PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168563
7,3 20 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Nie kumam

ocenił(a) serial na 5

Nie kumam aż takiej popularności tego serialu, taki zwykły średniak gdzie uśmiechniesz się raz na 5 minut.

ocenił(a) serial na 10
Swagger97

A oglądałeś wczoraj pierwszy raz to ci powiem 1 odcinki byłe średnie. Ale jak odejdzie Steve i potem przyjdzie Jefferson to odcinki będą miodzio. Serial z sezonu na sezon napierał wigoru.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

ee tam pierwsze odcinki miały głębie.Później jechali scenariusz był bardziej szablonowy,Bud którego żadna nie chce,Kelly dajka itd.Pierwsze były ciekawsze.
A kolega Swagger chyba jest jeszcze za młody.Ja w młodości nie cierpiałem Bundych.Do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć.

ocenił(a) serial na 10
fauzi

No wiesz nie jest taki młody jak dał ocenę 5 . No może i tak, ale późniejsze odcinki zaczynając od 4 sezonu po odejściu Steva były bardziej jajcarskie. I obejmowała więcej wątków i Al miał wreszcie przyjaciół a nie tak jak na początku, w którym z nikim się nie przyjaźnił. I praktycznie w każdym odcinku były kręcone sceny w różnych miejscach nie tylko w domu.

p.s Jak serial powrócił po wielu latach do Polsatu to Polsat najpierw dawał odcinku po odejściu Steva jakby wiedzieli, że te późniejsze odcinki ludzie bardziej wolą. I od razu się zakochałem w tym serialu. Potem jak już dali wszystkie odcinki te nowsze. To za jakiś czas zaczęli dawać od 1 odcinka. Możliwe, że jakby wtedy zaczęli dawać od 1 odcinka to bym nie dotrwał do tych odcinków bez Steva i by ten serial nie został moim ulubionym.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Widzę, że jesteś fanem wrestlingu. Od 20 września będzie WWE Superstars o 20:00 w piątki na Pulsie 2, co ty na to fani wrestlingu uważają, że to dobra promocja wrestlingu w Polsce. Ja oglądałem wcześniej WWE Superstars na pulsie i żadnego odcinka nie przegapiłem nawet wtedy, kiedy dawali późno w nocy.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

No boks i wrestling to moje życie. Szczerze mówiąc Superstars to w tej chwili najmniej prestiżowy event jaki tylko jest w WWE.Nawet Tough Enough oceniam już wyżej.I jeśli mam za darmo obejrzec na YT albo na Extreme i to prawdziwą galę z segmentami,to jednak wybiore druga opcję.
Ja wiem czy Puls 2 to dobra promocja?? Zbyt wiele osób chyba tego kanału nie ogląda.

ocenił(a) serial na 10
fauzi

Ale zaczną oglądać, bo puls 2 ma coraz ciekawszą ramówkę. Najlepsze stacje z darmowych to jest puls,TV6 i puls2, bo mają najciekawsza ramówkę i różnorodną a nie tak jak Polsat albo tvn. Ja obecnie oglądam TV4,TV6 , puls ,puls2 a inne to rzadko. I puls 2 oglądają dorośli ze swymi dziećmi to sporo osób ogląda ten program, bo tam dają bajki od rana do 18.

ocenił(a) serial na 10
fauzi

Może i nie jest prestiżowy, ale jest bardzo dobrzy i też walczą znani Wrestlerzy. Dają urywki, co się działo na Raw i tam takie różne. I zawsze jest na końcu walka finałowa, na której walczą bardziej znani raz nawet walczył Jack Swagger. Ale ja nie chce obejrzeć prestiżowy program ważne tylko żeby się nawalali i było dobre:)

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Zależy czego oczekujesz od programu.Mnie jakoś nie jarają takie sprawy bo w takich galach walki są raczej przewidywalne.Noi te segmenty,czyli tak naprawde sola amerykańskiego wrestlingu.Na dobrą sprawe walki są w nim tylko dopełnieniem a ring skill pełni główną role.I właśnie dlatego TNA jest dalej w cieniu WWE. Choć wiadomo jak ktoś chce obejrzeć w darmowym kanale to dobre i to.Zawsze to kolejna porcja wrestlingu.

ocenił(a) serial na 10
fauzi

No i tu się z tobą zgadzam lepszy rydz niż nic.

ocenił(a) serial na 5
fauzi

No jak sam nick wskazuje rocznik 97 ;)

ocenił(a) serial na 10
Swagger97

To może kiedyś zrozumiesz ten serial.ja w Twoim wieku też niespecjalnie przepadałem za MWC,ale później pojąłem głębie i sens tego serialu.Teraz sobie nie wyobrażam jak można się przy nim uśmiechnąć raz na 5 minut.Może i z Tobą tak będzie.

ocenił(a) serial na 10
Swagger97

Poczekaj na odcinki jak Steve odejdzie. Ja jak byłem trochę starszy od ciebie to jak Polsat po wielu latach zaczął znowu emitować Bundych od momentu, kiedy już Steva nie było to po prostu zakochałem się w tym serialu. Chociaż te stare odcinki też nie są złe tylko Bud jest najlepszy jak już trochę dorośnie.

p.s Ale według mnie to jest piękne oglądając jak serial dojrzewa na twoich oczach.