PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63827
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Wygląda na to, że Malcolm Merlyn na zawsze zniknie z seriali komiksowych DC. John Barrowman sam ogłosił tę informację.

‌John Barrowman pojawił się na konwencie Planet Comic Con, gdzie podczas panelu z fanami wyjawił, że w przyszłym sezonie nie wystąpi w Arrowverse. Innymi słowy nie zobaczymy Malcolma Merlyna w serialach Arrow, Flash, Legends of Tomorrow i Supergirl. Kulisy jego odejścia nie są znane. Aktor nie wyjawił żadnych szczegółów.

Barrowman występował w telewizyjnym uniwersum komiksowym od samego początku. Prawdopodobnie w finale 5. sezonu Arrow dowiemy się, jak fabularnie to zostanie wyjaśnione. Wbrew pozorom śmierć postaci nie jest jedynym rozwiązaniem.

ocenił(a) serial na 10
Cysiek1991

Cóż, przestał być ciekawą postacią i nawet, gdyby sam nie chciał odejść, to i tak jego rola pozostała by ograniczona.Tak to już jest.Najlepszy był, kiedy był bardziej tajemniczy, a kiedy już odsłonili wszystkie karty, to czar prysnął.

ocenił(a) serial na 5
mario_1981

Dokładnie, choć moim zdaniem przez 3 sezony Arrow trzymał wysoki poziom, w 4 stał się zbyt schematyczny, ale gra aktorska nadal dawała radę, w LoT był okej.

Cysiek1991

Może był zażenowany tym co ostatnio odstawił (odśpiewał) w LoT...

ocenił(a) serial na 5
Iribell

W crossoverze Flasha dobrze sobie poradził a LoT chyba było takim pożegnaniem nie tylko dla niego, ale jeszcze Letschera w roli RF czy Millera w roli Colda (podejrzewam, że też odejdzie).

Kuba_Marciniak

Miałam napisać we Flashu. Teraz dopiero się zorientowałam ;) Myślę Miller jeszcze zostanie, tylko będzie się bardzo rzadko pojawiał. Czytałam, że niedługo ma się znowu pojawić we Flashu, a i pewnie się zdarzy kiedyś jakaś epizodyczna akcja w LoT. Co do Letshera, to zależy co twórcy wymyślą, ale będę zdziwiona jeśli nie pojawi się raz na sezon, chociaż by po to, by podenerwować Barry'ego ...

ocenił(a) serial na 5
Iribell

Miller wroci w 22 epizodzie Flasha z ważną rolą. Letscher pisał, że czas odłożyć kostium...na jakiś czas ;) chociaż roczna przerwa mogłaby im dobrze zrobić.

ocenił(a) serial na 10
Cysiek1991

Szkoda , to jedna z fajniejszych postaci mimo wszystko była ;/

ocenił(a) serial na 10
Raister

Kiedyś trzeba ruszyć do przodu.Jego postać straciła jaja i rację bytu w tym serialu.Cóż więcej mógłby pokazać? Dostał ostatnią walkę w finale i na tym się kończy.

ocenił(a) serial na 10
mario_1981

Coś w relacjach z Theą chociażby. Zresztą to czołowy intrygant i zawsze mógłby coś wymyślić ;)