PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32314
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Według informacji deadline Zivy David nie zobaczymy w 11 sezonie NCIS. Ja po tym nie mam siły na komentowanie czegokolwiek.

Ozzy_Osbourne

Cote de Pablo podjęła decyzję o rozstaniu się z serialem "NCIS" - informuje TVLine. Aktorka nie przedłuży kontraktu, który wygasł po dziesiątym sezonie. To oznacza, że najpopularniejszy w Stanach Zjednoczonych serial dramatyczny zostanie pozbawiony postaci Zivy.
Aktorka ma wystąpić jeszcze tylko w pierwszym odcinku 11. sezonu, by w płeni zamknąć historię swojej bohaterki.

- Spędziłam osiem wspaniałych lat na planie NCIS z moją postacią. Mam naprawdę wiele sympatii do wszystkich z którymi przyszło mi pracować, a szczególnie do obsady naszego serialu. Czekam z niecierpliwością na zakończenie historii Zivy - napisała w oświadczeniu de Pablo.

Swój komunikat wydała też stacja CBS. "Szanujemy decyzję Cote. Przez osiem lat grała Zivę David, postać uwielbianą i szanowaną przez fanów, przyczyniając się do ogromnego sukcesu serialu. Zadbamy o odpowiednie i właściwe zakończenie dla tej bohaterki" - napisano.

Informacja zbiega się w czasie z rozpoczęciem zdjęć do 11. sezonu, które ruszą w przyszłym tygodniu. Jeszcze w kwietniu, gdy Cote de Pablo jako jedyna z obsady nie miała wynegocjowanego nowego kontraktu, Gary Glasberg ("szef" serialu) mówił: - Jestem przekonany, że do nas wróci. Damy widzom wspaniały finał sezonu i później jego dalszy ciąg.

Pozostaje mieć jedynie nadzieję, że to tylko "gra" ze strony aktorki na rzecz wynegocjowania lepszych warunków kontraktowych. Jeśli jednak Cote de Pablo opuści definitywnie obsadę "NCIS", to dla serialu będzie to wielka strata.

Info z http://www.facebook.com/ShowTVpl

---

Szczerze? Na ten moment nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić... NCIS bez Zivy? Tony bez Zivy? Gibbs bez Zivy? ...

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

?? No weźcie co to jest jakieś mamy cię? Przecież to niemożliwe jak Ncis bez Zivy. Udam ze nie widziałam tego info, nie przyjmuje tego do wiadomosci i koniec :((

monia198923

masz racje chyba nikt niewyobraża sobie NCIS bez Zivy załamałam się jak to przeczytałam :'(

salmaatache

Załamałam się. Nie wobrażam sobie serialu bez Zivy... ;cc

ocenił(a) serial na 10
Angeelaa

Ja nie będę chyba oglądać pozostałych odcinków. Bez zivy to nie to samo :(((( Chciałabym by po kilku odcinkach bez zivy spadła oglądalność i by wróciła z powrotem .....

Zelcia22

Dokładnie, mam takie samo zdanie. Niech spadnie im oglądalność i dadzą z powrotem Zive. Ja chce wreszcie TonyxZiva. >...<

salmaatache

Właśnie nadrabiam sobie spokojnie 8 sezon... i jak przeczytałam tą informację... cóż tu dużo mówić - zabrakło słów. Dziwnie było bez Kate ale Ziva świetnie zastąpiła jej miejsce. Zivy już nie zastąpi raczej nikt...

ocenił(a) serial na 10
LadyLeila

Święta racja

ocenił(a) serial na 9
Ozzy_Osbourne

jestem zdruzgotana ... :( gdzieś wyczytałam że Ziva ma się pojawiać bardzo epizodycznie - błagam, niech to się okaże nieprawdą! :(

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

Nie potrafię sobie wyobrazić serialu bez niej... I jeszcze pytanie czy będą chcieli ją kimś zastąpić czy może zostawią chłopaków samych. Ja bym szczerze wolała, żeby zostali sami...

ocenił(a) serial na 8
Ozzy_Osbourne

Po tej informacji nie mam siły na nic. Nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej. To niemożliwe...

