Will Poulter

William Jack Poulter

7,5
19 541 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Poulter

Eustachy

użytkownik usunięty

Chłopak ponoć zagra Eustachego w "Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do świtu"! Tak mówią źródła... :D

http://www.narniaweb.com/news.asp?id=1878&dl=20066430

Jak dla mnie jest idealny! Nie ma aż takiej sympatycznej buźki jak dzieciaki Pevensie czy Kaspian i wygląda jakby umiał zagrać złośnika. Jest rok starszy od Georgie czyli Łucji - nie powinno być większych problemów przy "Srebrnym krześle", bo wygląda na młodszego. No i zagrał już główną rolę w jednym filmie! Jestem tylko ciekawa jak wypadnie "Wędrowiec..." i kogo wybiorą na Julię Pole?

silmarien

No własnie, jesli Will jest z tych chłopców co późno rosną (w przeciwieństwie do Skandara) to będzie problem bo Julke też będą musieli wybrać małą... chyba żee zrobią to tak jak w wersji BBC tzn. Julia była wyższa od Eustachego... mi sie ten pomysł bardzo podobał ^^ w końcu nie zawsze chłopcy są wyźsi od dziewczyn!

Loona_

Zaraz on jest starszy o rok od Filmowej Łucji?
czyli jest w moim wieku... A wygląda co najmniej na 9 - 11 lat!

Jacob_Voorhees

zauważmy że Skandar w 1 części też wyglądał na dziecko 12-13 letnie a w ciągu tych 3 lat urósł tak że wygląda na 18 latka.Szybko dojrzał zresztą podczas LWW zaczął rosnąć czego jakoś między ujęciami nei widać xdd
odbiegłam od tematu-myśle że jeżeli [oby nie!!!] OzN będą dalej tak długo kręcić to w 4 części Eustachy będzie taki jak Skandar teraz...

silmarien

Też tak myślę, choć Eustachy Klarencjusz Scrub wydawał mnie się bardziej ważniakiem i trochę grubszy niż Will, on także się do tego nadaje. ;)

silmarien

co ?
on jest starszy od Georgie?
haha :x
nie wygląda...

Też myślę, że się nadaje. Również myślałam, ze jest grubszy no i miałam w wyobraźni kolor włosów Poultera :D. Mam nadzieję, że początkujący aktor nas nie zawiedzie! xD

Karus

No właśnie...Nie czytałam żadnej książki z tej serii...i właśnie^^Kto to jest Julia Poul? (niewiem jak sie pisze)

Lily214

Julia Pole pojawi się w następnej części :) Jest koleżanką Eustachego ze szkoły.

Troche głupio bedzie w 3 seri Narnii oni tacy dorosli i Zuzy i Piotrak nie bedzie:(

ON ma zagrac Eustachego? Boże, to paskudztwo popsuje film!
http://www.filmsy.com/wp-content/uploads/2008/06/coulter.jpg
Jest obleśny i wogóle nie wyobrażałem tak sobie Eustachego! A mogłobyc tak fajnie, a nie, dzielny chłopiec ratuje świat. Tak jak zwykle.

Mam nadzieję, że się mylę...

użytkownik usunięty
Lunar_21

z całym szacunkiem ale wiesz co znaczy słowo "obleśny"?

ja tam do chłopaka nic nie mam, pasuje na takiego zarozumiałego Eustachego :D

no dobra, trochę przesadziłem, ale twarz ma faktycznie szeroką
mi nie pasuje na te rolę...

no dobra, trochę przesadziłem, ale twarz ma faktycznie szeroką
mi nie pasuje na te rolę...

a ma ktoś jego zdjęcia jak jest na planie filmowym?

użytkownik usunięty
Lunar_21

Tu jest jedno zdjęcie (ale obok planu):

http://www.mundonarnia.com/portal/wp-content/uploads/2009/09/l_90ee4a48c7f84149b df952ef660f681f2.jpg

A tu z nim wideo (już z planu), tylko strasznie trzęsie:
http://www.youtube.com/watch?v=VUpfkT9TPZI

ehh ;/ może jeszcze nie wszystko stracone ;/
A mam pytanie co on robi od 0:30 do 0:35 s na filmie? Udaje , że mówi, czy co...

użytkownik usunięty
Lunar_21

drze się :D Podejrzewam, że cośw stylu "Natychmiast mnie odtawcie co najbliżeszego konsulatu" XD Mnie siępo tym darciu sposobał, Eustachy powinien byc taki rozkapryszone bachor....

Drze się? Przecież z jego ust nie wypływa żaden dźwiek, a jak ktoś kaszlnął to było dobrze słychac. Nie wiedziałem, że na planie filmowym są zajęcia (?) z udawania, że ktoś mówi...

PS. Weź sobie na największą głośnośc. Od 0:30 do 0:35.

użytkownik usunięty
Lunar_21

a nie pomyślałeś, że Wędrowiec jest bardzo daleko i dźwięku nie słychać? Przecież to film fanów, żanego z nich na plan nie wpuszczą więc muszę robić z daleka.

