odcinki spin-off'u sa juz dostepne, szybko sie oglada, wszystkie 6 razem trwa tylko pol godziny i koniec. sa dostepne na youtube na oicjalnym kanale Marvela lub na kanale telewizji ABC. polecam
W końcu dzisiaj usiadłem do seansu i ... zleciał szybciutko :P
Najogólniej rzecz ujmując, Slingshot to opowieść o wydarzeniach w życiu Jo-jo, które doprowadziły do śmierci mężczyzny, który zabił jej kuzyna. Podobała mi się postawa May - i tutaj poprawka - Live Model Decoy (LMD) May, prawda? Ponieważ ta sub-historia ma miejsce po wydarzeniach ósmego odcinka czwartego sezonu (?) Nie jestem pewien - pokazane były wydarzenia, gdy Quake nie należała do SHIELD.
tylko pierwsza scena z 1 odcinka dzieje sie po wydarzeniach z 8 odcinka, cala reszta gdzies w tym przeskoku czasowym 6 miesiecy (obstawiam, ze 2 miesiace przed rozpoczeciem akcji 4 sezonu)
No tak, to ponoć miał być "prequel 4-go sezonu" A tak w ogóle, są jakieś napisy do tego? Nie chce mi się oglądać po angielsku i się wsłuchiwać, choć odcinki króciutkie.
Wiem, ze mieli robic napisy i 1 odcinek jest podobno gdzies juz udostepniony, a odcinki 2-4 sa podobno przy korekcie czy dodawane ale pewnie bedzie ciezko to znalezc.
Latwiej bedzie chyba obejrzec po angielsku, to tylko 6 mini odcinkow i razem trwaja jakies 25 minut.
Co do czasu akcji Slingshot to dokladnie pierwsza scena 1 odcinka ma miejsce w terazniejszosci czyli maksymalnie pare dni po wydarzeniach z odcinka 4x08, cala reszta ma miejsce 6 tygodni przed akcja odcinka 4x01 (w czasie tego przeskoku dziala sie akcja dwoch ostatnich scen z odcinka 3x22). Troche zagmatwane ale warto to mniej wiecej wiedziec.