Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 688 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Tak sobie weszłam na forum i nie mogę uwierzyć co tu się dzieje!!! O czym wy tu rozprawiacie? O tym, że Wentworth to "one face man"? To jest wasz największy problem? I zabawy w zaniżanie ocen? To, co robicie jest doprawdy ŻENUJĄCE:(( co wam przeszkadza, że ktoś go lubi? Każdy ma prawo wystawić taką ocenę, jaką chce i nic wam do tego, żeby tworzyć jakieś obozy nienawiści, w których za punkt honoru stawiacie sobie "zniszczyć tego faceta"! A "JA" jest w tym najlepszy jak zauważyłam... Ale wszystko się wyjaśniło, gdy przeczytałam: "w przeciwieństwie do Millera, postanowiłem najpierw skończyć szkołę aktorską, zanim zabiorę się za grę w poważnych produkcjach... " Tu cię boli, mały głupi Polaczku! Że Miller występuje w serialu, a jedynym miejscem, gdzie ty występujesz jest to oto forum... <hahaha> Poziom zazdrości i nienawiści 10/10 ujmując rzecz w kategoriach obowiązujących na filmwebie. Kiedyś to była strona "na poziomie" a teraz służy wam, takim jak ty ("JA") do załatwiania prywatnych "porachunków"? Ja dałam Millerowi 10/10 bo taką miałam ochotę i możesz na mnie pluć ile zechcesz - nie obchodzi mnie to! Dodam, że nie jestem 13-letnią "zakoffaną" fanką Millera, (mam 24 lata)ale lubię PB i jego też lubię. I nie bawię się na filmwebie w zaniżanie ocen - daję same "10" tym, którym to się (moim zdaniem) należy. Tym, którym się nie należy nie wystawiam nic. A wasze zarzuty, co do Millera są głupie! Tyle! Że nie umie grać? A kto powiedział, że oceniać należy tylko poziom aktorstwa? Każdy kieruje się własnymi kryteriami. Ja nie oceniam filmu tylko za to, że jest (moim zdaniem) genialny, ale też np. za to, że się dobrze na nim bawiłam, albo że spełnia wymagania, jakie można stawiać kinu, np. rozrywka! A wracając do PB - Ludzie to jest tylko serial!! Trudno by było, gdyby w tej roli obsadzili jakiegoś "oscarowego" wyjadacza!! Co wy sobie wyobrażacie Marlona Brando, czy innego Toma Hanksa? A może "JA" marzył o takiej roli, a tu jakiś Miller go ubiegł?? Człowieku! Ciekawe jak ty byś zagrał? Taki z ciebie aktorski geniusz zazdrośniku? Powiem ci jedno: NIGDY mu nie dorównasz!! Zwłaszcza jeśli utożsamiasz się z osobnikiem, któego zamieściłes w miejscu zdjęcia na swoim profilu:( Moja rada: zamiast wylewać jad na forum filmwebu - na którym, nota bene, chyba spędzasz większość czasu - weź się lepej za tą swoją aktorską szkołę, bo oblejesz semestr, poświęcając cały swój czas, czekając kogo by tu zgnoić za pochlebstwa pod adresem Millera:( POWTARZAM - to jest tylko serial! Odpuść sobie, bo swoim zachowaniem udowadniasz, że niczym się nie różnisz od tych wszystkich "zakoffanych" trzynastek:( Przykro mi, że musiałam to napisać - postanowiłam sobie, że nie będę się w to bawić, ale nie mogłam się powstrzymać. Naprawdę myślicie, że jak obniżycie mu ocenę, ktoś się wym przejmie? Że ktoś przestanie oglądać PB, albo zacznie nienawidzić Millera, bo ma niskie noty na filmwebie? Jesteście śmieszni! Wiem, że mój post nic nie zmieni, że niektórzy zwyczajnie muszą niszczyć tych, którzy osiągnęli więcej niż oni sami, ale GWARANTUJĘ, że Wentworth Miller się tym nie przejmie, bo nigdy nie dowie się o zacofaniu panującym na forach internetowych w odległej i zacofanej polsce... a gdyby nawet się (jakimś cudem) dowiedział, z pewnością będzie miał was wszystkich w d**** Dziękuję za uwagę!!! PS. Czekam na oplucie.. Choć więcej się tu wypowiadać nie będę... Za niski poziom jak dla mnie:))) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
pinka24

