Usuncie jayce glupi zepsul wsyzstko. niech umrze jak najgorzej sie da.
Dzieci dostrzegają nie raz więcej, niż nam dorosłym się wydaje Maximus_13 ;) też nie rozumiem tej postaci. Zamiast szukać ukochanej, która zniknęła sobie od tak, przeprowadzenia jakiegoś cholera śledztwa, czy coś, facet snuje się po dziwnych zakamarkach arkanowego uniwersum wściekły na cały świat i morduje swojego przyjaciela, gdy ten sobie medytuje. Wprawdzie Viktor już nie jest tym samym człowiekiem, ale tak zamordować kogoś pogrążonego w nirwanie? Co nim kieruje?
Było powiedziane przez Viktora, że raczej w tym momencie na Jayce'a ma coś wpływ. Raczej było tak, że tylko mu się wydawało, że to była jego decyzja.
Ona zniknęła w tym samym czasie co on, więc nawet nie wiedział. Fabuła w tym sezonie jest tak źle poprowadzona, że mogło Ci to umknąć, już nie wspominając o tym że prawie cała jest do kosza. Najdurniejsze jest to że jak Jacek funduje Hammer Time temu gościowi co tam przylazł do tego rdzenia, czy cokolwiek to tam było jakiś McGuffin czy coś, to Viktor mówi, że muszę Cię powstrzymać JacekPlacek i nie robi nic, do momentu w którym strzela mu na klatę(LOL). Absolutne IKS-DE ten sezon. Chyba że jak u Walaszka chciał go pokonać "Pokojem", to wtedy zwracam dyshonor.
Jestem pewien że Jayce Ekko Heimer byli w przyszłości w której hexcore i Viktor ewoluował w ogromne zło. Superumiejętność Ekko w grze to cofanie czasu i pewnie użyli tej technologi do przeniesienia Jayce do przeszłości by zabić Viktora i powstrzymać to zło.
Generalnie najlepsza postaćka w tym szambie zwanym drugim sezonem. Przyszedł hipisom dosłownie wybić wegetarianizm z głowy(młotkiem). A jak wiadomo jak wege to też i homo. Mój bohater <3
On myślał, że robi dobrze, ale tak na prawdę to właśnie jego atak spowoduje, że Viktor stanie się zły. Viktor w grze twierdzi, że trzeba usunąć z ludzi człowieczeństwo i zastąpić maszyną i dokładnie w tym kierunku idzie jego monolog na końcu odcinka. Wcześniej właśnie był dobry, bo nie pozwolił Singedowi odebrać człowieczeństwa Vandera dla swojej korzyści
po charakterze wpisu wnioskuje bardzo niską inteligencję zarówno umysłową jak i emocjonalną, róbcie swoje hejt kluby nie zapomnijcie tylko przeczytać wcześniej o czym jest serial i jaką Jayce miał motywację, a przez to że mnie dzieci wkurzacie to dam wam spoiler - Viktor bedzie zyl