Od 9 lutego Airwolf w TV Okey. Ciekawe czy dadza wszystkie 4 sezony czy tylko 3 sezony? Poniewaz jesli Amercom wydawnictwo ktore wydaje TV Okey ma umowe z Universal to moga byc tylko 3 sezony.Poniewaz 3 sezony powstaly w Universal dla CBS lacznie 55 odcinkow(1+2+3 sezon=55),natomiast 4 sezon przez Vancouver, British Columbia, Canada, calkiem z innymi aktorami przez inna wytwornie i w zwiazku z tym moze byc problem z ostatnimi odciankami 4 sezonu. Ale ja nie wyobrazam sobie aby nie miec 4 sezonu i aby Amercom zamiast wydac 79 odcinkow wydal tylko 55. Dzwonilem dzis 29 grudnia to pani w wydawnictwie sama nie wiedziala czy wyjda tylko 3 sezony czy 4 ? O tym czy beda 3 sezony czy 4 sezony dowiemy sie juz 9 lutego.Powiedziano mi ze wtedy bedzie wiadomo czy ukaza sie tylko 3 sezony czy az wszystkie 4 sezony serialu.
raczej wszystkie wydadza :) 5 sezon DRUZYNY A tez byl inny niz pozostale i zostal wydany z reszta...a tv okey wydaje nietylko seriale Universal np SWIAT WEDŁUG BUNDYCH...
Dokładnie poza tym ten serial też jest świetny gdy się tylko dowiedziałem że jednak ten serial będą publikować to szczerze nie ukrywam radości był i jest on moim ulubionym ale wiadomo Drużyna A i tak pozostaje na pierwszym miejscu:)
Owszem 5 sezon Druzyny A rozni sie innym intro i zmieniona troche aranzacyjnie muzyka i wszystkie 5 sezonow wyprodukowalo Universal.W przypadku Airwolfa Universal wyprodukowal tylko 3 serie.
Fakt faktem że 5 sezon całkowicie się różni od pozostałych bo w nim zostało wiele zmienione. Ale tak sobie myślę że i tak nie jest zły:)
Jasne ze 5 sexon Druzyny A nie jest zly.Chcialbym zeby wypuscili Street Hawk (jastrzab atakuje) o motorze Tez byl zarabisty
No wlasnie piszcie prosze do wydawnictwa z prosba o wydanie Street Hawk ja napisalem ale im wiecej osob wysle tym lepiej a majac w kolekcji NIEUSTRASZONEGO I AIRWOLF to fajnie byloby miec tez ten serial z gory dziex :):):)
Ok ja tez do nich napisze ale jak zwykle bedzie sonda i trzeba glosowac zeby na sondzie kasy zarobili Street Hawk to maly wydatek bo powstalo tylko 13 odcinkow ale serial zarabisty
pisz pisz im wiecej wiary napisze tym wieksze szanse...nom czyli liczmy 7 plyt NA PIERWSZEJ PILOT 1.5 H A NA POZOSTALYCH 6 PLYTACH PO 2 ODCINKI :):):)
Witam wlasnie kupilem pierwsza plyte i zaraz bede ogladal. jak dawno tego nie widzilem:-)
Oj tak bardzo dużo czasu minęło zanim znowu przyszło nam zobaczyć ten serial ja od wczoraj miałem ten serial znaczy się pierwszą płytę mam nadzieje zebrać całą kolekcje bo nie mogę tego przegapić wiem że do wyboru były dwa seriale ale wole zdecydowanie bardziej wolę Airwolfa.
W sieci na torrentach to juz dawno jest Ja tam wole z lektorem dobre wydanie i bede kupowal Wole niz Magnum ktory mnie po prostu nie rusza i go "nie czuje"
Mi też średnio się podoba serial Magnum dlatego też na bank go nie będę zbierał nie ma mowy natomiast wiesz Airwolf to co innego w tym filmie jest tyle akcji no i zastrzyk adrenaliny jednym słowem miodzio:)
Oglądałem to gdy byłem nieco młodszy, lubiłem ten Helikopter i muzykę, do dziś mam dobrą wspominkę do gry Operaction Flashpoint z dodatkiem Resitance, mam taki mod dodający Airwolfa i inne pojazdy z tego Serialu, w tym pilotów, i powiem że to robił polak :D z pomocą paru osób zagranicy http://awmod.uni.cc/main.php?id=news
Szkoda że nie roblili tych misji była by świeta zabawa, ale jak się zna na edytorze to można sobie taką zrobić, samą grę z dodatkiemza 24zł w Kolekcji Klasyki można kupić, i potem ściągnać moda, zainstalować i cieszyć się klimatem serialu.
Ja mimo że tyle czasu upłynęło nigdy nie zapomniałem o tym serialu no tak zapadł w pamięć przede wszystkim dzięki tej muzyce i helikopterowi który zawsze robił na mnie wrażenie wielkie:)
Co do gry wiesz nigdy w nią nie grałem ale myślę że gdy nadarzy się taka okazja to muszę koniecznie zagrać chociażby dlatego że podałeś stronę na której są te dodatki z między innymi tym helikopterem cudo:)
Ja kupuje oba filmy wiele lat temu je ogladalem i mam zamiar zebrac wszytkie czesci ktore wyposzcza.
Ja tak samo tylko że kupuje tylko jeden bo tego drugiego no nie lubię więc po co zbierać skoro i tak bym go nie oglądał:)
Jak Magnum bedzie dobrze im schodzil to kto wie moze i pozostale wydadza.Podobna sprawa byla ze Swietym,najpierw dali kolorowe odcinki a potem czarno-biale bo zobaczyli ze dobrze schodzil i ze duze zainteresowanie bylo.
Nie wiem co o tym myslec. Magnum liczy sobie bodaj 263 odcinki. To beda 132 płyty, 132 tygodnie zbierania czyli seria by sie skonczyła w sierpniu 2011 roku... To troche długo. Nawet jesli ludzie beda zbierac to pewnie wiekszosci sie znudzi. To samo było z druzyna a. Na poczatku taki boom, musiałem sobie rezerwowac w sklepie bo poniedziałkowe popołudnie juz nigdzie nie było a po jakims czasie mozna było spokojnie kupić, nawet pare dni pozniej.
Jestes w bledzie Magnum liczy sobie 162 odcinki 8 sezonow Na poczatku maja wypuscic 3 sezony ale kto wie moze wypuszcza wszystkie jak im sie bedzie dobrze schodzilo
Uooo a sie pierdykłem, rzeczywiscie. Nie wiem co mi sie ubzdurało, ze 263. W takim razie to juz nieco zmienia postac rzeczy. Tak czy siak, czas pokaze i zycze wszystkim zbierajacym aby tvokey wydało wszystkie czesci :)