Uno momento. Końcówka twojego postu daje mi do myślenia, czy tutaj w ogóle można mieć własne zdanie. Dla ciebie nie jest beznadziejny, natomiast dla wielu kto przywykł do kunsztu aktorskiego jaki prezentuje np.Norton czy nawet Dicaprio to ten gość jest daleko w tyle. Porównuję bo są w tym samym wieku a jaka różnica. Druga sprawa to to, że zauważ mistrzowie hollwoodzkiego kina jak wspomniani wyżej wątpię żeby zgodzili się wsiąść udział w PB. Wiesz czemu? Bo obydwaj mają ciągle rewelacyjne propozycję i ambitne rolę. Wzięli Millera bo chłopak był (jest) modelem i zauważ, że na sesjach zdjęciowych oraz w serialu ma to samo spojrzenie uwodziciela. Miałem okazję zobaczyć. Natomiast nawet Jake Gyllenhall nie wiem czy kojarzysz aktor dopiero nie dawno stał się znany tak jak Miller a zagrał już z Garym Oldmanem w filmie ,,Zodiac'' a kto to jest Oldman to już chyba wiemy najlepiej co...

kiniagusia

Chwila chwila chwila :P tak jak powiedziałam Went ma daleko do takich osobistości jak Deniro czy Pacino i tu nawet nie zamierzam się sprzeczać ale sam piszesz że nie którym udaje się dość późno, a Miller nie miał jeszcze szansy aby się wykazać ... wiem że próbował dostać rolę w Supermenie ale mu się nie udało natomiast może teraz ktoś go zauważy ... jest wiele aktorów którym właśnie udaje się w ten sposób ... ja nikomu nie nakazuje lubić go czy mówić że jest świetnym aktorem poprostu uważam że nie jest beznadziejny a jak dla mnie to nawet ok :) Zgodzę się też z Tobą że na tych wszystkich zdjęciach ma uwodzicielskie spojrzenie :D ale do tej roli naprawdę pasuje ... ma w sobie jakąś tajemnice a ten jego wzrok przy końcówce serialu trzyma w napięciu przynajmniej tak na mnie działa :P Co do jego aktorstwa nie chcem się tak za nadto wypowiadać bo nie jestem jakimś krytykirm filmowym :P Jak mówiłam wcześniej fabuła PB jest fajna i on odgrywa w tym serialu główną role i dlatego teraz w Polsce jest na niego moda :P i ma tyle fanek które pewnie tak jak i ja znają się tyle na grze aktorskiej co świnia na gwiazdach :P ale uwielbiają go i nic nie jest w stanie tego zmienić :) a co do tych ról o których tu mowa a mianowicie czemy żaden wybitny aktor nie zagrał w PB moim zdaniem nie pasowali by tu lepiej wziąść mniej znane twarze a poza tym chciałam też powiedzieć o tym że nawet te wielkie gwiazdy mają wpadki kinowe a co do wcześniej wymienionej Infiltracji to są podzielone zdania na jej temat ... Ja się nie wypowiadam bo nie oglądałam .... zresztą nie ważne ... to pisanie bez sensu :P ... chodzi o to ze oglądam to co lubię to co mnie bawi, to czego się boje, co doprowadza mnie do łez i nie ważne kto w tym gra i nikomu nic do tego :P a stanęłam w obronie Millera bo jak powiedziałam to fajny facet ;) i lubię go za rolę Michaela :) No to wszystko :P Hehe Pzdr :)
P.S. pewnie wyszło masło maślane ale wiadomo o co chodzi :)

kiniagusia

łojojoj, ale się porobiło.;-)

Słowem wstępu, chciałbym podziękować Jacobsonowi za obiektywizm i obronę mojej niewinnej osoby. Jako że widzę, iż Ty również zamierzać wstąpić na ścieżkę, na którą ja wkroczyłem przed dwoma laty, Tobie również życzę wszystkiego dobrego.

