PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480710}
6,5 5,5 tys. ocen
6,5 10 1 5542
1000 złych uczynków
powrót do forum serialu 1000 złych uczynków

Jest jeszcze jakakolwiek szansa na kolejne sezony?

ocenił(a) serial na 7
ferrarianiejarris

Bardzo mała.Już 2 lata nie robią go i poszedł do 'archiwum' jak Włatcy Móch

ocenił(a) serial na 5
Heroes222

No i "Włatcy Móch" wstali z grobu tylko po co? Jak nawet pierwszy odcinek tej serii nie wniósł nic nowego, wszystko oklepane. Zdecydowanie lepszym pomysłem była by druga seria 1000 złych uczynków!

ocenił(a) serial na 7
Teen

No tak.Władcy much powracają w wielkicm stylu!!Kilka tysięcy wyświetleń na Youtube.Reanimują martwego ,ale czy ze skutkiem?

użytkownik usunięty
Heroes222

Z takim skutkiem, że ma dziurę w głowie i odzywa się jak Corky Down, i jest cały zielony... Ten serial powinien był trafić na półkę po 4-5 sezonie, Kędzierski zarżnął ten serial... Nowe odcinki oglądam tylko siłą przyzwyczajenia, całe szczęście, że to już koniec.

ferrarianiejarris

z chęcią bym obejrzała następny sezon :D

Zuziek_93

bo bylo co ogladac;-)

użytkownik usunięty
ferrarianiejarris

Moim zdaniem Włatcy móch jest o wiele lepszy, ale mogliby zrobić 2 serię 1000 złych uczynków.

ocenił(a) serial na 9
ferrarianiejarris

już miałem małą iskierkę nadziei gdy Comedy Central wyemitowało 11 odcinków tej produkcji... jednak po jedenastym? znowu puścili pierwszy... (czy dziesiątym już nie pamiętam )

ocenił(a) serial na 10
ferrarianiejarris

Raczej bym na to nie liczył. Serial nie cieszył się dużą popularnościa, a szkoda bo moim zdaniem był naprawdę niezły. Mam nadzieję, podzieli los family guy'a i zostanie wznowiony.

ocenił(a) serial na 8
arnoldus

Mnie to dziwiło mocno, że mało kto ten serial oglądał, przypominał mi coś w stylu King of the hill. Serial mógł się bardzo fajnie rozwinąć, może za szybko go sobie odpuścili?

ocenił(a) serial na 7
ferrarianiejarris

bardzo bym chciala by zrobili 2 sezon. serial genialny, śmieszny, miejscami glupkowaty. ;p ale naprawde licze na 2 sezon!!!