PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32317
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Hej (: Jestem kolejna fanka rego swietnego serialu, jednak moj plan lekcji koliduje z pora wyswietlania kolejnych odcinkow.. poza tym chcialabym ten serial obejrzec od pierwszego odcinka, czy wie ktos moze skad moge sciagnac lub gdzie kupic wszystkie sezony? Pomocy :(

Risae

Kupić w Polsce się nie da. Nikt nie wpadł na razie na wydanie NCIS na dvd i nie spodziewałabym się, że to nastąpi. Ściągać najlepiej z torrentów.

Evarini

Z torrentow, czyli w jaki sposob? :P Nie bardzo sie znam na tym :)

Risae

Czyli ściągasz jakiś program obsługujący torrenty (np. BitTorrent), ściągasz torrent dla sezonu / odcinka, jaki chcesz ściągnąć (polecam wyszukiwarkę www.torrentz.com , obsługuje wiele stron z torrentami) i uruchamiasz go przez wyżej wspomniany program :)

Evarini

Evarini a czy te sezony sa z lektorem?

eosz5

Nie. I bardzo dobrze, bo polskie tłumaczenie na tefałenie to porażka nad porażkami.

ocenił(a) serial na 8
Evarini

Ale nie każdy ma w małym paluszku angielski...

The_dark_5

Zapraszam na forum navyncis.fora.pl, gdzie grupa tłumaczy powoli dąży do tego, żeby przetłumaczone były napisy do wszystkich odcinków, więc nie dramatyzujcie.

eosz5

evarini słuchaj, strasznie zalezy mi na wszystkich seriach NCIS najbardziej na 1 i 2 jak juz wiem nie ma dvd po polsku dlatego czytając to forum weszłam na torrentz.com i próbowłam sciągnąć jednak chyba trzeba tam coś zapłacic, tak ? mogłabys do mnie napisać i pomóc mi ściągnąć ? byłaby mci bardzo wdzięczna :)

ninqa95

Zależy na jaki trafisz serwis przez torrentz. Polecam mininovę :) Na pewno coś będzie.

Risae

tu masz pierwszy sezon:
http://precyl.pl/seriale/273413-rapidshare-agenci-ncis-2003-sezon-1-a.html