Teraz do pewnej panny, której nicka niestety nie zapamiętałem (coś na "p")

Ja wcale nie nienawidzę Millera! Żal mi chłopaka, ale umiejętności on nie ma za grosz. W żadnym razie nie zaniżam jego oceny - dostał taką, na jaką zasłużył swoją "grą".

Nie zazdroszczę Millerowi sławy, podobnie, jak nie zazdroszczę sławy Lepperowi i Kononowiczowi (mimo że sławni są). Po prostu ich elektorat (Millera, Leppera i Kononowicza) prezentuje dokładnie taki sam poziom intelektualny.

Słyszałaś kiedyś o kimś takim, jak Stefan Jaracz? Jak myślisz, jest gorszy od Millera (bo nie ma takiej sławy, jak on)? Sława to nie wszystko, dziewczyno...
Janusz Gajosa też zna na świecie mniej osób niż Wenta Millera. I co, Gajos jest od niego gorszy?
Paris Hilton jest jeszcze sławniejsza od Millera, i co, to znaczy, że jest od niego lepsza?

Obelg nie dostaniesz, bo nie zasłużyłaś - może następnym razem.;-)

Pzdr.

kiniagusia

Dobra teraz stanę aż sama jestem w szoku :P w obronie JA ... Blitz wybacz żeby JA był jakimś sławnym aktorem czy znanym kończąc dopiero studia aktorskie bo większość aktorów w Polsce po ukończeniu tejże szkoły gra w teatrze więc co do jego gry aktorskiej nie powinniśmy poruszać tego tematu ... A co do tego co napisałeś JA na temat Wenta tak masz rację sława to nie wszystko i bardzo dobrym argumentem jest Paris Hilton ... Ok Twoim zdaniem jest cienkim aktorem i nie lubisz go masz do tego jak największe prawo i nie chcę Cię przekonywać do zmiany zdania natomiast chodzi mi o to że nie możesz obrażać jego i jego fanek tylko dlatego że Twoim zdaniem jest cienkim aktorem ... Jest początkujący kto wie może jeszcze czegoś dokona ... Wiesz nie każdy musi mieć te same upodobania i nie każdy musi lubić to samo ... każdy ma prawo do wyrażania swoich opini tylko moim zdaniem robisz to poprostu zbyt brutalnie :P Pozdrawiam ;)
P.S. Dzięki za to że nie zostałam obrażona :D a co do mojego nicku wystarczy przeczytać i już :P

kiniagusia

No tak jak mówiłam robi to zbyt brutalnie :) ... Jeśli chodzi o mnie to pewnie JA wie więcej o filmie i grze aktorskiej jeśli chodzi do szkoły aktorskiej ale to nie zmienia faktu że naprawdę troszkę przesadza w tym co pisze ... Nie jestem jakąś zagorzałą fanką Wenta i PB ale bardzo lubię serial i jego bo to fajny facet :) i z niecierpliwością czekam na dzisiejszy odcinek :)) A no i jak mówilam wcześniej Went to początkujący aktor ... a PB to serial a nie jakaś wielka produkcja kinowa i jego Twórcy jak sam Wetn nie spodziewali się takiej popularności więć nie oceniajmy go jak aktorów którzy zabłysnęli na wielkim ekranie kinowym chodź kto wie może on też zabłynie :))

pinka24

pinka (wreszcie się nauczyłem Twojego nicku;-)) - nie obrażam fanek Millera za to, że on sam jest słabym aktorem, obrażam je za to, że są głupiutkie i wypowiadają się na tematy, których pojęcie przekracza ich możliwości.

Jak widzisz - Ciebie nie obrażam, bo jak to trafnie stwierdził Jacobson masz poukładane w głowie i jesteś w miarę bezkonfliktowa. Za to Cię lubię! Amen.;-)

kiniagusia

Łooł, ludziska, może parę słów o osobniku Blitz, bo widzę, że niektórzy wdają się z nim w dyskusje.
Otóż jak uczy nas historia - wytworna szlachta, książęta i dwory królewskie, w swym wielkim przepychu najmowały sobie przeróżnych błaznów, trefnisiów i pajaców którzy by ich obrażali, ku ich ekscentrycznemu ubawowi:]
Blitz jest właśnie takim naszym błaznem, którego sobie najęliśmy, aby bawił nas swoimi cudacznymi wynurzeniami.
Fakt, że chłopak nie ma jeszcze zbyt wielkiej wprawy w fachu i się czasem zagalopuje, ale wtedy wystarczy rzucić w niego butem, lub zdzielić berłem po głowie i się uspokaja.:]
Także nie dyskutujcie z nim, bo to nie o to tu chodzi. Jeno czytajcie i się śmiejcie:)))

