Jaka jest Wasza ulubiona piosenka Whitney? Ja uwielbiam "I Will Always Love You", ale przyjemnie słucha sie także "My Love Is Your Love" i "If i Told You That". A jakie są Wasze typy?
Moja to oczywiście "I Will Always Love You" Mogę jej godzinami słuchać ale też ,I have Nothing i "I Wanna Dance with Somebody" .W ogóle jej piosenki są cudne :)
Ja kocham większość Jej piosenek :) Nie sposób wyliczyć tytuły! Ostatnio wałkuję na potęgę: "Higher Love" i "A song for You". Uwielbiam piosenki z albumu "I'm Your Baby Tonight", zresztą to mój ulubiony album Whit :) Ale w każdym albumie jest jakaś moja ulubiona perła. No ale jeśli chodzi o tę NAJ to myślę, że na chwilę obecną będzie to "My heart is calling" :)
Moje ulubione to "My Love Is Your Love", "I Will Always Love You" i "My
heart is calling" ... ale wiąkrzość jej piosenek jak dla mnie mają to
"coś" że mogę je słuchać na okrągło ... Pozdrawiam .. ;D
moja ukochana piosenka to I have nothing :) jak patrzę na jej oczy kiedy ją śpiewa.... widzę tę ogromną radość i spełnienie. zauważcie to tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=3cjV5dTaE6U zawsze mam ciarki na plecach i łzy w oczach, i jak słucham, i jak do tego oglądam teledysk :D
Moją ulubioną piosenką Whitney po wsze czasy też jest "I have nothing". Uwielbiam oglądać ten klip. Jest w nim niesamowita. Nie raz mi ciary przechodziły po plecach. Aż żal że po Bodyguardzie tak jej się życie pochrzaniło .
Inne z moich najulubieńszych piosenek to "Lover for live", "I belong to you", "Love is a contact sport", "Miracle" "Shoop shoop".
A ja uwielbiam "Unashamed" z "Just Whitney" i większość płyty "I look to You" ze wskazaniem na "For the lovers". Poza tym kocham wszystko, co zaśpiewała :). A jak słyszę "The greatest love of all" na żywo to mnie ciary przechodzą. Obecnie jestem na etapie "One wish" bo to okres przedświąteczny bądź co bądź ;) polecam zwłaszcza "Oh, Holly Night" i "Do You hear what I hear"... no i "Little drummer boy", w którym gościnnie śpiewa Bobby Christina :)