Jego twarz wygląda nienaturalnie. Kryje w sobie jakiś mrok, zimno i zarazem pewną obcość i inteligencje. Mógłby grać role kosmity, wyrachowanego zabójcy, czy nawet samego diabła. Facet z jego spojrzeniem jest wprost do tego stworzony. Jest to na pewno jeden z moich ulubionych aktorów!!
smutne jest to, że dla tej twarzy ( i całej jego reszty ) będę musiała zobaczyć taki gniot. Mam nadzieję, że przynajmniej Fichtnera tam dużo.
Ja się dobrze bawiłam w kinie na "Piekielnej zemście". Tak jak pisze Troublesome - trzeba podejść z dystansem do tego filmu.
Też racja. Uzbroję się w dystans, funkcję p.forward na pilocie i skupię na interesujących mnie szczegółach.
Racja, gniot to. Pamiętam z tego filmu tylko Fichtnera (praprzyczyna sięgnięcia poń) i piosenkę Everlasta. Reszta jest milczeniem (wyparciem). Ale Fichtner jest na tyle uczciwy, że sam nie broni swoich filmowych wyborów, np. tutaj:
For me, for "The Lone Ranger," Butch Cavendish the gunslinger -- I'm looking for that guy. There are things that come along, I don't wear this as a badge of honour, believe me, there have been times in my life where I've been offered roles in films when I really needed the money [Laughs].
Oj tak, facet o niesamowitej fizjonomii, nie jakoś wybitnie przystojny, ale ma coś takiego w twarzy, że trudno mi oderwać wzrok. Do tego jest bardzo dobrym aktorem. Zgadzam się z Twoim postem, aczkolwiek ciekawi mnie jakim jest człowiekiem prywatnie, bo jakoś z oczu mu dobrze patrzy.
Nie trafiłem na artykuł który opisywał by jakiś skandal z nim w roli głównej. Więc pewnie jest czlowiekiem uczciwym :) Do tego ukończył kryminologię, a w młodości uprawiał gimnastykę artystyczną. Nie ma co ukrywać, barwna postać :)
Ja też bardzo Go lubię i jest niezwykle charakterystyczny. Na dodatek ciągle na Niego trafiam w różnych filmach. Przez to mam wrażenie, że jest On po prostu wszędzie. Co do tej twarzy - sama bym tego nie ujęła lepiej. Obcość i inteligencja. Strzał w dziesiątkę. Powiedziałabym, że to taki dziwnie niepokojący niemal niebezpieczny typ inteligencji od Niego bije.