Hejka, postanowiłem sobie oglądnąć ostatnio pierwszy sezon Dr House (ni wiem czy znacie, lubicie czy co tam o nim sądzicie, ale ja bo bardzo lubię:D) no i natrafiłem na takie dwa odcinki
Season 01 episode 10 "Histories"
Season 01 episode 14 "Control"
No i nie byłoby sensu umieszczać tej wiadomości tu gdyby nie taki mały szczegół. W odcinku 14 "Control" House ma do zdiagnozowania 30-paro-letnią pracoholiczkę, która dla sfinalizowania inwestycji zapłaci każdą cenę nawet swojego zdrowia. A postać ta jest grana przez naszą Ninkę :D Uwierzcie mi aż mi się same usta śmiały jak Ninkę zaczęło boleć, zaczęła się szamotać itd, itp (cierpiała strasznie xD) Polecam zobaczyć tak dla odmiany.
PS wspominałem wyżej o dwóch odcinkach a opisałem tylko jeden... No cóż w tym pierwszym pacjentką jest Teri Bauer... i też ją boli - wszystko na ten temat :D
House jakoś mnie nie urzekł, ale za to w serialu "Mentalista" niemal w każdym odcinku występuje ktoś z obsady 24 - np: w pierwszym gra Larry Moss, w drugim Mason a w siódmym Teri ;) Nie wspominając, że jedną z większych ról - szefa KBŚ gra mój ukochany Logan ;) No i poza tym jak ktoś nie widział to gorąco polecam - może nie jest to poziom 24 godzin (choć to trudno porównywać bo oba chodzą w innych wagach) ale zapewnia przednią rozrywkę.
graem bauer, tez gral w ostrym dyzurze, romano, a philip bauer byl tam ksiedzem. jedna wielka rodzina.
a w housie jak ogladalam jeszcze, kif palmer gral takiego murzyna<naprawde!> ktory sie napromieniowal i zrobil kupe do lozka i nawet o tym nie wiedzial:(
No coś ty Pierniczku Graem to Romano był??? No rzeczywiście pewne podobieństwo było. Ale przyznam się, że ostrego dyżuru widziałem tyle co teraz powtórki na tvn no i Romano za dużo nie było, bo skończył pod śmigłowcem :)
PS Pierniczku możesz podać namiary na ten odcinek House bo jakoś nie kojarzę
Uwierzcie mi aż mi się same usta śmiały jak Ninkę zaczęło boleć,// Bawi Cię jej cierpienie - sadysta :(
poza tym, jak mogles nie rozpoznac romano?! on jest, chyba obok clooneya<3, jedyna osoba ktora pamietam z ostrego dyzuru;p
a jeszcze przypomnialo mi sie teraz, ze philip bauer, gral w six feet under, kochanka tej popierdolonej starej baby.
dobra znalazlam, ufffff.
wiec to byl jednak 2 sezon, odcinek 5. i tam pamietam byl taki smieszny tekst nawet, az go tutaj przytocze
house: czemu mi powiedziales ze masz firme budowlana, skoro pracujesz na zlomowisku?
ojciec kifa: nie jestem glupi, wiem ze im wyzszy status spoleczny, tym lepsza opieka medyczna:[
house: ooo to niepotrzebnie nakarmilismy go poledwica
no to naprawde smieszne bylo;];]
na pewno byl w 2 sezonie i chyba w 3. pamietam ze nate mial wtedy takie dluzsze wlosy.