Czy ktoś wie jaki był stosunek głosów jeśli chodzi o to wybieranie zakończenia ? Ile procent zagłosowało na Rokko, a ile na Davida ?
18% czy 19% było za Rokko, reszta za Davidem. Wielka szkoda (przynajmniej dla mnie), bo za Davidem nie przepadam, a Rokko wręcz uwielbiam.
a jak dla mnie super. Ja Davidka wrecz KOCHAM, wiec mnie bardzo cieszy ilosc glosow. Davidek gora
Wiadomo, każdy ma swój gust, ale ja nie mogę tego przeboleć.
Scenarzyści po prostu wbili się w moje oczekiwania co do mężczyzny idealnego, och, jak ja kocham nieprzeciętne osobowości. Niestety w rzeczywistym świecie tak rzadko znajdujemy niebanalnych ludzi i trzeba się pocieszać wymyślonymi postaciami:(.
Dlatego też trudno mi się pogodzić z tym, że Lisa wybrała Davida.
No, ale jest jedno pocieszenie (oczywiście znowu dla mnie i dla tych 18% co było za Rokko:), a mianowicie dostępny filmik w necie z zakończeniem, gdzie to on poślubia Lisę, ach;)).
A, tak przy okazji gdzieś czytałam, że we Francji wybrali zakończenie z Rokko.
Pozdrawiam
takze czytalam, ze Francja wolala zakonczenie z Rokko. A gdzie mozna bylo u nas glosowac na zakonczenie? moga bym poprosic o Francuskie zakonczenie?
Wątpię by u nas był wybór zakończenia przez widzów.
Z góry założyłam, że będzie niemieckie i już, ale w sumie... może warto poszperać.
http://www.youtube.com/watch?v=DdxXubWcGgA&feature=related
Na początku oglądałam, później jakoś przestałam, no, ale wróciłam i twardo oglądam. Dokładnie nie powiem Ci ile odcinków przegapiłam.
No, ale może w necie pojawią się niedługo odcinki, które przegapiłam i uzupełnię swoje braki.
Dodam jeszcze, że widziałam polską i kolumbijską wersję (amerykańską, nie dałam rady obejrzeć, jakoś po pierwszym odcinku mnie odrzuciła), ale niemiecka jest moim skromnym zdaniem najlepsza!
Hm, chyba to z mojej strony to jakaś obsesja, że oglądam wszystkie dostępne wersje Brzydul:).
Dziękuję za zaproszenie:).
Polska i Kolumbijska takze ogladalam a co do Amerykanskiej- odrzuca mnie od niej nie wiem dlaczego. Mi takze niemiecka sie najbardziej podoba, chociaz w polskiej nasza Violetta byla zabawna
Ach, Violetta! Socha była genialna. No i właśnie w polskiej bardziej ciągnęło mnie do takich postaci jak Violetta, Pshemko czy Adam, a nie główny wątek (a mianowicie uczuciowe rozterki Uli i Marka).
Według mnie mogło być o wiele lepiej.
Nie podobało mi się również w polskiej to jak ze zmianą wyglądu Uli zmienił się jej charakter. Może ja to tylko tak odczułam, ale pamiętam jak w kolumbijskiej mimo zmiany Beatriz dalej śmiała się, tak jak się śmiała przed metamorfozą. A jej śmiech był nie do zapomnienia.
A, Ula zmieniła się zrobiła się taka, bo ja wiem... pyskata. I choć postać Uli do mnie nie przemawiała od prawie samego początku, to jednak moja sympatia do niej spadła.
Także żeby stworzyć idealny serial o brzyduli. Ja bym do niemieckiej wrzuciła postacie takie jak Viola, Adam i Pshemko. Dorzuciła parę wątków z kolumbijskiej.
