Zach Galifianakis

Zacharius Knight Galifianakis

8,2
24 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zach Galifianakis

gość miał być taką maskotką filmu, coś jak osioł w Shreku, niestety jest totalnie nieśmieszny.

kozior

jak dla mnie w trylogii kac vegas jest najśmieszniejszą postacią :)

Kill_16

Trylogii? Widziałeś już trzecią część? W drugiej części nawet małpa była bardziej śmieszna niż on.

kozior

Gość jest tak zajebiście śmieszny że gdy tylko sobie przypomnę jego wygląd to się nie mogę powstrzymać od śmiechu.

mateuszrw97

Dokładnie a ty kozior cos sobie wymyslasz

prisonero0

W jedynce pojawia się wzmianka, że Alan jest pedofilem.
Raz, ukradł komus dziecko z kawiarni, dwa - ma policyjny zakaz zbliżania się do podstawówek oraz dziecięcych restauracji Chycky Cheese. Nie nazwałabym jego postaci "maskotką" filmu.

kozior

Jak mawiał ten chinol:"Jest śmieszny, bo jest gruby" :D

kozior

śmieszna jest twoja wypowiedz ;D
jest jedną z najlepszych postaci w tym filmie. pozdro

paulina1g5

Film jest tak do dupy, że przy całej swojej nie śmieszności, grubas może i tak być najlepsza postacią.

kozior

Skoro jedne z najśmieszniejszych filmów jakie w ostatnich latach powstały, są dla ciebie nieśmieszne, to co jest dla ciebie śmieszne? Jaki film cię bawi? Podaj przykład.

ada2710

Jedne z najśmieszniejszych filmów? Chyba dla kogoś kogo śmieszy puszczenie bąka. Co mnie bawi? Nieźle uśmiałem się na Prawdziwym męstwie, no i Miś, ale dla ciebie to może być wyższa szkoła jazdy.

kozior

http://www.filmweb.pl/film/Prawdziwe+m%C4%99stwo-2010-506212
O to Ci chodzi? Z tego co widzę, jest to dramat. Nie wiem co w dramacie jest śmieszne. A co do Misia, to tak się składa, że NAWET widziałam. Jest to dobra polska komedia, ale nie równa się z Kac Vegas, ponieważ dotyczy innych tematów, czasów i państw. Po prostu inny rodzaj najśmieszniejszego filmu.

ada2710

Dla mnie żadne kace vegasy nie są śmieszne, są żenujące i drażniące ze swoimi pedofilskimi niby żartami. Postać chorego psychicznie, skrzywionego kaleki umysłowego, zagrana przez tego wątpliwej jakości aktora jest dla mnie po prostu smutna i niepokojąca, a nie śmieszna. Jest wiele świetnych, śmiesznych filmów, lecz te zagrane przez tego aktorzynę są po prostu przykre.

kozior

ahahahaha! Żart?

kozior

Alan nie jest maskotką filmu tylko jest świetnym śmiesznym gościem. Zach fantastycznie zagrał i wykreował gościa zakochanego w Phil'u, Łamiącego prawo i nie normalnego faceta

kozior

trol

fcmarcin

W takim razie jeśli on cię śmieszy, mogę napisać z całym brakiem szacunku do ciebie- idiota.

kozior

Zupełnie się nie zgodzę - Alan to siła napędowa tej serii i raczej ciężko zmienić zdanie w tej sprawie.

użytkownik usunięty
kozior

Idź się powieś. Większego bełkotu nie czytałem.

To takich matołów jak ty, których śmieszy takie gówno trzeba by wieszać...

użytkownik usunięty
kozior

Skończ już, bo wystarczająco pokazałeś że jesteś debilem.

Jeśli dla ciebie ktoś, kto ma inne zdanie niż ty jest debilem, to jak nazwać ciebie?

kozior

Spokój, spokój dzikusy. Alan jest najlepszy pod wieloma względami, Zach jest świetnym aktorem. Szkoda, że niektórzy mają w tv tylko trwam i jak zobaczą coś poza religijnym bełkotem 'hejtują' wszystko co popadnie, odbiegające od ich chorej normy wyznaczonej przez Ojca Dyrektora.

ada2710

Ty do mnie z tym tekstem? Ładnie sprany beret musisz mieć.

użytkownik usunięty
kozior

Jeśli kogoś zdanie jest debilne, wniosek wysuwa się sam, debilu.