PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63830
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jaki wiadomo z "teen titans" Slade Wilson stał się póżniej Deathstroke'm. Jak uważacie, czy w
następnym sezonie Arrow stanie się on czarnym charakterem i będzie głównym przeciwnikiem
Oliviera?

ocenił(a) serial na 7
Basiak1992

Przecież w serialu jest ich dwóch,ten dobry i zły Deathstroke

ocenił(a) serial na 7
Adriann1992

Przecież jeden już nie żyje ;o i to nie są "dobry i zły Deathstroke" bo Deathstroke jest tylko jeden - SLADE WILSON.

necio

Powątpiewam żeby Deathstroke był zły, w komiksach był raczej neutralny.
No ale w serialu mogą go zmienić na złego, szkoda wolałbym go właśnie jako naturalną /dobrą osobę.

ocenił(a) serial na 7
necio

Czyli ta jednooka postać nie żyje..wybaczcie,umknęło mi to

ocenił(a) serial na 7
Adriann1992

Jednooki to deathshot (i cały czas żyje), deathstroke wydaje się, że został zabity ciosem przez przyszłego deathstroka (manu bennett), ale takie coś to mogą jeszcze twórcy odkręcić i pokazać, że to przeżył.

tomciog18

Ze zly deathstroke zostal zabity na wyspie yo wiem. Chodzi mi o to czy Slade Wilson(manu beneth) stanie sie deathstroke'm i bedzie glownym wrogiem Oliego.

ocenił(a) serial na 6
Basiak1992

Mało prawdopodobne, zwłaszcza że prawdopodobnie w czasie teraźniejszym on i Shado nie żyją

ocenił(a) serial na 7
Basiak1992

Jak już wyżej ktoś pisał, będzie raczej neutralnym graczem na własną rękę, raz będzie pasować przywalić Olliemu, a raz mu pomóc.

ocenił(a) serial na 7
tomciog18

W pierwszym odcinku w retrospekcji kiedy odnajdują Olivera na plaży jest maska Deathstroka przebita strzałą. Czyli jednak coś z tą postacią musi być rozwinięte.
A czy Deathstroke nie miał przypadkiem jednego oka? To by jednak sugerowało, że ten zły jednak przeżył, bo było pokazane, że Slade wbija mu w oko nóż i nic więcej (chyba, że przegapiłem jakąś scenę).

ocenił(a) serial na 7
wart_anakha

No tak miałem napisać w tym poście co na niego odpisujesz że został zabity ciosem w oko widocznie gdzieś zjadłem to słowo :P. No to można właśnie na siłe to jakoś odkręcić i że niby żyje :).

ocenił(a) serial na 7
wart_anakha

Możliwe że Slade też straci (w komiksie Slade jest Deathstrokiem i nie ma oka), nie wydaje mi się by mógł ten cios jednak "drugi Deathstroke" przeżyć. Chociaż Deadshot jakoś przeżył, zobaczymy co twórcy wymyślą ;)