A Maciej Musiał? No musiał, a jak... Na marginesie: w roli dziennikarza śledczego raczej bym widział starszą osobę...
chyba przespałeś wszystkie odcinki, on nie gra dziennikarza śledczego, on gra dziennikarskiego frajera, który postanawia ze zostanie dziennikarzem śledczym czym wszystkich denerwuje
boli Cię dupka ze ma worek siana i gra w zajebistych serialach, nie martw się wciąż masz szansę na wspaniałe życie, find god ;)
Co ma piernik do wiatraka? Niech sobie zarabia ile tylko może, uważam że jest słabym aktorem.
Zawsze mnie zastanawia, dlaczego, jak ktoś skrytykuje cokolwiek, zaraz zarzuca mu się zazdrosc. Nie pojmuję tego. Kiedy ktoś ma lepszą sytuację ode mnie, zwykle myślę sobie: super, że ma hajs i np poważanie. Też bym tak chciała. Jak ktoś mnie wku***a, to wcale nie mam ochoty być jak on - wręcz przeciwnie.
Cześć, trollu,
nie narzekam na brak siana a mimo to uważam, że to drewniak.
I co teraz? Jakiego debilnego, gimbowatego argumentu użyjesz?
Jego postać to jedna z najbardziej irytujących postaci jakie widziałem w jakimkolwiek serialu
Nie, jakiś super nie jest, ale w tym serialu się sprawdza, działa, nie zamula.
pieprzysz jakieś głupoty o wychodzeniu z szafy a potem piszesz o kulturze osobistej, jeszcze raz polecam uderzenie głową w szafę :*
Akurat w tym serialu Maciej nawet dykcję ma spoko, natomiast panna Englert jest irytująca jak zawsze...
Po dwóch odcinkach pomyślałem naprawdę fajny serial tylko kurde ten Musiał mnie tak drażni, chyba nie jestem odosobniony
Coś mi mówi że jakieś osobiste antypatie do tego aktora tutaj wychodzą zagrał OK może bez szału ale i tak jeden z bardziej przekonujących. Mnie osobiście wk... ta Dębska taka słodka nijaka mimoza gdziekolwiek i cokolwiek by nie grała
Możliwe. Aczkolwiek chyba po raz pierwszy, rzeczywiście wszedł w rolę którą ma zagrać i rzeczywiście ten dziennikarz jest taki jak większość współczesnych "śledczych" - nie liczy się dla niego prawda, tylko własna kariera i "byle gadali"(choć najnowszego odcinka jeszcze nie widziałem, może zaszła w nim jakaś zmiana ;) ). Może być jeszcze całkiem niezłym aktorem...
Że cooooo? Gdzie on wszedł w rolę. Każda scena z nim to jest inna postać. On jest tak niestabilny, że ciężko powiedzieć, żeby grał. Występuje w tym filmie, tak jak mu wyjdzie. To już Englertową bym wyżej ocenił.