PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10042364}

1670

2023 -
8,0 115 tys. ocen
8,0 10 1 115010
7,5 57 krytyków
1670
powrót do forum serialu 1670

Główne trzy powody śmierci szlachciców? Bóg, honor i ojczyzna. I już wiadomo że będzie się działo :) Coś mi się wydaje że autorzy nadepną na odcisk pewnym tak samo nadętym jak mało inteligentnym środowiskom i znów ten staropolski jad i błoto popłyną ;) A premiera 13 grudnia? Piękna data. Taka symboliczna ;)

ocenił(a) serial na 8
Balum_balum

A co było 13 grudnia?

ocenił(a) serial na 2
JokerKa_2001

Pani się w szkole zapytaj.

JokerKa_2001

Nic właśnie nie było. Nawet teleranka....

JokerKa_2001

Nie wierzę. To prowokacja.

Balum_balum

Ale że nadepną lewakom? Bo tak wnoszę z tej niskiej inteligencji.

ocenił(a) serial na 8
Pawel_Mi_filmweb

Prawacka,, inteligentna" wypowiedź.

ocenił(a) serial na 8
Kobeman39

lewak durak :D

ocenił(a) serial na 8
luqashmeister

Prawak burak. Mogę tak w kółko, ale nie mam 5 lat i nie jestem w piaskownicy. Wolę porozmawiać na temat serialu, wróć może do nie wiem odrabiania lekcji czy coś.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Pawel_Mi_filmweb

Prawicowcy i ich błyskotliwe wypowiedzi, np o homoseksualizmie jako chorobie albo o tym że ,,lekka pedofilia nie szkodzi dziecku'' no kipią inteligencją.

ocenił(a) serial na 8
Kobeman39

Nie spotkałem jeszcze mądrego lewaka

ocenił(a) serial na 8
luqashmeister

A ja prawicowca

ocenił(a) serial na 1
Kobeman39

To obaj dajcie spokój poglądom i zobaczcie w ludziach ludzi, co? Serial według mnie jest słaby jak komedie z lat 90 tylko reklamowany non stop.....więc wypada się śmiać. ( Jak coś tak słabego może być źródłem konfliktu o poglądy a nie krytyki, że nudne aż strach? Może przez ten konflikt nie dostrzega się, że to płycizna że hej?

ocenił(a) serial na 1
Balum_balum

A bankowców, lichwiarzy, handlowców itd, hę?

ocenił(a) serial na 8
Balum_balum

cytat : "Coś mi się wydaje że autorzy nadepną na odcisk pewnym tak samo nadętym jak mało inteligentnym środowiskom" czyli miałeś na myśli siebie? To zaskakująca samokrytyka...