PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18594
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Hejka, postanowiłem sobie oglądnąć ostatnio pierwszy sezon Dr House (ni wiem czy znacie, lubicie czy co tam o nim sądzicie, ale ja bo bardzo lubię:D) no i natrafiłem na takie dwa odcinki

Season 01 episode 10 "Histories"
Season 01 episode 14 "Control"

No i nie byłoby sensu umieszczać tej wiadomości tu gdyby nie taki mały szczegół. W odcinku 14 "Control" House ma do zdiagnozowania 30-paro-letnią pracoholiczkę, która dla sfinalizowania inwestycji zapłaci każdą cenę nawet swojego zdrowia. A postać ta jest grana przez naszą Ninkę :D Uwierzcie mi aż mi się same usta śmiały jak Ninkę zaczęło boleć, zaczęła się szamotać itd, itp (cierpiała strasznie xD) Polecam zobaczyć tak dla odmiany.

PS wspominałem wyżej o dwóch odcinkach a opisałem tylko jeden... No cóż w tym pierwszym pacjentką jest Teri Bauer... i też ją boli - wszystko na ten temat :D

ocenił(a) serial na 10
rog1201

House jakoś mnie nie urzekł, ale za to w serialu "Mentalista" niemal w każdym odcinku występuje ktoś z obsady 24 - np: w pierwszym gra Larry Moss, w drugim Mason a w siódmym Teri ;) Nie wspominając, że jedną z większych ról - szefa KBŚ gra mój ukochany Logan ;) No i poza tym jak ktoś nie widział to gorąco polecam - może nie jest to poziom 24 godzin (choć to trudno porównywać bo oba chodzą w innych wagach) ale zapewnia przednią rozrywkę.

ocenił(a) serial na 9
VisitorQ

Logan zagrał w jednym odcinku ''Ostrego dyżuru'' w 1995. Ale był młodziutki;)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

graem bauer, tez gral w ostrym dyzurze, romano, a philip bauer byl tam ksiedzem. jedna wielka rodzina.
a w housie jak ogladalam jeszcze, kif palmer gral takiego murzyna<naprawde!> ktory sie napromieniowal i zrobil kupe do lozka i nawet o tym nie wiedzial:(

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

ah ah ! no i jeszcze marylin bauer grala dziewczyne eda w stuckeyville<3

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

No coś ty Pierniczku Graem to Romano był??? No rzeczywiście pewne podobieństwo było. Ale przyznam się, że ostrego dyżuru widziałem tyle co teraz powtórki na tvn no i Romano za dużo nie było, bo skończył pod śmigłowcem :)

PS Pierniczku możesz podać namiary na ten odcinek House bo jakoś nie kojarzę

rog1201

Uwierzcie mi aż mi się same usta śmiały jak Ninkę zaczęło boleć,// Bawi Cię jej cierpienie - sadysta :(

ocenił(a) serial na 10
Before

nie pamietam, to bylo w 1 sezonie raczej. zaraz ci powiem !

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

poza tym, jak mogles nie rozpoznac romano?! on jest, chyba obok clooneya<3, jedyna osoba ktora pamietam z ostrego dyzuru;p

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

a jeszcze przypomnialo mi sie teraz, ze philip bauer, gral w six feet under, kochanka tej popierdolonej starej baby.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

dobra znalazlam, ufffff.
wiec to byl jednak 2 sezon, odcinek 5. i tam pamietam byl taki smieszny tekst nawet, az go tutaj przytocze

house: czemu mi powiedziales ze masz firme budowlana, skoro pracujesz na zlomowisku?
ojciec kifa: nie jestem glupi, wiem ze im wyzszy status spoleczny, tym lepsza opieka medyczna:[
house: ooo to niepotrzebnie nakarmilismy go poledwica
no to naprawde smieszne bylo;];]

ocenił(a) serial na 9
lubiepiernik

w jakim momencie SFU grał Philip? bo nie pamiętam tego jakoś

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

na pewno byl w 2 sezonie i chyba w 3. pamietam ze nate mial wtedy takie dluzsze wlosy.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Dłuższe włosy, luźno opadające na ramiona.

ocenił(a) serial na 9
Christopher_Moltisanti

Philip Bauer w SFU. Oczywiście. Przecież to jedna z moich ulubionych postaci w Six feet under. Po prostu pomyliłem imiona i myślałem o bracie Jacka i cały czas próbowałem sobie przypomnieć kiedy w SFU grał Gream Bauer:)