PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112515
4,9 18 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Skończyłoby się publiczne znieważanie homoseksualistów i ludzi odmiennej rasy. Twórcy tego gówna mają chyba jakieś problem z zaakceptowaniem takich osób. Teksty typu "Pedał", "W dupie u Murzyna", "Pederaści" itp. znikąd się nie biorą, odkąd pamiętam pojawiają się od wielu lat w serialu. Dlaczego nikt się tym nie zajmie? Jak można świadomie pisać scenariusze zawierające co chwila słowa "ku*wa mać" etc? Przecież to leci o 20, dzieci to oglądają! Kto w ogóle wymyśla te scenariusze? Po co te wulgaryzmy? Co z tego, że dodadzą dźwięk "piiii" jak tego typu teksty są po prostu niesmaczne!

Poza tym jak można kręcić odcinki w tak beznadziejny sposób będąc jednocześnie scenarzystą od dawna? No jak? Odpowie mi ktoś dlaczego reżyser niczego nie zmienił? Mało to pisaliśmy o tym co najchętniej byśmy zmienili? Jak słyszę te nowe śmiechy co teraz są (taki wkurzająąąący śmiech kobiety! JAK TO WKURZA!) mam ochotę wyrzucić tv przez okno, ta zmiana (i to jeszcze za czasów Okiła niestety...) jest najbardziej denerwująca.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
niemausera_

Świat Według Kiepskich to politycznie nie poprawny serial. I to jest jego największym plusem. Pełno mamy w tym kraju seriali miłych i grzecznych. "Kiepscy" wyróżniają się na tym tle. Zresztą myślisz że typowa Polska rodzina posługuje sie językiem "Gazety Wyborczej" i UE. Uważam że w dzisiejszym świecie mamy do czynienia z nową formą cenzury (lewacki wynalazek "polityczna poprawność") i serial ten jest tylko normalna komedią gdzie wszystko pokazują w krzywym zwierciadle nie patrząc na nową formę zwalczania wolności słowa.

reaster

Jak Ci to przeszkadza, to pozwij ich do sądu.

torrent

reaster idź lepiej na m jak miłość.
świat według kiepskich to najlepszy polski serial komediowy.

maxior

reaster idź lepiej przełącz na m jak miłość.
świat według kiepskich to najlepszy polski serial komediowy.

ocenił(a) serial na 1
maxior

ja juz wole m jak milosc