PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 89851
6,7 21 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

czy w tym serialu są bardzo drastyczne sceny? jak bardzo jest straszny?

ocenił(a) serial na 9
marrrrrrcel

Powiedzmy sobie że wszystko tutaj jest bardzo "dobrze" pokazane niestety np. dla mnie również krew/sceny nawet erotyczne itp. Oczywiście tutaj o sezonie 2 mówię w 1 znacznie mniej moim zdaniem i bardziej suptelniej pokazane. Czy jest straszny... to już subiektywne odczucie każdego np. mnie 1 sezon wogóle nie straszył, były może 2 sceny w których się wzruszyłem bo się nie spodziewałem ale takto wszystko przewidywalne i zrobione tak że tylko naprawdę słabych nerwowo xD wystraszy, 2 sezon jak dla mnie znowu bardziej obleśny ( nie mówię że nie pozytywnie ) niż straszny jednak tutaj już zapewne o 100% bardziej taki niż ten pierwszy sezon. Tyle wystarczy ? :D ogólnie ja też nie cierpię brutalnych seriali ale ten trawie nawet pozytywnie mimo że ten 2 sezon jedzie po bandzie mojej psychice ale to dobrze chyba od tego jest ten serial byś zbierał szczenę z podłogi co odcinek albo byś naśmiewał sie z oklepanych schematów które on wyśmiewa. Aleeee jak ktoś to zrozumie co napisałem to jest dobry xD

marrrrrrcel

Trochę nerwów Ci się przyda jeśli nie przepadzasz za horrorami.

ocenił(a) serial na 8
marrrrrrcel

Pierwszy sezon w ogóle nie jest straszny i nie przypominam sobie szczególnie drastycznych scen, przy drugim może nie tyle, że się bałam, ale czułam niepokój, napięcie, no i sporo było krwi i mało apetycznych scen. Sezon 1 to duchy w starym domu, a sezon 2 - szpital psychiatryczny - są to zupełnie inne historie, więc jeśli nie lubisz zbytniej drastyczności, to spokojnie możesz obejrzeć tylko pierwszy sezon, bo tak jak mówiłam - drugi nie jest kontynuacją.

ocenił(a) serial na 10
papyrus

nie jest straszny,jest bardzo niepokojący i psychodeliczny

ocenił(a) serial na 9
marrrrrrcel

Nie jest straszny, jest mało estetyczny.

użytkownik usunięty
marrrrrrcel

ja się bardzo boję, jak teraz oglądam sezon pierwszy i moim zdaniem jest naprawdę straszny. ale polecam, bo jest ciekawa historia i bohaterowie i strasznie mnie wciągnął. warto spróbować.