Ozzy_Osbourne

To mnie rozwaliło, jak to NCIS bez Tony/Ziva, Gibbs/Ziva nawet McGee/Ziva? Serial bez Cote straci naprawdę baaardzo dużo. Zresztą ona sama mówiła, że chce zostać do końca, dlatego wydaje mi się że ma bardzo ważny powód żeby opuścić serial. Już bym wolała żeby zrobiła sobie przerwę na jeden sezon ale żeby tak całkiem... I jeszcze wszyscy Pauley, Brian mówili, że są pozytywnie nastawieni, Michael zresztą też. Rozwalone wakacje, super....

Ozzy_Osbourne

A no i nawet CBS już potwierdziło, także to nie podpucha... :(

Kismet_

Podobno poszło o to, że Cote miała dostawać 120 tyś. za odcinek a Michael i Sean po 175 tyś. Przykre, że z takiego powodu Cote odchodzi ale trzeba mieć swoją godność, mogliby traktować ich równo... I teraz CBS straci duuuużo więcej kasy, niż to co mogliby płacić Cote i niech się wypchają!

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Jeśli z tego powodu naprawdę odeszła, to dobrze zrobiła. Od rana śledzę informacje na jej temat i nieustannie przesiaduje na polskim fan page'u NCIS... Trochę duża różnica tych pieniędzy i to jeszcze w dolarach. Ja lepiej bym się czuła znając powód, ale taki oficjalny. Pewnie obejrzę max. do połowy sezonu odcinki, jeśli bd ciekawe, choć wątpię, bo oglądałam ten serial ze względu na Zivę i Tony'ego. "Małe kroczki w Tivie"- chyba to są słowa, które fanów upewniły, że bd w tym 11 sezonie. A tu lipa. W 7x1 Tony powiedział "Couldn't live without you"- jeśli 4 lata temu nie mógł bez niej żyć, a teraz ich relacje jeszcze lepsze, to ciekawe, czy nadal bd tak sądził. Ja tylko chcę, żeby jej nie uśmiercili. Ona przecież tak bardzo chciała, żeby coś doszło w sensie fizycznym czy wyznali sobie uczucia. Ja wolałabym, żeby nie tykali Tivy na koniec, żeby było pożegnanie takie przyjacielskie. Dobrze Cote zrobiła, jeśli odeszła z powodu kasy. Trochę szkoda, że nie będzie można oglądać jej...

ocenił(a) serial na 10
net4

zgadzam sie z tobą. powinnie Tive zostawić w spokoju. Ziva mogłaby wyjechać na rok do Izraela, może pod pretekstem załatwienia jakiś ważnych spraw, czy cos w tym stylu. byle tylko jej nie uśmiercali.

estta

Wydaje mi się, że oni to i tak jakoś tak zakończą żeby w razie czego była możliwość powrotu. Ludzie już piszą petycje do CBS także nadzieja umiera ostatnia... ja mam ogromną nadzieję, że jednak uda się coś zadziałać i Cote wróci, bo tak to masakra.

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Też mi się wydaje że raczej zostawią furtkę ,bo zawsze może się coś zmienić za rok, może dwa.... (swoją drogą piękny comeback by był w 12 lub 13 sezonie) , co do petycji to nie sądzę aby coś więcej zdziałali, no ale dopóki jest szansa trzymam kciuki ;-)

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

Dla Kate juz nie bylo furtki, zeby wrocila. :( Ja tam sie podpisalam pod petycja. Nie ma nic do stracenia...

ocenił(a) serial na 10
net4

Też się podpisałem po petycją, nie wierzę w nią ale co tam... Co do Kate to może inaczej podejdą do tego twórcy bo jednak Kate była tylko 2 lata, a Ziva już 8 lat w NCIS jest i szkoda jej zabijać :/

net4

Ja też się podpisałam. Tu jest jeszcze link do CBS, można do nich napisać http://www.cbs.com/info/user_services/fb_global_form.php Im więcej ludzi tym lepiej!

ocenił(a) serial na 9
net4

Mogę prosić o link do polskiego fanpage'u NCIS? Agentów oglądałam ze względu na Zivę ... ;(

ocenił(a) serial na 10
monkazet25

facebook. com / ncis. polska (bez spacji) ;D

ocenił(a) serial na 8
Kismet_

Jeżeli rzeczywiście chodzi o kasę to dobrze robi. Ziva jest taką wisienką na torcie w NCIS i bez Niej na stówę serial straci na wartości. Szczerze mówiąc to oglądam Agentów dla Tivy i Abby bo to chyba najlepsze, co w NCIS. Jeżeli Cote nie zmieni zdania i Zivy nie będzie w kolejnym (kolejnych?!) sezonie to poważnie zacznę rozważać koniec z Gibbsem. Kolejna agentka, jeżeli taka się pojawi to będzie musiała wypruwać sobie żyły i Bóg wie, co jeszcze żeby serial utrzymał jakość i co ważniejsze fanów.

