PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 89851
6,7 21 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi w tym serialu??Obejrzałam kilka odcinków i nie czaje nic z tego.Czy to całe miasteczko to trupy??Czy tylko w tym domu??I kto to zabija tych mieszkańców??

użytkownik usunięty
MartaRut22

Tylko w tym domu. Kto zabija? Różnie czasami duchy, a czasami żywi. Trzeba zobaczyć całość bo z czasem wszystko się wyjaśnia.

ocenił(a) serial na 9
MartaRut22

[SPOILER]

Zabijają się albo sami (Nora czy żona Larry'ego) albo z pomocą duchów. Czasami zabijają też żywi, ale to chyba tylko w przypadku pierwszej rodziny, gdzie doktora Montgomery'ego zabiła jego żona, Nora; no i można też zaliczyć do do tego spalone dzieci żony Larry'ego i Violet, która nałykała się prochów i zmarła w wannie.

ocenił(a) serial na 9
Levy_

Błąd z mojej strony. Violet oczywiście zabiła się sama a nie została zabita przez kogoś ze świata żywych ;-)

Levy_

A jak zginęła rodzina Larry'ego? Bo to nie on je podpalił - to był wypadek czy samobójstwo rozszerzone popełnione przez jego żonę?

ocenił(a) serial na 9
innertia

Najpierw Larry twierdzi, że to dom zmusił go do potrójnego zabójstwa żony i dwójki dzieci poprzez spalenie i to też z winy domu ma poparzone 70% ciała. Jednak w którymś z kolei odcinku (open house?) przyznaje się, że to jednak nie on je zabił, tylko jego żona spaliła się razem z dziećmi w sypialni na piętrze, po tym jak powiedział jej, że ma romans z Constance i chce aby opuściła miasto, a poparzeń doznał na skutek osłania benzyną i podpalenia przez Tate'a. Z to jego żona przez cały czas po śmierci obwinia Larry'ego za ich śmierć że względu na Constance

ocenił(a) serial na 8
MartaRut22

wszystko się wyjaśni, początku sezonów każdy nie ogarnia :)

ocenił(a) serial na 9
popkowata

Co jak co, ale początki sezonów są chyba do ogarnięcia najłatwiejsze, bo jakby nie patrzeć właśnie wtedy jest najmniej wątków do zrozumienia i przeanalizowania

ocenił(a) serial na 9
MartaRut22

jak mozna nie rozumiec tego serialu :(

MartaRut22

trzeba byc inteligentnym żeby go zrozumiec .

użytkownik usunięty
mniamtruskafka

kpisz! Serial jest prosty jak budowa cepa