No i "Włatcy Móch" wstali z grobu tylko po co? Jak nawet pierwszy odcinek tej serii nie wniósł nic nowego, wszystko oklepane. Zdecydowanie lepszym pomysłem była by druga seria 1000 złych uczynków!
No tak.Władcy much powracają w wielkicm stylu!!Kilka tysięcy wyświetleń na Youtube.Reanimują martwego ,ale czy ze skutkiem?
Z takim skutkiem, że ma dziurę w głowie i odzywa się jak Corky Down, i jest cały zielony... Ten serial powinien był trafić na półkę po 4-5 sezonie, Kędzierski zarżnął ten serial... Nowe odcinki oglądam tylko siłą przyzwyczajenia, całe szczęście, że to już koniec.
Moim zdaniem Włatcy móch jest o wiele lepszy, ale mogliby zrobić 2 serię 1000 złych uczynków.
już miałem małą iskierkę nadziei gdy Comedy Central wyemitowało 11 odcinków tej produkcji... jednak po jedenastym? znowu puścili pierwszy... (czy dziesiątym już nie pamiętam )
Raczej bym na to nie liczył. Serial nie cieszył się dużą popularnościa, a szkoda bo moim zdaniem był naprawdę niezły. Mam nadzieję, podzieli los family guy'a i zostanie wznowiony.
Mnie to dziwiło mocno, że mało kto ten serial oglądał, przypominał mi coś w stylu King of the hill. Serial mógł się bardzo fajnie rozwinąć, może za szybko go sobie odpuścili?