Witajcie znalazłem Artykuł Arrowa na temat 4 sezonu jednak nie wszystko z niego rozumiem ponieważ Nie jestem jakieś dobry z Angola . Jest tu wzmianka o Sarze i 4 sezonie , mam nadzieje że jakoś sprowadzą Sarę do żywych .
The creative team of Arrow started off the third season with the shocking death of Sara Lance aka The Canary in the season premiere. And with Sara’s death, it seemed like her portrayer, Caity Lotz was off the show for good.
However, Lotz was quickly lined up for DC’s Legends of Tomorrow, a new spinoff from Arrow and The Flash that will bring Sara Lance back to life as the White Canary. Legends of Tomorrow is slated to premiere on The CW at midseason, but we may see Lotz back on Arrow beforehand.
While speaking to the press at Comic-Con International (via Cinemablend), Lotz said “I’m definitely going to go onto Arrow. I’ll be making appearances and there’s a lot to deal with. Maybe she’ll have a wonderful revenge kill list, and throughout the series I think we can hopefully keep addressing it and in tying those in, because it’s interesting to bring those two shows together, but definitely be coming on Arrow.”
Related: Talking With The Cast of DC’s Legends of Tomorrow At Comic-Con 2015!
Lotz added that “One of the things about Flash and Arrow, for the season, is the first half is a lot of it is going to be setting up our show, setting up our characters and bringing them into the world, so that will be interesting.”
There’s certainly a lot of characters on Arrow who would want to know that Sara is alive, including Oliver Queen, Nyssa al Ghul, John Diggle, and Sara’s family, Laurel, Dinah, and Quentin Lance. Thea Queen would probably also be glad to have Sara’s demise off of her list of sins, but it seems like a good bet that Sara won’t be so forgiving to Malcolm Merlyn for orchestrating her murder in the first place.
Arrow Season 4 will premiere Wednesday, October 7 on The CW.
Jeszcze tu mam Artykuł o tym że są spekulacje wskrzeszenia Sary : http: //en.yibada .com/arti cles/4 8584/20150 726/arrow-season-4-legends -tomorrow-star-ca ity-lotz-play-sara.htm
Wróci. Zostanie wskrzeszona w łaźni Łazarza. Bedzie występować w spin-offie legends of tomorrow jako biały kanarek bo przecież jej siostra jest teraz czarnym kanarkiem. Fragment jej wskrzeszenia widziałam chyba w zwiastunie legends of tomorrow, obejrzyj sobie :)
Dziękuje . Sara to moja ulubiona Bohaterka w tym serialu zaraz po Strzale. Gdy ją uśmiercili trochę się zasmuciłem ,ale mam nadzieje że wróci . W sumie wpadłem też na pomysł ,że mogli by zrobić coś jak w X Men , po prostu przenieść się w czasie momentu zabicia Sary i ocalić ją . Myślę jednak że twoja wersja z Łaźnią Łazarza wydaje się bardziej realna . :)
Jestem teraz w 17 odcinku 3 sezonu i muszę przyznać że nieźle ten serial wciąga . Smutno mi tylko że za chwilę dobrnę do końca i jak wszyscy będę musiał czekać do Października :( . na kolejny sezon .
Miałem też nadzieje ,że Będzie z Oliverem ponieważ do Siebie pasują . Podobał mi się drugi Sezon gdy razem walczyli ze Sladem . Potem jednak wszystko się rozsypało a pierwszy odcinek 3 sezonu mnie dobił ,
Ją już dość dawno skonczylam trzeci sezon i gdy szukałam informacji o czwartym to natknęła się na to co napisała wczesniej
Mi też pasuje do Olivera i bardzo ją lubie ale po obejrzeniu jak skończył się 3 sezon... Zresztą nie będę spoilerować
Właśnie skończyłem 3 sezon i stwierdzam ,że był mega . W sumie na tym mogłaby się skończyć cała seria ,ale zapewne jeszcze będą pokazywać co Oliver robił gdy wsiadł na ten statek z Hongkongu [ bo nie wierzę ,że od razu ponownie trafi na wyspę ] .
Zastanawia mnie co Ciekawego jeszcze się wydarzy w 4 sezonie. O Sarę się już nie martwię bo po tym co mi napisałaś widać ,że wróci [obejrzałem Zwiastun ] Pewnie Malcolm Merlyn przywróci ją do życia bo będzie miał ponownie jakieś zatargi z Oliverem . Ciekawi mnie też czy ponowne pojawienie się i Sary zniesie Kapitan [chyba że się nie dowie że ponownie jego młodsza Córka wróci do Żywych ] . Serial Fajny najbardziej mnie tylko drażni ten Ray Palmer nie wiem czemu .
