Jak Wam się podobało wykonanie piosenki the name game ? Jak dla mnie to była najlepsza scena z całego sezonu, absolutnie rozkoszna i surrealistyczna zarazem. Jessica Lange była niesamowita, ale reszta obsady też- ten taniec i mimika zarówno Kita jak i Lany i Pepper- genialne!!
Lana Banana :) Uwielbiam tę scenę! Jest genialna, taka odskocznia od tej całej brutalnej rzeczywistości. Jessica Lange jak zwykle najlepsza, ale uwielbiam też Lanę i jej minę jak zaczyna tańczyć. No i oczywiście Pepper, która jest mega urocza <3
http://www.youtube.com/watch?v=3e37NtAYb5g
Dokładnie! Jessica jest mistrzynią, Pepper i Lana też są super, ale Evan też jst boski!
Jessica Lange jest niesamowita :D!! genialnie to wyszło :)
ale w trakcie oglądania sobie myślałam : what the hell :P:P??
a zahaczając o tematy muzyczne, to wie ktoś może jaki tytuł nosi piosenka, którą śpiewa Jude w barze ?
Mnie również się bardzo podobało. Fajna odskocznia, coś zupełnie innego i niespodziewanego :) No i utwór nieźle wpada w ucho :D
Oj tak, cholernie wpada w ucho. Ciągle łapię się na tym, że co jakiś czas to nucę. xD To samo z tą cholerną piosenką ,,Dominique". Zamiast mnie irytować, wżarła mi się w mózg. :D