PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638072}

Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4528
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

Jak narazie

użytkownik usunięty

całkiem spoko serial, poza "Powodzenia Charlie" jest narazie najlepszy, bo Jessie, mimo, że była bardziej reklamowana, to ona jest gorsza od niego.

ocenił(a) serial na 7

no tak ale w sumie ten serial jest łatwo przewidywalny . po iluś tam sezonach na koniec austin i ally się w sobie zakochają i on zostanie gwiazdą . nie mówię że to źle ale z odcinka na odcinek coraz bardziej to widać a serial powinien trochę zaskakiwać . aha i wkurza mnie jeszcze ta para oszołomów des i trish -;-.ale tak to chyba najlepszy serial obecnego disney channel

mercy1997

Po pierwszym odcinku było widać że będą razem

ocenił(a) serial na 7
kikon321

wiesz ja po 2 może 3 ... ale na początku jak widziałam reklamy to nie wiem czemu myślałam że będą rodzeństwem xD . w każdym razie ładna z nich para będzie :D

użytkownik usunięty
mercy1997

Ja wiedziałem od pierwszego odcinka, że oni będą razem. I po każdym nowym odcinku widać to coraz bardziej. Kilka kwestii np. ,,Austin zauroczyłeś mnie''; ,,Dziękuję, że zawsze mogę na ciebie liczyć''; ,,Kocham cię, kocham cię, kocham cię'' (jak znalazł jej zeszyt) i odcinek z kinsenierą Trish, gdzie razem tańczyli. Ładna z nich będzie para. :) Bardzo im kibicuję. ;p

ocenił(a) serial na 7

tak ale mimo wszystko sądzę że scenarzyści będą dłuugo ciągnąć ich relację ,chociaż jak dla mnie bomba ;) ,ah i przynajmniej w kwestii jednego serialu jesteśmy zgodne ;D

użytkownik usunięty
mercy1997

DRUGA SERIA, dziewczyny :D bedzie slodko :D ja tez od 1 odc wiedzialam, ze beda razem, po czolowce :D

no i fajne są te piosenki w serialu

kasiunia_nr1

Tak, są bardzo fajne piosenki. :)

użytkownik usunięty
missmartini

Tak, zgadzam się z wami w 100%. Muzyka i piosenki są rewelacyjne, np. ,,Double Take'', ,,Not A Love Song'' czy ,,A Bilion Hits''.

użytkownik usunięty

Jak dla mnie to teraz pierwszym najlepszym serialem jest ,,Jessie'', a drugim ,,Austin i Ally'' i to tyle, bo ,,Powodzenia, Charlie!'' może i jest czasem śmieszne, ale często występują bardzo zboczone kwestie nieodpowiednie dla dzieci poniżej 10 lat, a Disney Channel przeważnie oglądają osoby w wieku 6-14 lat. Jest o tym temat założony przez ,,emmesey''. Jak chcesz zobaczyć to przeczytaj to, tam jest wiele takich przykładów.

użytkownik usunięty

bo właśnie Austin i Ally (fajna muzyka), oraz Jessie (słodkie dzieci i całkiem fajna opiekunka, szkoda, że takiej nie miałam) są filmami familijnymi, a Powodzenia Charlie jest filmem młodzieżowym, dla nastolatków, które już miały w czwartej klasie podstawówki lekcje seksuologii. To chyba pierwszy serial, który spodobał się chłopakom z mojej klasy i już wiem za co :). Tak czy inaczej lubię te 3 seriale, nadzdolni jest na czwartym miejscu, a na ostatnim taniec rządzi. ten ostatni jest zabawny i pierwsza serię nawet lubiłam, ale CeCe zaczęła mnie denerwować.

użytkownik usunięty

Właśnie teraz reklamują ,,filmowe lato w Disney Channel'' i zacytuję kawałek: ,,Przygotowaliśmy także komedie dla całej rodziny jak ,,Jessie'' czy ,,Powodzenia, Charlie!''. Więc ,,Powodzenia, Charlie'' jest dla całej rodziny, szczególnie, że większość głównych bohaterów to właśnie dzieci. A co do ,,Nadzdolnych'' i ,,Taniec rządzi'' to nie lubię obydwu: ten pierwszy jest w ogóle nieśmieszny, głupawy i wkurzająca główna bohaterka, a co do tego drugiego to wkurzające trzy osoby: Rocky, CeCe i Flynn, poza tym serial także jest głupawy i nieśmieszny jak ,,Nadzdolni''. Za to ,,Austin i Ally'' oraz ,,Jessie'' są rewelacyjnymi serialami. ;]

użytkownik usunięty

wiem, ale to reklama, to w takim razie Rodzinka.pl i Ja to mam szczęście też są rodzinnymi serialami, bo tak je reklamują na tvp 2, a tam to dopiero jest wielka ilość zboczonych tekstów. ;)))

użytkownik usunięty

Po pierwsze to ja cię proszę, żebyś nigdy więcej nie porównywała amerykańskich sitcomów Disneya do naszych polskich seriali, a po drugie to emisja tych seriali jest tylko po godzinie 20:30 (nie licząc powtórek). Po trzecie to ,,Powodzenia, Charlie!'' jest niby serialem dla całej rodziny i jest emitowany w ciągu całego dnia, a po czwarte to ,,Rodzinka.pl'' jest od 12 lat.

