PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32315
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Ziva wróciła ! Nie powiem totalnie mnie to zaskoczyło. Po odcinku poświęconym jej, spodziewałam się tego, ale raczej myślałam że pojawi się tylko na jeden odcinek, A tu zapowiada się cały sezon albo chociaż pół..
Moim zdaniem Pojawienie się Zivy zwiastuje ostatni sezon. Chcą pozamykac wszystkie wątki i miejmy nadzieję dać szczęśliwe zakończenie. Tony, Ziva i Tali. Marzy mi się powrót Abby chociaż na ostatni odcinek.
Na amerykańskich stronach krążą plotki że Mark Harmon i Sean (Tim) chcą odejść po 17 sezonie.

A jak wasze wrażenia? Czego spodziewcie się po 17 sezonie ?

estta

Wiadomości o tym że 17 sezon będzie ostatnim krążyły już jakiś czas temu.
Harmon ma blisko 70 lat, to ile czasu będzie grał wiecznego ( ex ) marines?
Odkąd zaczęły się roszady obsadowe, serial robi się coraz bardziej naiwny.
Z ( początkowo ) genialnej Bishop robią coraz durniejszą blondynkę,
Jennifer Esposito - jej postać była kompletnie nie trafiona.
Torres - nie wyróżnia się niczym szczególnym.
Jack Sloane ( Maria Bello ) - nie wiadomo do końca po kiego się pojawiła w agencji ( 15 sezonów było bez psychologa i jakoś dawali radę ).
Gwoździem do trumny jest odejście Abby i ta wk@#^@&%ca następczyni. Jak się pojawia na ekranie to ( w moim przypadku ) jest strzałka w prawo i 10 sekund w przód.

Za długo ciągną serial na siłę, jadąc na fali popularności 12-13 sezonów niszczą go coraz bardziej.
Osobiście bym wolał żeby 17 sezon był krótszy, tak 12-14 odcinków, ale żeby to były odcinki mocne.
Piszesz o szczęśliwym zakończeniu, osobiście wolał bym zakończenie słodko - gorzkie z mocnym przybiciem i jednocześnie definitywnym zamknięciem wszystkich ewentualnych furtek.