JEST GEJEM ! SZCZERZE MÓWIĄC TAKŻE MIAŁAM GŁĘBOKIE WĄTPLIWOŚCI CO DO TEGO STWIERDZENIA PONIEWAŻ RACZEJ GO WOGULE NIE WIDZIAŁAM NA FOTKACH Z JAKĄŚ KOBIETĄ NO MOŻE RAZ . CZY TO NIE DZIWNE PRZECIEŻ NORMALNIE ZAWSZE AKTORÓW SPOTYKA SIĘ NA ZDIĘCIACH Z KOBIETAMI CZY TO NA ULICY CZY NA GALI. A W JEGO PRZYPADKU NIC. TO JEST JESZCZE BARDZIEJ DZIWNE PONIEWAŻ TO BARDZO PRZYSTOJNY AKTOR I TRUDNO MI UWIEŻYĆ ŻEBY MIAŁ PROBLEMY ZE ZNALEZIENIEM JAKIEJŚĆ DZIEWCZYNY.
mOJE PRZYPUSZCZENIA BŁY DWOJAKIE : albo jest naprawde gejem albo po porostu umie skrupulatnie ukryć swoje zycie osobiste .
Jednak kiedy dzisiaj coś przeczytałam to aż mi ulżyło. Okazuje sie że on nie jest GEJEM!!!!!
a oto jego wypowiedż :
"No, I'm not gay," he said. "I know these rumours are out there ... I'm cool with the fact that they exist, I mean this is about fantasy. Certain people are going to have certain fantasies, if someone wants to imagine me with a woman, or a man or one of each that's cool with me."
Przetłumaczyłam :
"Nie, nie jestem gejem," powiedział. "Wiem, że te pogłoski są tam... Zachowuję się ozięble w stosunku do faktu, że oni egzystują, mam na myśli, że to jest o fantazji. Pewne osoby zamierzają mieć pewne fantazje, jeśli ktoś chce wyobrazić sobie mnie z kobietą, albo mężczyzna albo jeden z każdego być chłodny ze mną."
Ale z tej wypowiedzi nie da się chyba jednoznacznie stwierdzić albo coś przeobczyłam , ale na początku jest :No, I'm not gay,czyli nie jest gejem :-)
taa a Joaquin Phoenix, ktory takze rzadko pokazuje sie z pannami na czerwonym dywanie a na zlote globy i oscary chodzi z mama u boku tez jest gejem??????????????????
daj spokój.....
" I'm cool with the fact that they exist" -to znaczy że mu to nie przeszkadza...;)....taka drobna różnica..
pozdr.
Nawet załóżmy jeśliby nim był, to co?
Zmieniłoby to coś?
Wątpie... To jego sprawa i jego prywatne życie, spróbujcie to uszanować.
Wpsółczuje mu, bo z dniem w którym wstąpił do świata show-biznesu wszyscy zaczęli wtykać paluchy w jego prywatne sprawy.
Chłopak już nigdy nie będzie miał świętego spokoju, no chyba jeśli przeprowadziłby się do Ouagadougou w Afryce, choć tam i tak hieny z kolorowych pismn, prędzej czy później dopadły by go.
Nie chodziło mi o to że jak sie nie pokazuje z dziewczynami to jest gejem tylko o to że wiele ostatnio czytałam takie spekulacje .
I troche pasowały do siebie wszystkie szczegóły.
A zresztą co ty byś pomyślała a zresztę wcześniej także powiedział że niby woli mężczyzn a potem zmienił zdanie a jeszcze póżniej powiedział że chce założyć rodzine i mieć dzieci to ja w końcu nie wiem
Ale jak już twierdzi ze nie jest gejem to mniejmy nadzieje że nim nie jest :-)
pozdrawiam :-)
PROSZĘ:
http://www.wetforwent.org/2006/11/wentworth-miller-is-not-gay.html
dla tych którzy znaja angielski......
witam:)
hm..uwazam ze mimo gdyby byl gejem to raczje sie to tego nie przyzna. moze jestm tam wieksza tolerancja ale bez przesady.sadze ze gdyby by sie przyznala to moze jego slawnosc troszke by upadla a zwlaszcza u kobiet:)
hm.. moze nie byc gejem wiecje na milosc czasem nawet cale zycie sie czeka i moze nawet sie pojawic przed koncem egzystencji. w sumie jest slawny to tez sprawi ze chyab ciezko jest zna;ezc teraz jakos kobietke . teaz tez moga one lecie na kase jego slawe. w tym swiecie roznie to bywa. juz nie jeste prosty czlowiekiem.
pozdrawiam
Trzeba zważyć na fakt, że to jego pierwsze kroki w show biznesie, ah i ten nagły boom w kolorowych szmatławcach o nim. Teraz każda gazeta chce mieć o nim temat przynajmniej na 3 strony. oni robią wszystko, byle by mieli duży nakład.
A co do twojej wypowiedzi że na czerwonym dywanie pojawia się prawie zawsze sam i że na ulicach tez jest sam a nie tak jak inni aktorzy. To chyba jedynie o nim świadczy, że szuka tej jedynej a nie co minut zmienia pannę jak to inni zaczarowani hollywoodem aktorzy potrafią robić. W jednym z wywiadów mówił że praca na planie PB zajmuje mu tyle czasu, że nie ma ani chwili na randki. I mówił także, że pragnie założyć rodzinę i mieć dzieci.
Jacinda, zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o Joaquina.
A sam fakt, że na przykład by się przyznał, że jest gejem nie jest niemożliwy. Will Young się przynał i co? I wątpię żeby stracił przez to fanki. I tak dla każdej jest był i bedzię nieosiągalny tak czy inaczej.
