Jaki wiadomo z "teen titans" Slade Wilson stał się póżniej Deathstroke'm. Jak uważacie, czy w
następnym sezonie Arrow stanie się on czarnym charakterem i będzie głównym przeciwnikiem
Oliviera?
Przecież jeden już nie żyje ;o i to nie są "dobry i zły Deathstroke" bo Deathstroke jest tylko jeden - SLADE WILSON.
Powątpiewam żeby Deathstroke był zły, w komiksach był raczej neutralny.
No ale w serialu mogą go zmienić na złego, szkoda wolałbym go właśnie jako naturalną /dobrą osobę.
Jednooki to deathshot (i cały czas żyje), deathstroke wydaje się, że został zabity ciosem przez przyszłego deathstroka (manu bennett), ale takie coś to mogą jeszcze twórcy odkręcić i pokazać, że to przeżył.
Ze zly deathstroke zostal zabity na wyspie yo wiem. Chodzi mi o to czy Slade Wilson(manu beneth) stanie sie deathstroke'm i bedzie glownym wrogiem Oliego.
Mało prawdopodobne, zwłaszcza że prawdopodobnie w czasie teraźniejszym on i Shado nie żyją
Jak już wyżej ktoś pisał, będzie raczej neutralnym graczem na własną rękę, raz będzie pasować przywalić Olliemu, a raz mu pomóc.
W pierwszym odcinku w retrospekcji kiedy odnajdują Olivera na plaży jest maska Deathstroka przebita strzałą. Czyli jednak coś z tą postacią musi być rozwinięte.
A czy Deathstroke nie miał przypadkiem jednego oka? To by jednak sugerowało, że ten zły jednak przeżył, bo było pokazane, że Slade wbija mu w oko nóż i nic więcej (chyba, że przegapiłem jakąś scenę).
No tak miałem napisać w tym poście co na niego odpisujesz że został zabity ciosem w oko widocznie gdzieś zjadłem to słowo :P. No to można właśnie na siłe to jakoś odkręcić i że niby żyje :).