PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32315
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

ziva tony

ocenił(a) serial na 9

Sezon 9 rozpoczęty, wszystko ok, odcinki całkiem fajne, ale brakuje mi tego czegoś między
zivą, a tonym.

ocenił(a) serial na 9
cappy

To właśnie odróżnia NCIS od innych podobnych seriali. Wg mnie oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
Pavvelinho

Tez tak uwazam ze to odroznia NCIS od innych seriali. Bo np. wedlug mnie w kosciach pod koniec sezonu 6 zrobil sie melodramat. A w NCIS nie ma czegos takiego. To jest normalny serial kryminalny, a nie jakies melodramaty.

ocenił(a) serial na 9
kati97

Ja nie piszę, że mają ich od razu wsadzić do jednego łóżka, po prostu lubiłam to coś między nimi, te przekomarzania itp. a teraz trochę mi tego brakuje:)

ocenił(a) serial na 10
cappy

Dokładnie, mi też brakuje tej relacji ;] Ale dopiero początek 9 serii - jeszcze wszytko jest przed Nami ;D

ocenił(a) serial na 10
cappy

Wiem, tylko w sensie takim jak bylo to kiedys np. w sezonie 3 lub 4 to tez mi tego brakuje :) A propo lozka to przypomnial mi sie odcinek z sezonu 3 odc. 8 Undercovers, takze troche tesknie ze takimi relacjami :D:D

ocenił(a) serial na 10
kati97

Heh ja kocham ten odcinek xD i jeszcze tekst Zivy, że jest w ciąży ;D Wykręciła się i Tony obrywał w pysk xD

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

W tym odcinku to Tony wziął nie raz po pysku ;-)
A jak i tak miałem najlepszy ubaw z tej parki z FBI która ich miała na nasłuchu :-))
No i oczywiście chrapanie Zivy :-)) bezkonkurencyjne :-)

ocenił(a) serial na 10
nightgale

Nom ja na początku myślałam, że to Tony chrapie ;) Szkoda, że nie znam nikogo w realu z kim można o NCIS pogadać ;D Jak ktoś chce to możemy o NCIS popisać na gg : 11105912 ;D

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

Możemy popisać ;) mój gg: 39475064 ;) też szukam osoby która ze mną popisze o ncis ;)

ocenił(a) serial na 10
cappy

Czy kto mi może powiedzieć jak zaczyna się ten filmik i leci ta scena to który to odcinek ?

ocenił(a) serial na 10
n3m

jaki filmik ? Podaj link, to powiem ;D

cappy

Brakuje mi tego klimatu co w tych starszych odcinkach...a ta scena z 3/8 bezcenna:D