Mnie najbardziej ciekawie jak to zrobią że Oliver będzie chciał być strzala ( przecież mówił że już nie chce). A jeszcze z ciekawostek gdzieś na you tubę natknęła się na w filmik gdzie był nowy strój arrrowa pokazany i w monolog (ten co jest na początku każdego odcinnka "my name is ..." i tak dalej) i przedstawiał się jako green arrow. Ciekawe co spowodowało zmiane nazwy i powrot?
No i oczywiscie jak dokladnie wprowadzą Sarę do serialu. A jej ojcu watpie czy powiedzą że jego córka znów żyją bo chyba by tego nie zniósł przeciez była już pochowana.
Myślę ,że Oliver Wróci do bycia Strzałą bo :
1. Albo ponownie namówi go Felicity
2. Albo jak to zwykle bywa główny bohater nie będzie mógł o tym zapomnieć i będzie chciał wrócić do tego co robił
3. Któryś z jego przyjaciół mocniej oberwie lub zginie i Oliver się wkurzy .
Widziałem właśnie ten nowy kostium na zdjęciu. Taki bez rękawów mega wygląda. Pewnie będzie tak ,że miasto zostanie zaatakowane przez jakiegoś większego Bossa i oczywiście policja będzie bezradna . Przyjaciele Olivera ruszą do walki ,ale też będą jeden po drugim padać i wtedy wparuje Oliver jako Green Arrow .
Nie mogę się doczekać nowego sezonu .
Ją myslalam że np. będzie musiał pomóc swojemu przyjacielowi flashowi (nie wiem czy też ogladasz) i wtedy wróci ale twoje propozycję wydają się bardziej prawdopodobne.
Zapomniałem o 4 punkcie jeszcze : Mianowicie Felicyty może zostać porwana np przez Amande i zmusić Olivera do powrotu jako Green Arrow .
Podobno w 4 sezonie dużą rolę ma odgrywać ta tajemnicza Firma która zleciła zabicie brata Diggla . A jej członkiem jak nie przywódcą ma być człowiek który rywalizował z Ra's al Ghulem o to właśnie stanowisko . Więc to pewnie będzie ich rywal .
Tak przy okazji zobacz jaką Fajną Bazę będzie posiadał Arrow :)
.sh owtv.pl /pi erwsze-sp ojrzen ie-na-no wa-baze-t eam-arrow-.ht ml
Już widziałam, patrzalam na to jakąś godzine temu. A przy okazji ta czwarta propozycja jest najlepszs :)
a ja właśnie obejrzałem pierwszy odcinek ,,Flash'a '' i jestem pozytywnie zaskoczony. Zobaczę jak potoczy się dalej fabuła bo już mi się spodobało ,że wystąpił Arrow :). W sumie w 3 sezonie Arrowa zastanawiałem się bo przed rozpoczęciem któregoś odcinka było pokazane jak Flash lata po polach i Arrow strzela i się zastanawiałem czy ja coś ominąłem ale teraz wiem że będzie to przedstawione w produkcji Flasha.
W jednym odcinku trzeciego sezonu "arrow" flash przyjechał przecierz ze swoją ekipa do bazy arrowa i mu pomagał no a później jeszcze pomógł uwolnić jego ekipę z tego więzienia ligi zabójców
tak pamiętam . Tak mi się nasunęła jeszcze jedna myśl po obejrzeniu całego Arrowa ,że w sumie wszystko poszło po łatwiźnie . Walka końcowa zbyt krótka no i mam jeden wielki protest co do Samego Ukazania Ligi Zabójców . W drugim Sezonie Sara mówiła że są Najlepsi z Najlepszych , bez problemowo mogą załatwić każdego. W 3 Sezonie widzimy jakie to miernoty i nic innego . W Walce o samolot widzimy jak Cała Ekipa Arrow daje sobie z nimi radę bez problemu . To że Malcolm Merlyn im dawał radę to ok ale reszta to już zabawa i tyle. Taki Digg z kałachem mógł się z nimi równać bez niczego. To mi się nie podobało ,
Niestety. Też rzuciło mi się to w oczy i nie podobało ale mimo to "arrow" i tak pozostanie moim ulubionym serialem i nic tego nie zmieni. Juz nie mogę się doczekać 4 sezonu :)