PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32315
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Od 15 maja w niedzielę o 22:45 6 sezon serialu. Chyba kontynuacja, bo już wyemitowlai wcześniej kilka odcinków?

ocenił(a) serial na 10
Morgan_94

Wyemitowali do odcinka 9

house90

Czyli teraz powinni dociągnąc do końca. 25 odcinek wypada na 28 sierpnia

ocenił(a) serial na 10
Morgan_94

Powinni ale mogą znowu przerwać jak oni to lubią. Wg mnie powinni dać jakąś normalną godzinę emisji. Mało ludzi ogląda tv do 24.

ocenił(a) serial na 10
house90

U nas zawsze są niszczone bardzo dobre amerykańskie seriale. Przecież rozmowy w toku są lepsze dla nich. To jest TVN, co zrobić

ocenił(a) serial na 10
lentek91

Trzeba sobie zakupić AXN tam NCIS leci o normalnej porze

house90

Zwłaszcza, że to niedziela, a w poniedziałek trzeba wstawać skoro świt... TVN lubi umilać ludziom życie. I to przerywanie po kilku odcinkach, wkrótce pewnie znowu zrobią nam przerwę :/

ocenił(a) serial na 9
Morgan_94

Zważywszy na to że oglądam siódmy sezon to są naprawdę szybcy (z lektorem takie przyzwyczajenie). Mam jedno pytanie ktoś się orientuje może gdzie można znaleźć odcinek 12 pierwszej serii "Moja inna lewa stopa" z lektorem bo mnie udało się jedynie znaleźć wersje która trwa 36 minut a powinna trwać 43/44 minuty.

ocenił(a) serial na 10
Pavvelinho

Znajdz na chomikuj

ocenił(a) serial na 9
house90

Szukałem. U większości jest ten ucięty odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Pavvelinho

Ja jeszcze nie trafilem na uciety odcinek. Poszukaj na rs albo torrencie

ocenił(a) serial na 10
Morgan_94

Ja sciagam z internetu odcinki nie czekam az tvn laskawie wyemituje serie.

ocenił(a) serial na 9
house90

Na razie ściągam 7 sezon i czekam na 20 odcinek (który ściągnę we wtorek (chomikuj) lub dzień później). Tylko ten jeden odcinek S1E12 z lektorem trudno znaleźć a szukałem wszędzie na torrentach również(nawet pilotowe odcinki z JAG łatwiej znaleźć).