PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112525
4,9 18 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Odcinek taki sobie. Chyba nawet lepszy od poprzednich w tej serii. Nawet sę zaśmiałem 3 razy. ;D

ocenił(a) serial na 10
raffi1510

Ja najwyżej raz się uśmiechnąłem. Odcinek poniżej oczekiwań jak większośc w tym sezonie. Oby nastepny był lepszy, tego życzę Producentom na Nowy Rok. Postarajcie się bardziej.

ocenił(a) serial na 10
raffi1510

Jak dla mnie odcinek extra. Daje 8/10. Nie wiem, co wy jeszcze chcecie.

użytkownik usunięty
szpszakal123

Nawet śmieszny odcinek. Najlepszy był Ferdek jak zachowywał się poważnie i do Boczka coś o ostrzeżeniu, zapomniałam już jak to szło.

raffi1510

"To kondon nie balon!" lub "Co to jest 50groszy od balona!"

ocenił(a) serial na 9
lukinrema

Może już się przyzwyczaiłem do nowych odcinków Kiepskich, ale ten epizod mi się podobał.

2903

Jak dla mnie odcinek super.
Moja ocena 8/10

maxior

Nie wiem czy zauważyliście, ale ten odcinek (podobnie jak zresztą większość z tej serii) skonstruowany był wokół tylnej części ciała :) Dupa, gówno, pierdzenie i wszelkie odmiany tych słów (np. lepiej dupnąć raz niż pierdzieć na kawałki) występowały w praktycznie co trzecim zdaniu. Mnie to osobiście zrażało. I teksty w stylu "Srutu, tutu majtki z drutu" lub "Rym, cym, cym z dupy dym" może i fajne były, ale z jakieś 15-naście lat temu, gdy się miało kilka lat i po podwórku biegało, ale cóż najwyraźniej scenarzystów też dopadła nostalgia.
Króko podsumowująć odcinek DO DUPY!!!

raffi1510

A dla mnie najlepszy sylwestrowy to #S1 Wielki bal. ;)

użytkownik usunięty
raffi1510

Helenka: ...no ale buty, to masz Pan chyba z Kalkuty.
(Boczek zbita)
Ferdek: Panie Boczek, masz Pan u mnie drugie ostrzeżenie. Trzeciego nie będzie. Tylko noga, dupa, brama.

raffi1510

Mnie się akurat bardzo podobał mimo, że wolałam odcinki z czasów Okiła. Śmiesznie było:)