Crazy_3

O, ktoś skasował posty naszego trefnisia. Cóż, to jest właśnie to owe zdzielenie berłem w czerep:)))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Crazy_3

Potwierdzam słowa Crazyego. Co do ciebie pinka to powiem ci, że twój post dowodzi tego, że na tle innych fanek Millera masz poukładane w głowie i piszesz racjonalnie, mimo iż dla mnie gość będzie tylko modelem. Nie każdy może być aktorem, akurat WEDŁUG MNIE Miller się nie nadaje i nie lubię w nim tego, że co druga scena w serialu na jego twarzy jest ten szarmancki uśmieszek i uwodzicielskie spojrzenie, bo wygląda to trochę tak jakby próbował tym przekupić wszystkich krytyków, którzy go oglądają. Być może tego wymaga scenariusz, tyle tylko, że w jego wypadku taki wymóg aż nadto przypomina mi sesje zdjęciowe. Podejrzewam, że próbuje on w nieudolny sposób naśladować Bruca Willisa, który np w filmie ,,Szakal'' czy choćby jak ,,Ugryźć 10 milionów'' też epatował takimi spojrzeniami, ale MOIM ZDANIEM Bruce akurat ma do tego predyspozycje a nie o wygląd tu chodzi. Zobacz, Maciek Zakościelny nasz ,,polski amant'' nie wiem czemu, ale w serialu ,Kryminalni'' ciągle oblizuję usta i zaciska szczęki, ponadto swą mimiką, otwartą buzią chce wszystkim kojarzyć się z Pittem. Tyle tylko, że Pitt ma charyzmę, talent, wszechstronność, wyrazistość i naturalizm aktorski. Już pomijam fakt, że nie są podobni. Nawiązuje w ten sposób do sztucznej i naśladowczej gry MILLERA. Obejrzyj fil pt,, Jak ugryźć 10 milinów'' i PB a zobaczysz marne podobieństwo Bruca i Millera w grze aktorskiej. No niestety tak to się przedstawia. POZDR :)

kiniagusia

Hahahaha ... wiecie co czasami jak czytam jak się obrażacie to normalnie nie mogę :P Ja się żadne kłótnie z nikim nie mam zamiaru wdawać poprostu jak mówiłam wcześniej kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie :))

kiniagusia

Bo z tym Millerem to sprawa wygląda tak :D Jeśli idzie o wygląd to jest naprawdę moim zdaniem przystojnym facetem :) Lubię go w roli Michaela i seral w którym gra i to tyle ... Nie bronię jego gry aktorskiej bo się na tym kompletnie nie znam :P Lubię go wizualnie a pozatym to ogólnie fajny facet :) ale na temat talentu się nie wypowiadam :) Wy pewnie znacie się na tym lepiej więc maciedo tego prawo ja go poprostu lubię i nie jestem jakąś psychopatyczną fanką która da się za niego pokroić bo to bez sensu bo on i tak ma to w d..ie :) No i powiedziałam co miałam powiedzieć :D Pozdrawiam :)
P.S. Thx Ja że w końcu się nauczyłeś mojego nika :P i dzięki że uważeacie że mam poukładane w głowie heheh :)

kiniagusia

I to jeszcze raz ja :P Blitz ogólnie nic do Ciebie nie mam, masz prawo mieć swoje zdanie i lubić Wenta ale nie potrafię zrozumieć jednego dlaczego uczepiłeś się i obrażasz JA ... Mogłabym zrozumieć te napalone dziewczyny które sikają na widok Wenta ale Ty?? Bez przesady już aż tak bronić go nie musisz bo po pierwsze to i tak niczego nie zmieni po drugie JA napewno zna się lepiej na technice jeśli idzie o granie a po trzecie Went i tak będzie miał swoich fanów i tak ... Nie jest to jakiś aktor który zdobył miliony i sławę tak jak np Di Caprio za rolę w Titanicu więc bez przesady nie musisz go bronić obrażając innych ... Moim zdaniem nie jest to zły aktor ale można to powiedzieć w normalny sposób nikogo nie obrażając zresztą każdy ma swoje upodobania i swoje zdanie :)