użytkownik usunięty

co do rodzinki.pl to masz rację, ale "ja to mam szczęście" jest od 7. Sama się zdziwiłam, bo tam są zboczone teksty, aten drugi jest od 7: sam zobacz w tabeli, "emisja" i "od lat":
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ja_to_mam_szcz%C4%99%C5%9Bcie

Tak, zgadzam się że w Powodzenia Charlie, występują kwestie nie dla wszystkich. Niektóre to już spore przegięcie.

użytkownik usunięty
missmartini

mi się raczej wydaje, że to serial dla dzieci, które już się uczyły o tych sprawach. Już nie powiem o innych serialach polskich, np. ja to mam szczęście jest od 7 lat, a tam nie ma odcinka bez zboczonego tekstu, już ni mówiąc o homoseksualistach. W porównaniu z nim Powodzenia Charlie to serial dla chrześcijanina. A o ile mi się wydaje to małe dzieci raczej nie powinny sięgać po Disney Channel, przecież są inne kanały np. Disney Jr. Pozdrawiam :)))

użytkownik usunięty

No niby tak, ale Disney Channel najczęściej oglądają osoby w przedziale wiekowym 6-14 lat, więc dla nastolatków takie kwestie są jeszcze w miarę ,,odpowiednie'', ale nie dla dzieci w wieku 6-10 lat!

użytkownik usunięty

wiem. Powodzenia Charlie jest raczej serialem od 12 lat, coś jak ICarly, która emitowana na tvp 1 jest od 12, a dzieci w wieku 6 lat raczej nie rozumieją jeszcze tych treści, a dorośli mogą się pośmiać. gdyby oddalić troszkę wątki romantyczne to mógłby spokojnie lecieć na Comedy Central i nikt by się nie zorientował.

użytkownik usunięty

Albo po prostu dubbingując odcinki mogliby zamienić takie słowa jak np. ,,wyglądam supersexi'' na ,,wyglądam pięknie'' lub łatwiej, czyli wyciąć te sceny. Proste?

użytkownik usunięty

już lepiej by było, gdyby tłumaczyli, np. "ale z ciebie laska", dlatego wolę niekiedy oglądać z napisami.

użytkownik usunięty

Mi tam obojętnie, byle nie pierwotna wersja. Bo naprawdę mógłby być z tego świetny, zabawny serial dla całej rodziny, gdyby wycięli te sceny albo gdyby powstał nowy dubbing do tych kwestii. Ale dlatego, że nie, uważam, że ten serial jest nieodpowiedni ,,dla całej rodziny'' i dla dzieci poniżej 10 roku życia.

użytkownik usunięty
missmartini

Zgadzam się z Tobą w 100%. Niektóre są jeszcze takie ,,znośne'', ale niektóre to już naprawdę spore przegięcie!

użytkownik usunięty

ja lubie tylko austina i ally, wg mnie jest zupelnie inny niz reszta disneyowskich, gdzie wszystko dzieje sie pod dyktando - poznaja sie, zakochuja, sa razem. tu przynajmniej na razie sa przyjaciolmi (ale wszystko sie zmienie- na szczescie dla mnie bo jestem wielka fanka A&A :D) i uwielbiam glupkowatosc chlopcow, przy czym Des jest absolutnie niepodrabialny. :D

ocenił(a) serial na 8

Myślę, że to każdego gust. Moim zdaniem np.; takie dobre seriale Disney Channel to Słoneczna Sonny albo te stare jak Nie ma to jak hotel. Przyznam, że były dla mnie przezabawne. Jedynie moim zdaniem Austin i Ally jest jeszcze jedynym zabwanym serialem. A Jessie i Nadzdolni już mi się nie podoba. Te teksty przestały mnie śmieszyć, tak jak z tym Z kopyta czy Para królów na Disney XD.

ocenił(a) serial na 10

Nie wiedziałam , że będą razem . To super ! Bardzo kibicuje tej parze :) ♥

użytkownik usunięty
sanciaa

ja podobnie, beda, beda, obejrzyj sobie odcinki koncowe 1serii i pierwsze 5 drugiej serii, po angielsku, moze to wciaz nie milosc, ale pare scen jest naprawde wzruszajacych.:)

ocenił(a) serial na 10

tylko ze po angielsku to nic nie zrozumiem . ;/ a gdzei mozna obejrzec .? :)

użytkownik usunięty
sanciaa

http://sonraf.blogspot.com/search/?q=austin+ally ja ogladam tutaj,czesc znajdziesz tez na YT -tylko wpisuj tytuly odcinkow a nie numery w wyszukiwarce, tytuly sa na wikipedii - jezyk dosc nieskomplikowany, wiec mysle, ze sobie poradzisz, ewentualnie podomyslasz :-) podobno odc Big aple i cos tam (czyli ten ktory w USA ukaze sie 17 grudnia) podobno ma byc jednym z wyraznie pokazujacych ze z Ally i Austina bedzie para :) ogolnie na YT w komenatrzach jest wiele spoilerow przez jakby to ujac "wycieki ze scenariusza", na ile sa one prawdziwe nie wiadomo, ale jesli rzeczywiscie tak bedzie to druga seria bedzie naprrrrrawde swietna! :) jak chcesz to moge CI co nieco naswietlic, bo nie chce spoilerowac z gory :D

ocenił(a) serial na 10

oo no fajna z nich para by była :D bardzo dziekuje za linka :)