PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32313
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

PREMIERA !

ocenił(a) serial na 10

Hej . Oglądaliście już 1 odcinek 8 sezonu ? Jak Wam się podobał ?

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

niestety jeszcze nie :( a Ty?? wiesz może gdzie jest odcinek z napisami?? jesli już taki istnieje...

Sua1996

odcinek mam ale napisów brak

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

O OBEJRZAŁAM ALE NAJPRĘDZEJ NAPISY TO PO ANGIELSKU. A ODCINEK - GENIALNIE TO WYKOMBINOWALI :D CZEKAM NA NASTĘPNY :)

Sua1996

Dla mnie bomba =]

Kelevra1902

dajcie napisy po polsku buuuu

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Szkoda że dopiero 28 będzie kolejny odcinek .

Sua1996

napisy??

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Gdzie oglądaliście i jest może wersja z napisami po polsku ?

ocenił(a) serial na 10
ziva_292

http://iitv.info/ncis/ <== tam niedługo będzie wersja z polskimi napisami. :)

Zee_vah

Widziałam to już dawno. Co to znaczy niedługo??

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Nie wiem, powinno być najpóźniej w przyszłym tyg.

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

tłumaczysz??

ocenił(a) serial na 10
PeCha

Ja? nie, po prostu do tej pory tak się pojawiały, i słyszałam, że ktoś już się tym zajął. Zresztą mogłabym się teoretycznie za to zabrać. ;P

PeCha

może skusisz sie na przetłumaczenie, zwłaszcza że wcześniejsze ncis w twoim wydaniu były świetne ?
Na napisy24 i na " NAS" nikt sie jeszcze nie zapisal ,

ocenił(a) serial na 10
x_ania

Yyy w moim wydaniu? Sorry, ale ja jeszcze nigdy nie tłumaczyłam. :)

ocenił(a) serial na 10
x_ania

Nie jedna osoba podpisuje się jako Ziva :-) właśnie dlatego się spytałem. :-)

ocenił(a) serial na 10
PeCha

a gdybyście chcieli być bardziej na bieżąco to zapraszam tutaj:

http://serials-fanatic.pl/?referrer=17

ocenił(a) serial na 10
PeCha

hmm.. nie mogę edytować... w razie gdyby tamten link nie działał to tutaj jest aktualny:
http://serials-fanatic.pl/member.php?action=register&uid=17

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

bardzo fajny. jak każdy ;-P

PeCha

strasznie długo trzeba czekać na te napisy nie tak jak zawsze to samo do bones do dr.house pojawiły się strasznie szybko

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

no strasznie długo : / a szkoda oglądać jeśli się połowy nie zrozumie... do grey`s anatomy były chyba już na drugi dzień a tu prawie tydzień i dalej nie ma : (

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Dokładnie, Grey's obejrzałam od razu prawie po premierze, a na NCIS prawie tydzień już czekamy :(

Zee_vah

Ilu z was poganiających i narzekających chociaż RAZ podziękowało tłumaczowi za napisy? Nie znacie angielskiego to po co ściągacie odcinki :P
To, że napisy do jakiegoś serialu są szybko jest tylko i wyłącznie dobrą wolą tłumacza.

ocenił(a) serial na 10
gjnkt35

Po pierwsze, nie narzekamy, po prostu zastanawiamy się dlaczego tak długo nie ma napisów. Po drugie, to że oglądamy z napisami nie znaczy że nie znamy angielskiego. Z napisami jest zwyczajnie łatwiej, i tyle.

Zee_vah

Niektóre wypowiedzi wyżej (gdzie te napisy, ile można czekać, minęło już....), a jedna moim zdaniem jest z pogranicza najzwyklejszego chamstwa, tak własnie odebrałam. Nie mam tutaj na myśli twojej Zee_vah.
Odcinki pojawiają się w Polsce w środy zatem nie minął jeszcze nawet "prawie tydzień".

Sam odcinek z tych średnich a jak na premierę to nawet słaby. Nie przypominam sobie tak kiepskiego otwarcia sezonu. Jedynym zaskoczeniem było dla mnie zabicie Palomy przez braciszka, bo to że nie przeżyje, było pewne jak amen w pacierzu. Liczę, że dalej będzie znacznie lepiej zwłaszcza przy zapowiedzi pojawienia się tatusia Zivy i DiNozzo.

gjnkt35

Fajnie że ktoś tłumaczy nam cały serial i robi to za darmo i chwała mu/im za to!! Wcale bym się nie zdziwiła gdyby kazali sobie płacić jakieś drobne sumy bo to cieżka praca. A grosz do grosza................

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Masz rację, sama bym za to brała kasę. xD

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

z tego co wiem to ani tłumacze ani korektorzy nic za to nie biorą, przynajmniej ja i żadni moi znajomi. to jest po prostu raz, że dobra zabawa, dwa, że ćwiczenie języka angielskiego dla tłumaczy i polskiego dla korektorów :-)

PeCha

Tak wiem że nie biorą kasy za to. Fajnie że ktoś to robi dla siebie jako zabawa i nauka a innym sprawia przyjemność bo mogą coś obejrzeć

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

W takim razie podziękujmy tłumaczom i korektorom .

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Ja się podłączam pod podziękowań. :)

Zee_vah

ja również ;p Wielkie Dzięki!!

maka4_2

mam napisy ale są koszmarne jeśli je ktoś chce to niech napisze

maka4_2

nie jednak beznadziejne są ten napisy masakra ale jeśli ktoś chce...

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Wiecie co, zrobię te napisy. Nie wiem, jak mi to wyjdzie, ale zrobię sobie masę tostów i zabiorę się do tego. :)

Zee_vah

spoko czekamy moja znajomość angielskiego nie jest tak dobra abym się za to zabrała. Jeśli chceż to moge podeslać Ci te napisy co mam je trzeba tylko dopasować

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

O, wysłałabyś? :) ola_zolwik@poczta.onet.pl xD

ocenił(a) serial na 8
Zee_vah

Hej :) i co z tymi napisami? udało się wam je dopracować?

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

jak możesz to podeślij mi te napisy,. zobaczymy co się da zrobić.. pecha1982@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
PeCha

haj ludziska :D mam pytanko. Czy ktoś morze zajarzył jaka piosenka leci pod koniec 1 odcinka 8 serii? Bardzo mi się podoba a nie umiem znaleźć. Z góry dzięki :D

ocenił(a) serial na 10
elcia3

http://www.megaupload.com/?d=Q0PXM1T9
Link do napisow ep01 s8 :)

ocenił(a) serial na 10
Arwi

a są może już do 2 odcinka?? wie ktoś??

ocenił(a) serial na 10
dodka14

DO drugieg odcinka jeszcze nie ma ;)

Arwi

a może już są??

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Będą podobno w tym tygodniu.

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

ja nawet wole oglądać po angielsku, tłumaczenia bardzo często "zabijają" klimat...przynajmniej jak dla mnie :)

GiselleAbby

UWAGA! : Jeśli chcecie ogladac wszystkie sezony wraz z 8 i z napisami pl to wejdzcie na stronke
IITV.INFO Macie tam wszystkie seriale za DARMO BEZ LOGOWANIA
ALE na megavideo i jest limit jak ktos umie go ominac to sie fajnie oglada
Polecam illimitux do omijania limitow :)

.......

Witam czy ma ktoś napisy do 5 odcinka??

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

No właśnie bo nigdzie nie ma a to już tydzien