I wtedy byłyby se manifique.
o tak do niemieckiej dorzucic te postacie o, ktorych wspomnialas i byloby super. ale ogolnie nie narzekam na niemiecka, najbardziej mi sie podobala wraz z kolumbijska ale za to czarny charakter w niemieckiej ma to cos...:)
Mmmm, Richard jest taki diaboliczny. Ale z wyglądu przypomina mi naszego Alexa. Gdyby okazało się, że są braćmi to bym się nie zdziwiła. Za to nie pamiętam ani trochę czarnego charakteru w kolumbijskie wersji, musiał być jakiś bezbarwny.
Nie orientujesz się kiedy będzie metamorfoza Lisy? Nie mogę się doczekać. Zwłaszcza reakcji Sabriny:D
nie wiem dokladnie, ale wydaje mi sie, ze pod koniec serialu...kilka odcinkow przed koncem bedzie przemiana. na YT byly filmiki z tego, ale je usuneli :(
Szkoda, że usunęli. No, ale przynajmniej będę mieć jakiś element zaskoczenia, bo już dość sobie zaspoilerowałam:)
ech juz jutro finał! ja nie wiem co bede teraz porabiac! Ugly Betty sie skonczyła, nasz Ula tez, kolumbijską juz dawno widziałam, teraz Lisa... Mam nadzieję, że teraz puszczą np hiszpańską brzydule :D fajnie by było poznac wszystkie brzydule świata :D
DAVID górą! xD hehe
Kurcze, serio to już koniec. A, pamiętam jak sceptycznie podchodziłam do tej wersji, a jak dla mnie to najlepsza jaką widziałam. No fajnie byłoby poznać inne Brzydule. Po tym jak zobaczyłam filmik na youtube, gdzie pokazane są wszystkie Brzydule wydaje mi się, że czeska i hiszpańska mogłyby być sympatyczne. Ach, będę musiała się pogodzić ze stratą Rokko, ale będzie trudno. Czas przerzucić się na coś głębszego, a mianowicie na literaturę:).
No i stało sie! KONIEC! Kurcze blaszka. Wiedziałam jak się skończy, bo oglądałam już dawno na YT, ale mimo wszystko fajnie było obejrzeć z polskim lektorem. Ale i tak czuje niedosyt :D Jak zawsze z resztą. Nie wiem co teraz będę robić, ale raczej też nadrobie zaległości w książkach. Poza tym wczoraj odkryłam kolejny świetny serial. GLEE. Polecam.
VERLIEBT IN BERLIN 4EVER!!
do konca balam sie ktore zakonczenie bedzie i udalo sie DAVID
szkoda mi, bo uwielbialam ten serial
ja_czyli_ania ---> dziewczyno zgadzam się z Tobą w 100%!!! Ja też wolałam Rokko i przeboleć nie mogłam, że dali jednak to zakończenie z Davidem :/ też za nim nie przepadam (sorry fani Davida). A ta wersja Brzyduli mi naprawdę przypadła do gustu :) szkoda, że to już koniec i nie dali dalszego ciągu :(
Eh, smutno, skończyło się, tak to bym teraz sięgała po pilota od TV by włączyć ViB, a tu taka wszechogarniająca pustka (czyt. "Życie na fali"). Dobrze, że żyjemy w erze gdzie króluje Internet. Dzięki You tube możemy wspominać:). Anika, jak miło, że podzielasz moje zdanie, jakby to powiedziała moja imienniczka Ania Shirley: "Czuję, że jesteśmy bratnimi duszami":D. Swoją drogą to Lisa była rozchwiana emocjonalnie, David też wiecznie nie wiedział czego chce to w sumie się dobrali. A, Rokko, oj biedny Rokko. Co tu mówić on chyba jedyny rozumiał od początku do końca co znaczy słowo "kochać". Och, podbił on moje serce. Potrafił zaskakiwać. Nigdy się nie wahał. Był zabawny i oryginalny.
zgadzam się w pełni. Lisa nie zasługiwała na takiego fajnego faceta więc może i dobrze że została sobie z Davidem...
Wow, już ponad tydzień minął, jakoś udało mi się przeżyć bez codziennego włączania tvn7. Jednak dalej żal mi Rokko, szkoda, że nie zrobili osobnego serialu o dalszych jego przygodach. Mogłoby być ciekawie;).