PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=786525}
7,8 138 tys. ocen
7,8 10 1 137746
7,1 50 krytyków
Ślepnąc od świateł
powrót do forum serialu Ślepnąc od świateł

Majstersztyk!

ocenił(a) serial na 9

Gra aktorska mistrzostwo! Debiutancka rola Nożyńskiego perfecto! Klimat robi swoje, dialogi godne zapamiętania, dźwięk - w końcu można zrozumieć każde słowo, co jest rzadkością. Wciąga od pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 5
weronikakur

Doskonały żarcik ;D
Aktorstwo głownego bohatera to trochę oksymoron, dźwięk jak zwykle zagłuszany i przytłumiony, reszta na siłę w filtrach... plus dilerek który stawia się wszystkim włącznie z bossem, no błagam :D

ocenił(a) serial na 9
sucinum

FORUM służy do wyrażania swoich opinii, a nie tych które zadowolą innych. Moje zdanie wyraziłam i bynajmniej nie żartowałam. Podobał mi się i już :) a jeżeli głos był przytłumiony to może warto pomyśleć o wymianie sprzętu audio ?!

ocenił(a) serial na 5
weronikakur

może wypowiadając się nt. dźwięku warto mieć coś do powiedzenia i wiedzieć co się mówi, a nie klasycznie "nie znam się to się wypowiem"?

sucinum

ten serialik to zart- mnostwo tu negatywnych opinii , ale główna ocena 8 - dziwne!

ocenił(a) serial na 8
weronikakur

Raczej nudzi i brzydzi od pierwszego odcinka

ocenił(a) serial na 9
andrze_r

Jeśli nudzi i brzydzi to nie oglądam, proste.

ocenił(a) serial na 8
weronikakur

Dlatego skończyłem na drugim odcinku.

ocenił(a) serial na 8
andrze_r

to fajnie ale wiesz że tym samym nie masz za bardzo prawa wypowiadać się o tym serialu nie ? Nie jest Ci z nim po drodze? - spoko. Zostaw go omiń łukiem i nie najeżdżaj a wszystko będzie git

ocenił(a) serial na 8
weronikakur

Są sceny co będą kultowe. Wybieranie garnituru przez więckiewicza (Pan Tuk-Tuk xD ). Pierwsze spotkanie Frycza i Kuby w barze. Ojjjj naprawdę są to sceny scen !

ocenił(a) serial na 6
weronikakur

kolejny bot się zarejestrował żeby chwalić ten film, zupełnie niepotrzebnie bo ci co lubią takie filmy i tak obejrzą

ocenił(a) serial na 8
weronikakur

Troll? Nozynski drewniany recytuje swoje kwestie jak w szkolnym teatrzyku a z dźwiękiem problem jak zawsze w polskich produkcjach - nie było odcinka żeby nie przewijać jakiś fragmentow po kilka razy.