Maciek zagrał świetni mogę to powiedzieć bo oglądałem cały sezon. A niektórzy rodacy jak zwykle krytykują. Jedyny Polak w serialu oglądanym na całym świecie a tu (bo po Polsku mówi bo reklamował szczepionkę) zamiast być dumnym że rodak coś osiągnął a naprawdę zagrał bardzo dobrze to rodacy jak zwykle szkoda. Maciek zagrał bardzo dobrze.
Jeśli chodzi o sam język, to zauważyłem, że każdy aktor mówi w swoim ojczystym języku więc zastanawiam się dlaczego podali ścieżkę oryginalna jako angielska. Skoro więcej tam słychać niemieckiego i hiszpańskiego....
Nie jedyny. Jest jeszcze Adamczyk w "For All Mankind", serialu z większym zasięgiem niż 1899. Zagrał tam bardzo dobrze jedną z istotnych postaci.
Pomyśl co by było na forum, gdyby Musiał mówił po angielsku. Foliarzom, konfeferatom i kucom nic nie pasuje. Oni tylko gejów i tęczy wypatrują... ciekawe skąd taka fiksacja ?
Zluzuj zwieracze, bo już się osrałeś. Tumanami mozesz nazwać swoich kolegów na foliowych szur forach... Wsumie to ci nie współczuję, że jesteś tak ograniczony, że filmy i seriale programują ciebie społecznie. (Sic)! Cóż, mam nadzieję, że nigdy nie osiągnę "elementarnej świadomości o tym na czym świat stoi" spod znaku konfederacji, korwina i innych oszołomów. Już jestem za stary na te kucowe mądrości.
Też uważam, że wypadł pozytywnie. Na forach zagranicznych nawet "przyjemnie dla oka"było wymieniane.
Rola poboczna, niech podszliwuje troszkę I będzie może coraz lepiej. Kto wie, może powrót w sezonie 2.
Dokładnie. Polacy to jednak bardzo specyficzny naród. Dużo wśród nas zawistników i malkontentów. Niestety. Oceny filmów też mają średnio niższą ocenę niż na zagranicznym IMDb ratings. Tam np. ten serial ma ocenę 7,7, tutaj 6,9. Z innymi produkcjami jest podobnie. I gdyby chociaż świadczyło to o wymagającej publice koneserów filmowych, którzy surowiej oceniają. Nic bardziej mylnego- jak poczyta się polskie komentarze na filmwebie to jest wysyp takich głupot, czepialstwa, januszostwa i szurostwa, że można ręce załamać.
Bo polacy są zawsze bardziej krytyczni niż zachodni widzowie. Wszystko oceniają pod względem logiki i spójności. Dlatego my nie potrafimy kręcić seriali tak jak np. amerykanie bo brakuje nam fantazji. Wszystko musi być zgodne z rzeczywistością.
Normalnie zagrał. Nic nadzwyczajnego. Nie wiem, czym się tu podniecać. A niech se gra nawet i we Władcy Pierścieni albo w Star Wars. Nic mi do tego.
Musiał świetnie zagrał, i życze mu powodzenia w aktorskiej karierze, natomiast to że sprzedał się i stał się kolejną celebrycką sprzedajną dziwką, bo za srebrniki judaszowe reklamował szpryce od których do dzisiaj umierają ludzie, to juz zupełnie inna para kaloszy.