Whitney Houston

Whitney Elizabeth Houston

8,1
1 850 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Whitney Houston

Jaka jest Wasza ulubiona piosenka Whitney? Ja uwielbiam "I Will Always Love You", ale przyjemnie słucha sie także "My Love Is Your Love" i "If i Told You That". A jakie są Wasze typy?

Junia

Moja to oczywiście "I Will Always Love You" Mogę jej godzinami słuchać ale też ,I have Nothing i "I Wanna Dance with Somebody" .W ogóle jej piosenki są cudne :)

Junia

Ja kocham większość Jej piosenek :) Nie sposób wyliczyć tytuły! Ostatnio wałkuję na potęgę: "Higher Love" i "A song for You". Uwielbiam piosenki z albumu "I'm Your Baby Tonight", zresztą to mój ulubiony album Whit :) Ale w każdym albumie jest jakaś moja ulubiona perła. No ale jeśli chodzi o tę NAJ to myślę, że na chwilę obecną będzie to "My heart is calling" :)

Junia

Moje ulubione to "My Love Is Your Love", "I Will Always Love You" i "My
heart is calling" ... ale wiąkrzość jej piosenek jak dla mnie mają to
"coś" że mogę je słuchać na okrągło ... Pozdrawiam .. ;D

Junia

Ja bardzo lubie How Will I Know oraz Million Dollar Bill.

Junia

moja ukochana piosenka to I have nothing :) jak patrzę na jej oczy kiedy ją śpiewa.... widzę tę ogromną radość i spełnienie. zauważcie to tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=3cjV5dTaE6U zawsze mam ciarki na plecach i łzy w oczach, i jak słucham, i jak do tego oglądam teledysk :D

asik91_2

Moją ulubioną piosenką Whitney po wsze czasy też jest "I have nothing". Uwielbiam oglądać ten klip. Jest w nim niesamowita. Nie raz mi ciary przechodziły po plecach. Aż żal że po Bodyguardzie tak jej się życie pochrzaniło .
Inne z moich najulubieńszych piosenek to "Lover for live", "I belong to you", "Love is a contact sport", "Miracle" "Shoop shoop".

Junia

A ja uwielbiam "Unashamed" z "Just Whitney" i większość płyty "I look to You" ze wskazaniem na "For the lovers". Poza tym kocham wszystko, co zaśpiewała :). A jak słyszę "The greatest love of all" na żywo to mnie ciary przechodzą. Obecnie jestem na etapie "One wish" bo to okres przedświąteczny bądź co bądź ;) polecam zwłaszcza "Oh, Holly Night" i "Do You hear what I hear"... no i "Little drummer boy", w którym gościnnie śpiewa Bobby Christina :)

Junia

"One Moment in time"

MarcoK

"When You Believe" z nią i Carey. Piękny tekst, cudowna piosenka. :)