Czy zostanie ujawnione że agentka Lee jest zdrajcą i że zabiła dwie osoby, jeśli tak to kiedy?
Oglądałam do pory pięć odcinków szóstego odcinka i uważam że jest on świetny.
tak zostanie to ujawnione ale nie będzie to takie oczywiste że agentka Lee to zdrajca. Śledztwo Gibbsa pokaże że jej związek z przestępcami jest bardziej złożony. ale nie będę odbierać tobie przyjemności oglądania. Jako wierna fanka znającą cały serial od podszewki powiem że jest on lepszy od innych kryminałów bo oprócz ciekawych spraw ma również odrobinę humoru, co dodaje blasku całej fabule. I powiem szczerze że obecna ekipa sprawdza się super. Jenny czy Kate trochę nie pasowały. Gibbs, Ziva, Tony i McGee oraz Ducky, Abby i Vance tworzą zgraną ekipę.Nic dziwnego że serial w USA ma stały poziom oglądalności a wręcz nawet rośnie i na pewno szybko n ie zniknie z anteny.
Obejrzałam, zaczęło się w 6x07, 6x08 i rozwiązanie 6x09, odcinki naprawdę emocjonujące. Bałam się o Abyy gdy ją zatrzymano, scena z McGee w pokoju przesłuchań cudna. Co do Lee to mi ją było troszkę żal, bo zależało jej na siostrze, ale mogłaby zwrócić się do Gibsa o pomoc w uwolnieniu siostry. Akcja w autobusie bardzo się mnie podobała, gdy Lee zorientowała się że siostra jest bezpieczna, walczyła z napastnikiem i dała znać Gibbsowi aby do do niej strzelił, dzięki temu zginął także ten facet.