PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10024004}

Ak-gwi

2023 -
8,1 83  oceny
8,1 10 1 83

Ak-gwi
powrót do forum serialu Ak-gwi

Miałem poważne wątpliwości aby podjąć ten serial bez wiedzy o nim, Ocen prawie nie ma, recenzji w ogóle, jedynie drobne wzmianki ..... ale dorwałem się do "brazylijskiego przekazu" i się zdecydowałem
Byłem pewien że role powierzone moim faworytom Tae-ri Kim oraz Jung-se Oh - będą znakomicie odegrane - i się nie zawiodłem. Aktorka jest niesamowita, przekonująca i gra wszystko, od ról komediowych po te dramatyczne, a nawet traumatyczne - ma w sobie to coś. Z całą pewnością nie ustępował jej ani na krok Jung-se Oh o którym po kilku rolach mam podobne zdanie.
Serial w 12 odcinkach, Mroczny, chwilami straszny na granicy horroru, ale bardziej kryminału wciąga i daje do myślenia. Dość szybko złapałem się na tym że zacząłem kibicować tej historii ... i trzymało mnie niemal do samego końca.
POLECAM ten Koreański serial, to coś innego niż melodramaty z których to kino słynie, świetnie zrealizowane - znakomita rozrywka dla osób poszukujących innych, mocniejszych wrażeń. jako wypatrzyłem na dramaqueen.