PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10048416}

Śleboda

2024 -
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 14711
5,4 9 krytyków
Śleboda
powrót do forum serialu Śleboda

Maciej Musiał

ocenił(a) serial na 5

To najbardziej przereklamowany aktor młodego pokolenia.

ocenił(a) serial na 1
thewesoly79

Też nie pojmuję jego wszędobylstwa. Jakiś układ? Jest ledwie poprawny.

gaudia

Tata

gaudia

A Maciej Musiał? No musiał, a jak... Na marginesie: w roli dziennikarza śledczego raczej bym widział starszą osobę...

Vrynio

chyba przespałeś wszystkie odcinki, on nie gra dziennikarza śledczego, on gra dziennikarskiego frajera, który postanawia ze zostanie dziennikarzem śledczym czym wszystkich denerwuje

gaudia

Za udział w tańcu z gwiazdami obiecali mu główną rolę w serialu polsatowskim

ocenił(a) serial na 4
gaudia

Ładny jest. W Polsce to połowa sukcesu.

użytkownik usunięty
gaudia

może osoba która daje szmal na produkcję ma wpływ na obsadę ?!

thewesoly79

Nie zesraj się, zagral zajebiscie

ocenił(a) serial na 5
salming

W tym wypadku, zesrany to jesteś tylko i wyłącznie Ty.

thewesoly79

boli Cię dupka ze ma worek siana i gra w zajebistych serialach, nie martw się wciąż masz szansę na wspaniałe życie, find god ;)

ocenił(a) serial na 5
salming

Co ma piernik do wiatraka? Niech sobie zarabia ile tylko może, uważam że jest słabym aktorem.

ocenił(a) serial na 3
salming

Zawsze mnie zastanawia, dlaczego, jak ktoś skrytykuje cokolwiek, zaraz zarzuca mu się zazdrosc. Nie pojmuję tego. Kiedy ktoś ma lepszą sytuację ode mnie, zwykle myślę sobie: super, że ma hajs i np poważanie. Też bym tak chciała. Jak ktoś mnie wku***a, to wcale nie mam ochoty być jak on - wręcz przeciwnie.

salming

Cześć, trollu,
nie narzekam na brak siana a mimo to uważam, że to drewniak.
I co teraz?  Jakiego debilnego, gimbowatego  argumentu użyjesz? 

salming

U widze ze erudyta sie trafil musial napewno doceni takiego wyrafinowanego obronce...

ocenił(a) serial na 6
thewesoly79

Jego postać to jedna z najbardziej irytujących postaci jakie widziałem w jakimkolwiek serialu

marcin_lendzion

a wiesz że czasami postacie mają pełnić taką dramaturgiczną rolę ?

ocenił(a) serial na 6
salming

Wiem

ocenił(a) serial na 6
salming

Co nie zmienia faktu, że jest denerwujący nawet jeśli jest to zamierzone

ocenił(a) serial na 5
thewesoly79

Nie, jakiś super nie jest, ale w tym serialu się sprawdza, działa, nie zamula.

thewesoly79

Dzieki dobrze wiedziec ze jeszcze ktos tak mysli...ale moze pomoglo by mu wyjscie z szafy..

Maus_4

to on jest zamknięty w jakiejś szafie?

tagjzd

A nie ? Drugi Powiatowy

Maus_4

XD a Tobie w szafę yebniecie głową

salming

Widze ze kultura osobista , na najwyzszym poziomie..ale rozumiem emocje ...

Maus_4

pieprzysz jakieś głupoty o wychodzeniu z szafy a potem piszesz o kulturze osobistej, jeszcze raz polecam uderzenie głową w szafę :*

salming

No rozumiem ...lady chlopaczek z niego ..i emocje cie ponasza ...

thewesoly79

Akurat w tym serialu Maciej nawet dykcję ma spoko, natomiast panna Englert jest irytująca jak zawsze...

ocenił(a) serial na 6
Atusia13

Wg mnie zagrał bardzo dobrze

thewesoly79

Po dwóch odcinkach pomyślałem naprawdę fajny serial tylko kurde ten Musiał mnie tak drażni, chyba nie jestem odosobniony

thewesoly79

Ale kto go reklamuje? Kwity ma na wszystko XD.

ocenił(a) serial na 1
thewesoly79

Tragiczny jest…

thewesoly79

"Zagrał w serialu... a nie MUSIAŁ!" heheheh

thewesoly79

Niech sobie będzie , ale jego gra tu jest komicznie niewiarygodna i nieprzekonująca.

thewesoly79

Gra świetnie zadufanego w sobie dupka

thewesoly79

Coś mi mówi że jakieś osobiste antypatie do tego aktora tutaj wychodzą zagrał OK może bez szału ale i tak jeden z bardziej przekonujących. Mnie osobiście wk... ta Dębska taka słodka nijaka mimoza gdziekolwiek i cokolwiek by nie grała

ocenił(a) serial na 7
thewesoly79

Możliwe. Aczkolwiek chyba po raz pierwszy, rzeczywiście wszedł w rolę którą ma zagrać i rzeczywiście ten dziennikarz jest taki jak większość współczesnych "śledczych" - nie liczy się dla niego prawda, tylko własna kariera i "byle gadali"(choć najnowszego odcinka jeszcze nie widziałem, może zaszła w nim jakaś zmiana ;) ). Może być jeszcze całkiem niezłym aktorem...

ocenił(a) serial na 6
drakkar_

Że cooooo? Gdzie on wszedł w rolę. Każda scena z nim to jest inna postać. On jest tak niestabilny, że ciężko powiedzieć, żeby grał. Występuje w tym filmie, tak jak mu wyjdzie. To już Englertową bym wyżej ocenił.

thewesoly79

Jaki tam z niego aktor. Poziom Mroczków.

eltoro10000

Chyba zagrał dobrze skoro wszystkich tak irytuje? Akurat jedna z jego lepszych rol.

thewesoly79

Tak czytam tutaj powyzej te wszystkie kometarze uzytkownika ''salming'' i jestem niemal pewny ze to Maciej Musial :D - ten sam styl wypowiedzi co w wywiadach haha