PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,6 83 tys. ocen
7,6 10 1 83214
7,4 16 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

Wiem, że Jack Haig zmarł bodaj w '87. Natomiast w dzisiejszym odcinku (tym z cmentarzem, rulez!) LeClerc'a grał już kto inny. I, co najdziwniejsze, Haig, którego widziałem jeszcze w odcinku wczorajszym, grał ROGER'A LeClerc a nowy odtwórca gra ERNESTA LeClerc. To jego niby brat, czy jak?

ocenił(a) serial na 10
Bruce_Lee

Szkoda starego dobrego LeClerca "czlowiek o tysiacy twarzy... a kazda taka sama" :) Swietny aktor komediowy.

ocenił(a) serial na 8
PanParowka

cholera wie co z tym Leclerqiem (francuzem, nie jestem i nie wiem czy prawidłowo napisałem nazwisko-odmieniłem raczej...), tamten starszy był niezrównany ze swoimi przebierankami a ten nowy? stary dziadziuś-widać że przyszedł tylko na plan ALLo, allo żeby zagrać i iść spać do domu. Zmiane kapitana Bertorelli jeszcze można przeboleć bo wcześniejszy był nieco poważny i groźny z wyglądu natomiast nowy wyglada na przygłupa i tak ma być, nowy herr Flick jest beznadziejny (David Jansson) wygląda raczej na członka Cozanostry z tymi zbrylantynowanymi włosami i jest mało przekonujący jako oficer Gestapo. Ale coż nie my jesteśmy reżyserami.

ocenił(a) serial na 10
Irish_Americ

Dobrze że porucznika Grubera nie zmienili bo nie zagrał by go żaden inny aktor Guy Siner był stworzony do tej roli i zagrał ją znakomicie

ocenił(a) serial na 8
Bruce_Lee

Akurat oglądam po latach. :) Jack Haig zmarł w 89. Ten drugi aktor, to jego serialowy brat, z którym LeClerc zamienił się na miejsce pobytu. Jak to na początku jednego z odcinków (chyba 6 sezonu) tłumaczył Rene - Roger odwiedził brata w więzieniu i stwierdził, że warunki tam panujące, w tym jedzenie ;), odpowiadają mu bardziej niż te w kawiarni. A że byli bliźniakami nikt w więzieniu nie zauważył tej zamiany. ;)

hgemelli

Gorden Kaye zmarł na początku zeszłego roku :/

Bruce_Lee

Wyjaśnili to tak, że z bratem zamienili się na miejsca.