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

No właśnie może po wynikach oglądalności zrozumieją swój bląd...

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

tu jest jeszcze jedna petycja : http://www.change.org/en-AU/petitions/cbs-television-studios-bring-cote-de-pablo -back-to-ncis

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

O co chodzi z tymi 11-stkami ?
Dzis 11 lipca dowiedzielismy sie o tym, ze Cote nie bd w 11 sezonie. A w wielu informacjach jest podana "11 zasada Gibbsa".
Czyz to nie podejrzane ? :x

net4

Nie dość, że te 11 podejrzane to jeszcze 1 odcinek w skrócie to WTF...

ocenił(a) serial na 9
Ozzy_Osbourne

Aż się załamałam wpadając na tą informację. Żyje sobie człowieczek szczęśliwie, a tu cap! Bombardują takim info...Nie ma mowy, nie wyobrażam sobie NCIS bez Zivy. Miałam już nie oglądać po Kate, ale bez Zivy definitywnie nie będę. Nie wiem co kombinują, ale...bez jaj nooo

ocenił(a) serial na 10
Marga

ja czytając dziś rano tą informacje miałam ochotę rzucić laptopem o podłogę ! z samego rana miałam z humor przez tą informacje. i w sumie wakacje też mam zrujnowane. mam nadzieje, że dadzą jej podwyżkę i wróci albo że to tylko takie głupie zagranie zeby przycignac fanow .

estta

"to tylko takie głupie zagranie zeby przycignac fanow . " - moje marzenie, gdyby się okazało że to tylko to... W ogóle to wszystko jest dziwne, wszyscy łącznie z Garym byli pewni że Cote podpisze, zresztą ona sama mówiła że chce zostać do końca serialu a tu nagle BUM nie podpisuje, nie rozumiem...

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

A może ona po prostu jest w ciąży?

ocenił(a) serial na 10
kamila0899

chyba nie. chociaż.. ale z tego co wiem nie ma męża. chyba, że jakaś wpadka ?

ocenił(a) serial na 10
estta

Nie ma męża ale ma chłopaka Diego Serrano

kamila0899

Też myślałam na początku o ciąży, to jest jednak ciężka praca - ale z drugiej strony, gdyby naprawdę była w ciąży to jestem pewna że dopasowali by czas pracy i scenariusz do niej, dlatego nie myślę że to to. Teraz się zastanawiam czy to czasem nie jakaś choroba (mam nadzieję, że nie...) albo naprawdę zagranie CBS żeby wywołać jeszcze większy szum wokół serialu (chociaż to niedorzeczne, przecież mają ogromną widownie). Faktem jest, że robią sobie ogromną krzywdę tym, że Cote odchodzi i jestem pewna że z czasem nie będzie już 20 milionowej oglądalności.

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

no właśnie mi też wyjde się podejrzane. wszyscy byli pewni, że podpise, a tu coś takiego. a może jakieś ważne sprawy rodzinne nie pozwalają jej występować ? mam nadzieje, że jak poszło o kasę to dadzą jej powyżksze. przecież jak NCIS straci Zive to straci również masę fanów.

estta

Masę fanów i masę kasy, na bank więcej niż mogliby dać Cote...

Kismet_

Jestem załamana po prostu popsuli mi wakacje wszystkiego mi się odechciało nie wyobrażam sobie NCIS bez Zivy to jest bez sensu. Mam nadzieje że to tylko taki zabieg by CBS dało jej większe wynagrodzenie a co do tego to nie fer że ona ma mniej bo pracuje tak samo jak oni ... albo chcą przyciągnąć większą publikę ale wydaje mi się że prędzej wszystkich wkurzą tym.. mam nadzieje że zostanie inaczej przestane oglądać NCIS ponieważ oglądałam to tylko dla Zivy.