No ok, ale jakby od 0:30 do 0:35 wyraźnie słychac jak takie bla bla małego dziecka. (nie wiem jak to nazwac :P). Weź sobie na największą głośnośc i posłuchaj jeszcze raz. ( wtedy co mu ślina wylatuje z tej złości chyba)

użytkownik usunięty
Lunar_21

fakt, to może być on... czyli drze się co widać i słychać :D ale nie wiem czy "bla bla" małego dziecka. Powiedziałabym - niewyraźny język obcy :P

W każdym razie dziwnie to wyszło
Jakby udawał, ze krzyczy :P

użytkownik usunięty
Lunar_21

bo ja wiem... ja od razu uznałam, że to za daleko jest by słyszeć jego głos...

Ale podoba mi się jak tak wrzeszczy, naprawdę!! Mały rozkapryszony bachor - idealny Eustachy XD

Inaczej go sobie wyobrażałem, ale cóż zobaczymy jak będzie..
A jak myślisz to takie bla bla (:P) to może twórcy tegofilmu nie dodali specjalnie? Bo az nie moge uwierzyc, ze on tak zrobił.

użytkownik usunięty
Lunar_21

Moim zdaniem słychać bo tylko to krzyczał, pozostałe mówił. I ja nadal nie uważam, że to jest "bla bla". Ja słyszę słowo ale nie rozumiem ich, są zbyt niewyraźne.

Cóż, każdy to zinterpretuje inaczej. Może miał zajęcia z wyrażania emocji czy coś.

Miła pogawędka, co? :P

użytkownik usunięty
Lunar_21

ważne, że w miarę kulturalna. Wbrew pozorom cięzko znaleźć normalnych ludzi na forach....

Dokładnie to chciałem napisac, jestes OK. :)To może kolejny filmik do omówienia? xD

użytkownik usunięty
Lunar_21

jak jakiś znajdziesz, czemu nie? :P

Ok, a na jaki temat? Też z planu filmowego Opowieści? :P

użytkownik usunięty
Lunar_21

mnie pasuje :D

Ok, to masz (trudno coś znaleźc z nim): http://www.youtube.com/watch?v=BDNVuo7Vv6k

Tylko właściwie willa widac od 0:59 tego filmu. :P Jak wpada (?) na minotaura.

użytkownik usunięty
Lunar_21

Sorki, że teraz dopiero odpisuje :D

59 sekunda...

To wybitnie tuż pod tym jak znaleźli się na Wędrowcy!! Już to widzę, Eustachy otwiera oczy, a tu patrz - gadająca mysz. AAA!! Minotaur. AAA! Jakiś król. AAA! Ja chce do konsulatu!! :D O matko, jak ja chce zwiastun...

Wiesz, co zmieniłem zdanie. On PASUJE do tej roli, i to jak! Niewiem, odmieniło mi się, teraz nie wyobrażam sobie by ktoś inny grał Eustachego!
Trochę mi głupio. :P

Też chcę zwiatun. :D Jak myślisz, kiedy będzie? I cy minotaur nie jest za sztywny?

użytkownik usunięty
Lunar_21

nie wiem, skupiłam się na Eustachym :D

Kiedy będzie? Hmm... film na być w grudniu, za rok, więc za kilka miesięcy, może pół roku powinny być pierwsze spoty no i zwiastun... oby jak najszybciej!!

Wiesz, w necie było można oglądnąc próbny trailer Harrego Pottera i Insygnia Śmierci częśc 1, a premiera też za rok jest, to może już niedługo! :)

Teraz ty znajdujesz film z Willem. :P

użytkownik usunięty
Lunar_21

ale to w przyszłym roku jeśli można :P

użytkownik usunięty

jezu... ten koleś mi w ogóle nie pasuje na niego! Spodziewałam się kogoś starszego i może trochę przystoinego po tym jak nie będzioe już Piotrka:(

użytkownik usunięty

polecam poczytać książkę - tam jest wyraźnie napisane, że Eustachy jest młodszy od Piotra!!

A co do przystojności - Edmund ci nie starczy? XD

użytkownik usunięty

Edmund mi się nie podoba:p

użytkownik usunięty

no to masz pecha bo Piotr wróci dopiero w "Ostatniej bitwie" :P

co to za krzywy ryjek???:((((

Fakt jak na taki wiek nie jest za bardzo wyrośnięty ja jestem młodsza a wyglądam starzej ale ma taką twarz bachora ,świetnie pasuje do tej roli !!! Ale jeśli w ,,srebrne krzesło '' Julia będzie wyrzsza to nie będzie to za dobrze wyglądać - mi się ten pomysł nie podoba .

anka970421

Idealnie na niego pasuje.. hmm.. tylko powinien mieć trochę dłuższe włosy ;P

Johnny_D

Pasuje, wyglądała na zarozumiałego, ale nie jest ładny i dobrze że będzie obok Skandar

lizzy09

omg, film nie polega na tym zeby wszyscy byli przystojni i zebyscie miały sie w kim podkochiwać. mi sie inaczej Eustachy wyobrazał ale ten jest ok i na pewno bardzo dobrze zagra

Loona_

W zupełności zgadzam się z Looną. Nie wszyscy są w końcu piękni i idealni, nawet aktorzy. ;)
a co do niego, to jest rzeczywiście idealny na tą rolę. Ale uważam, że Julia jednak powinna być trochę niższa od Eustachego. Ale jak będzie wyższa od niego, to tez nie będzie źle.

carla_y

wyższa nie będzie raczej ;p bo Will jest wbrew pozorom dość wysoki

Loona_

Prawda? teraz (po obejrzeniu filmu) to zauważyłam.

carla_y

On tam byłSTRASZNIE denerwujący