kiniagusia

Ten sarkazm i ironia do niczego nie prowadzi ... Nie rozumiem ... jeszcze nie mam doktora a nawet nie skończyłam liceum i może jestem głupiutka ale nie rozumeim ... po co nabijać się z czyjejś pasji i kłócić kiedy się nie ma racji ?

kiniagusia

Co do tej techniki nikt nie musiał mi mówić sama wiem :D Znam to z życia jeśli się na czymś nie znasz to lepiej na ten temat nic nie mów bo wyjdziesz na idiotę .... Jak myślisz czemu mówi się że kobiety to zli kierowcy bo się znają na samochodach jak świnie na gwiazdach może nie wszystkie bo nie wszytkie ale większość tak. Jesli JA jest studentem szkoły aktorskiej to napewno zna się na tym lepiej niż my. Wyobraź sobie ża je też bardzo lubię PB i Wenta natomiast nie uważam za powód tego aby obrażać JA. Ma prawo go nie lubić czy serialu i tyle, chodź wydaje mi się że do serialu nic nie ma bo fabuła jest ok.

kiniagusia

Lisoszakal rozbawiłeś mnie normalnie do łez :) hehehe ... kiedy ja nie mogę jak widzę takie hmmm jak to ładnie nazwać :P Nietypowe zachowanie muszę wcisnąć swoje 5 groszy :))

pinka24

Ale ma rację. Z tym cymbałem gadać nie należy. Nawet, jak już zacznie gadać, jak człowiek, a nie jak dupa, to po chwili, z powodu braku argumentów, znów się pluję świntuch jeden.

użytkownik usunięty
_Ja_

jestes moim idolem, poprosze o autograf najlepiej podpisz sie na plakacie swojego najnowszego filmu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

użytkownik usunięty
_Ja_

cytat lisoszakala:
"pamiętaj co Ci mówi stary drapieżnik"
ty drapieznik? z tego co pamietam to jestes tchorzem

Ta kinga dobrze napisała... ,ale zgodziłbym się ze wszystkim poza jednym.. .,,Polska zacofany kraj...''... bolą mnie te słowa bo jestem patriotą ,ale każdy może mówić za siebie... pozdr.

użytkownik usunięty
lisoszakal

aha fajnie lizesz dupe adminom piszac "przyjaciele zostawcie to jestem taka slodka ciota" niestety zglaszam do usuniecia hahahahahahahahha

Czy mogę o coś zapytać? Tak z ciekawości...KTO DAŁ 1 MILLEROWI???

Teleman

A widzicie? Nawet odwagi przyznać się nie umiecie... to przecież żałosne! Ja mogę powiedzieć jaką ocenę mu dałem 9. A wy? Dacie 1 bez zastanowienia i boicie się przyznać.

Teleman

Ja mu dałem 1. I nie boję się przyznać. A tym, że dałeś mu 9 chwalić się nie musisz. I bez tego robisz z siebie pośmiewisko...

Teleman

Nie pomyślałeś, że nikomu nie chce się po prostu z tobą gadać?

kiniagusia

Hahahaha normalnie nie mogę :P Kurczę nie sądziłam że te posty na temat Wenta doprowadzą do takiej wojny :) Hehehe :)) Pozdro dla wszystkich :D :*

kiniagusia

Ty siem poprostu óczepiłeś Ja, bo to wielki aktor jest, nie to co ten Miller! Ja jest od niego o fiele bardziej zdolniejshy i fogle. A Ty mu zazdroscish jego zdolnosci i sławy i kasy jakom tshepie za granie w teatshe i filmah, fkońcu nie kashdy moshe sobie pozwolić na obskurny, 10-osobowy pokój w akademikó. Taki jest Ja zdolny. A pomyśleć, że nie dawno gnuj w oboże psheżucau i pracował w ZOO-masturbowau rencznie zwierzenta do shtucznego zapłodnienia. Koffam go! Ja na prezydenta, ale dopiero po drógiej kadenci kaczuhy :]