Tiva93

Ja też nie mogę tego przeżyć, bo byłam pewna na 1000000000000000000% że ona podpisze ten kontrakt, to jest najgorsze. Gdyby np teraz powiedziała że to jej ostatni sezon to ludzie lepiej by to znieśli, a tak nagle straszne to jest

Kismet_

Właśnie ja też byłam 100 % pewna nie spodziewałam się czegoś takiego ... nie mogę w to uwierzyć i jest mi strasznie smutno bo bez niej to nie będzie to samo miejmy nadzieje że zmieni zdanie ...

ocenił(a) serial na 9
Tiva93

Już bym wolała, żeby kończyli z całym ncis niż żeby miało być dalej, ale bez Zivy... Nie spodziewałam się takiej decyzji. Wyjaśniłoby się to w końcu, a nie takie brak konkretnej informacji dlaczego odchodzi..

Marga

Właśnie mogła by konkretniej odpowiedzieć na pytanie dlaczego odchodzi a nie człowiek wymyśla różne scenariusze .. ja jeszcze mam nikłe nadzieje że wróci :( jestem załamana

ocenił(a) serial na 9
Tiva93

Ja też. Teraz mi upadł cały sens oglądania serialu. Niech to wszystko się okaże niezłym zagraniem tylko...please

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

Ja myślę, że w czasie tych wakacji, czy tam przerwy od pracy w NCIS jak się zwolnili (chodzi mi, że w serialu, a nie w rl) to coś wtedy się wydarzy. Ja sb nie wyobrażam jak to bd wyglądać, duuuuużo ludzi ogląda to ze względu na Tivę. Nawet moja babcia jak leciały kiedyś powtórki 7 sezonu NCIS na TVN7 zaczęła oglądać, bo coś między nimi iskrzyło (odcinek z Paryżem).
Kiedyś byłam fanką serialu "Malanowski i Partnerzy" tam jedna z detektywek wyjechała i zastąpili ją nową. Ja przestałam oglądać, bo to była moja ulubiona bohaterka i serial stracił na wartości... Prawdopodobnie teraz bd tak samo. Pewnie z mojego oglądania całego odcinka skróci się do 5 minut, bo bd przewijać... W poniedziałek ruszają zdjęcia do XI sezonu, może ktoś na Twitterze czy gdzieś opublikuje coś na temat Cote. Zauważyliście, że w odcinkach, gdzie Ziva gra główną rolę i jest jej dużo to ma wyższą oglądalność ? Np. "Shiva" - najwyższa oglądalność i w X sezonie, i we wszystkich sezonach. ;d

net4

Bo postać Zivy była bardzo dobrze poprowadzona i ciekawa, zawsze mogli coś ciekawego dla niej wymyślić + relacja z Tonym. Zresztą tym bardziej nie rozumiem, po 10 latach odcinki z najwyższą oglądalnością w ogóle, w całej historii serialu, i teraz nagle Cote dzięki której to wszystko, odchodzi... jakoś nie mogę przyjąć tego do wiadomości

Kismet_

Ehh ja też nie mogę uwierzyć CBS straci dużo na odejściu Cote z NCIS .. no cóż miejmy nadzieje że się namyślą i więcej jej zapłacą...

ocenił(a) serial na 8
Tiva93

Zgadzam się z wami wszystkimi. NCIS bez Zivy to już nie jest nasze NCIS. Proszę, niech to wszystko okaże się tylko złym snem...

calliopexd

Mam nadzieje że jednak zmieni zdanie i wróci :(

ocenił(a) serial na 8
Tiva93

No niestety bardzo zła wiadomość. Serial wiele straci jeśli Cote opuści obsadę. Nie dość, że scenarzyści pogrywali z nami przez 8 lat wątkiem Tivy to teraz jeszcze takie coś. Po prostu nie sposób godnie tej postaci pożegnać jednym odcinkiem skoro grała w NCIS przez tyle lat. Lepiej już nie zakończą cały serial.

Valchall

To jest bardzo, bardzo, bardzo zła wiadomość - Cote de Pression :'( Ale jedno zdanie mnie podbudowało "...De Pablo will make several guest appearances in the upcoming 11th season" także mam OGROMNĄ nadzieję, że nie zabiją Zivy a Cote potrzebuje po prostu przerwy i wróci w 12, trzymam za to kciuki i będę trzymać cały nawet rok jeśli to ma coś dać.