PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38407}
7,1 53 tys. ocen
7,1 10 1 53299
4,7 7 krytyków
13 Posterunek 2
powrót do forum serialu 13 Posterunek 2

Jak dla mnie to jedyneczka była lepsza, w dwójce za dużo było mało
śmiesznych odcinków.

ocenił(a) serial na 7
duzybigben

13 Posterunek 1

ocenił(a) serial na 7
2903

13 Posterunek 1

robert2207

A mi się podobłą 1 i 2 - bez różnicy, no może z jedną. W 2 rozwaliła mnie postać Rysia xD, była ona tak udana, że momentami przewyższała sceny, dialogi i teksty Czarka, naprawdę spisał się tutaj Jakubik :D

ocenił(a) serial na 10
Jerich0

13 Posterunek 2 - było mniej Stępnia, ale jak już się pojawił to nie mogłam powstrzymać uśmiechu ^^ Poza tym postacie były bardziej wyraziste, zwłaszcza Rysio, a Arnie nawet nieco zmądrzał z wiekiem xD Nieco denerwowały mnie odcinki, kiedy Kasia nie chciała wrócić do Czarka, ale jakoś to wytrzymywałam. Na dłużej zagościł Radek Pazura w roli Bączka podczas gdy w pierwszej serii Radosław wystąpił tylko raz. No i na koniec. To właśnie w drugiej serii jest mój ulubiony odcinek, a mianowicie "Obcokrajowcy" z Japończykiem Tak i jego wspaniałą sake na czele ;D

ocenił(a) serial na 8
deathmaster

dla mnie obydwa sezony są prześwietne, ale jak już to wolę 1. ;)

ocenił(a) serial na 9
EIena

Oba świetne ale chyba przez Rysia mój głos idzie na 2. Świetna postać

KinoManiack

Jak dla mnie 1 lepsza;) postacie wiadomo czarek, arnie komendant i kasia to trzon ale jednak w jedynce stępień byl nie do zastąpienia ;d rysio też był fajny wkoncu 13 posterunek wypromowal Jakubika lecz gdyby byl z nimi nadal stępien to 2 seria wiele by zyskala;p już nie mowie o Angeli ktora zupelnie mi nie pasowala o wiele lepsza pod wzgledem komediowym była 2 Zofia :) i równiez uwazam ze w 2 serii było mniej smiesznych momentow ;p glos na pierwsza

ocenił(a) serial na 8
NatsuD

13 Posterunek 1

ocenił(a) serial na 10
szkot7

w dwójce za mało Stępnia... stanowczo za mało !
i Luksusa ...
zdecydowanie pierwsza seria !

ocenił(a) serial na 9
duzybigben

13 posterunek 1, ale jak wyżej już ktoś napisał: dzięki postaci Rysia 13P2 oglądało się całkiem przyjemnie.

ocenił(a) serial na 8
duzybigben

Jedynka zdecydowanie śmieszniejsza i trzymająca poziom przez wszystkie odcinki, ale w 2 i tak najlepszy jest Rysio !

duzybigben

JEDYNKA

ocenił(a) serial na 9
duzybigben

dwójka

duzybigben

Jedynka, w dwójce za mało Stępnia i brak Zofii, niezastąpionej wg mnie niestety.

duzybigben

13 posterunek 1. O wiele śmieszniejsze i lepsze. Bez Luksusa i Zofii 2 serial bardzo stracił. Rysio mnie
strasznie irytował. Jedynie z nowych postaci Andżelę dało się znieść. Dwójka to taki odgrzewany kotlet.

fajne_filmy

Ale mimo wszystko było kilka dobrych odcinków, więc ostateczna ocena to 6/10. Również za dobre chęci.

duzybigben

Według mnie 1 była lepsza, ale w 2 zdażały się odcinki lepsze od tych z jedynki.