Gra aktorska mistrzostwo! Debiutancka rola Nożyńskiego perfecto! Klimat robi swoje, dialogi godne zapamiętania, dźwięk - w końcu można zrozumieć każde słowo, co jest rzadkością. Wciąga od pierwszego odcinka.
Doskonały żarcik ;D
Aktorstwo głownego bohatera to trochę oksymoron, dźwięk jak zwykle zagłuszany i przytłumiony, reszta na siłę w filtrach... plus dilerek który stawia się wszystkim włącznie z bossem, no błagam :D
FORUM służy do wyrażania swoich opinii, a nie tych które zadowolą innych. Moje zdanie wyraziłam i bynajmniej nie żartowałam. Podobał mi się i już :) a jeżeli głos był przytłumiony to może warto pomyśleć o wymianie sprzętu audio ?!
może wypowiadając się nt. dźwięku warto mieć coś do powiedzenia i wiedzieć co się mówi, a nie klasycznie "nie znam się to się wypowiem"?
to fajnie ale wiesz że tym samym nie masz za bardzo prawa wypowiadać się o tym serialu nie ? Nie jest Ci z nim po drodze? - spoko. Zostaw go omiń łukiem i nie najeżdżaj a wszystko będzie git
Są sceny co będą kultowe. Wybieranie garnituru przez więckiewicza (Pan Tuk-Tuk xD ). Pierwsze spotkanie Frycza i Kuby w barze. Ojjjj naprawdę są to sceny scen !
kolejny bot się zarejestrował żeby chwalić ten film, zupełnie niepotrzebnie bo ci co lubią takie filmy i tak obejrzą