użytkownik usunięty
sakreble

nie uczepilem ja go podziwiam, chodze do kina na wszystkie filmy w ktorych Ja wystepuje, wszyscy w kinie jak widza Ja na ekranie to az im szczeki opadaja i mi tez, juz sie nie moge doczekac nastepnego filmu z nim w roli glownej

użytkownik usunięty

o pardon ale gafe strzelilem, w filmach to wystepuja tacy nic nie znaczacy aktorzy jak Nicolas Cage albo Willis , a Ja gra a nawet tworzy niezapomniane kreacje aktorskie

Czyli oglądasz wszystkie filmy, jakie lecą w kinach, bo ludzie nie chcą już oglądać filmów bez Ja. Na jakikolwiek kanał nie przełączę, tam Ja, na jakikolwiek film nie pójdę do kina, tam Ja, jakiejkolwiek stacji radiowej bym nie słuchała, tam gadają o Ja. Ja to fenomen, odkrycie wszechczasów, wieksze niż koło, ogień, szczepionka, czy thamagotchi. Cały świat nam zazdrości Ja. Genetycy na całym świecie przyspieszyli tempa nad udoskonaleniem klonowania. Niedługo wszyscy będą Ja!

użytkownik usunięty
sakreble

no dzisiaj nawet na glownej stronie filmwebu byl wywiad z Ja, ale musieli usunac bo tyle bylo osob zainteresowanych ze sie serwer wieszal, a na wakacjach podobno Ja odsloni swoja gwiazde w miedzyzdrojach juz sie nie moge doczekac

Napiszę do ciebie jak do myślącej istoty.

Czy według ciebie trzeba być aktorem, żeby oceniać grę tych z ekranu?
Wg mnie nie.
Nie jestem muzykiem, ale słysząc Ich Troje wiem, że to szajs.
Nie jestem aktorem, ale widząc Pacino wiem, że gra świetnie.

Ty uważasz inaczej? A na dodatek musisz w kretyński i nudny sposób wszystkich o tym powiadamiać?

użytkownik usunięty
Cris

nie trzeba byc psychiatra zeby widziec ze te 2 pedaly Ja i lioszakal szukaja tu akceptacji bo w normalnym swiecie nikt ich nie szanuje
ale to forum filmowe to pisz na temat filmow
jaki ostatnio widziales dobru film z Ja w roli glownej?

Oglądam od 2 dni serial "N jak Nuda". Może wystarczy?

użytkownik usunięty
Cris

aha a co sadzisz o talencie Ja bo moim zdaniem powinien dostac Oskara juz teraz , bo jest tak utalentowany ze kazda jego rola zasluguje na Oskara

Nie no, nie dociera. Nie widzisz, że znowu zamulasz?
Najpierw w kółko "lisoszakal to tchórz", teraz o aktorstwie Ja.

Nie lubisz ich, twoja sprawa. Napisz raz i może nawet ktoś odpowie. Ale daj innym poużywać forum. Bo to ty zrobiłeś tu burdel i się wozisz jakbyś był wszechwiedzący. Nie Ja, ani lisoszakal.

Albo załóż sobie temat na blogu. Nikt ci go nie skasuje,będziesz mógł sobie wypisywać co będziesz chciał.

użytkownik usunięty

Widziałem jeden pt,, Wywiad''. Użytkownik Ja, gra tam dziennikarza, który ma przeprowadzić wywiad z wokalistą nieistniejącego już zespołu ,,Black Road''. Film amatorski, ale ciekawy, wątpię żeby taki cymbał jak ty zrozumiał o co chodzi. Mówię prawdę, jeśli nie chcesz nie wierz, ale miałem okazję zobaczyć ten film na wsi, z której pochodzę.

użytkownik usunięty

to dziwne nie widze tego filmu w filwebie, przeciez to polski kandydat do Oskara we wszystkich kategoriach , gdzie go moge obejrzec?

użytkownik usunięty