Ale która z nas nie lubi się na niego popatrzeć...:)
O jaa...mówiąc bardzo,bardzo nieskromnie,przynam się,że zdarza mi się słyszeć,że jestem bardzo przystojny(tfuuu).O dziwo...nie mam dziewczyny,mam problemy z jej znalezieniem(szukam nadal),myślę,że podłoże tego jest dość skomplikowane i wynika z jakchiś tam moich kompleksów,ale gejem nie jestem,i co teraz koleżanko z Twoim tokiem rozumowania?Świat nie jest biały albo czarny,jedno nie świadczy o drugim,tak jak to,że ten aktor nie pokazuje się z kobietami,nie świadczy,że jest gejem.Proste,prawda?Pozdrawiam.
Ps.Podszkol swój angielski,bo to przetłumaczenie było średnie,ale plus za próbę:)
Ludzie co wy dajecie?!?!?!
Po co wogóle takie posty? Wystarczy rozejrzec sie po necie i macie jego zdjecia z kobietami.. Przeczytalam gdzies tam ze nie jest typem imprezowicza i dalej czeka na prawdziwa milośc. No wiec macie solution.. Z reguły to ci co lataja po wszystkich klubach zmieniaja partnerow jak rekawiczki. On jest z tych spokojniejszych sadze :) Ludzie dajcie gościowi sspokój, a nie wyskakujecie z takimi opiniami. A gazety to pisały pisza i beda pisac, tylko po to zeby sie sprzedawalo ;)
Pozdrawiam cieplucho :D
Pomijając sam geniusz tematu... wrzuciłąś dziecino tekst do translatora?! Tak mnie to tłumaczenie rozbawiło, że chyba zrobię transkryocję i walnę sobie na tapetę:D
hihihihi...
"...albo mężczyzna albo jeden z każdego być chłodny ze mną"
to najlepszy fragment tego tłumaczenia.... no, ale próbowała.....
pozdr. :* 4W
Bardzo fajnie że sie wam podoba moje tłumaczenie :)
Magistra z angielskiego nie mam to nie oczekujcie odemnie niewiadomo jakiego tłumaczenia. Przynajmniej spróbowałam . W końcu raczej to w angielskim jestem początkująca i trzeba sie jak zwykle do czegoś doczepić no nie :)
Nie mam tego wam za złe , a co do Went'a to po prostu napisałam swoje przypuszczenia i spróbowałam to sprawdzić i to zrobiłam chyba wy też czasami chcecie dowiedzieć się czegoś więcej o jakimś aktorze czy aktorce. Czy trzeba od razu krytykować i atakować ? Chyba tak .Jeżeli to potrzebne .
Ale dzięki za szczere wypowiedzi :)
pozdrawiam :)
ps. dzięki za liczne odpowiedzi :) , liczyłam się że taki temat napewno wzbudzi kontrowersję i liczne dyskusje i że będą głównie krytkiki
Asiu...Fajnie ze sprobowalas tlumaczyc..ja sie nie smialam z Ciebie tylko z tego ze zabawnie to przetlumaczyłaś..ucz sie dalej ang.a bedzie lepiej..;)
co do Wenta- jako osoby a nie aktora (głównie), to bede go ''bronić'' przed oszczerstwami..(mam swoje powody.. ;p) hehehe...
buźka..
zgadzam sie z toba ;) tez go bede bronila.. ale zszedl w dol... mi to akurat zwisa bo jak dla mnie zawsze bedzie na 1 miejscu na FW moze byc nawet 100! ;)|nie zmnienie o nim zdania| pzdr :*:*
Moim skromnym zdaniem to jest troche nie fair.
No bo - czy żeby brukowa prasa zostawiła go w spokoju musi pokazywać sie z 15 różnymi kobietami tygodniowo?
Wtedy co chwila rozpiswywaliby sie o jego romansach...
To przecież jest bez najmniejszego nawet sensu.
Ale ja nie stworzyłam ten wpis dlatego żeby go krytykować , wprost przeciwnie. Podobnie jak pewnie większość z Was bardzo go lubię i także go bronie a nie atakuje.:) Fajny z niego i aktor ponieważ widać że ma talent i bardzo podoba mi się jego gra aktorska jest także fajny prywatnie .
Widziałam kilka wywiadów i odniosłam wrażenie że nie jest to tylko przystojniak ale także fajny facet z którym można pogadać.
Ja mam o nim jak najbardziej pozytywnie zdanie :-)
Pozdrawiam Was cieplutko :)
tłumaczenie załozycielki tematu jest okrutnie ubogie :D:D z Twojego tłumaczenia wychodzi na to ze on jest debilem i nie umie sie wypowiadac ale dobrze zrozumiałas najwazniejsza fraze :D:D macie racje wiekszosc aktorów pokazuje sie z kobietami a on jest szczegolnie przystojny i nie powinien miec problemow z jej znalezieniem sam jednak twierdzi ze nie ma czasu albo poprostu nie zalezy mu na tym zeby zwiazac sie z pierwsza lepsza laska która na niego leci,tylko pragnie znalesc prawdziwa milosc swojego zycia :) Jest wspaniałym aktorem jak i facetem, wrazliwy i czuły chociaz niesmialy ma ciekawa osobowosc mozna to wyczytac z jego wypowiedzi nie uwaza sie przedewszystkim za pepek swiata i na pewno sam nie uplasowałby sie na tak wysokim miejscu o co bardzo wielu z Was ma pretensje ...
No wiesz Michael gejem ? Chyba cię porypało to super chlopak jest cudowny
a ty o nim mówisz takie rzeczy :(
To ty jesteś lezbijką :P
znalazłam jedna z jego wypowiedzi a mianowcie brzmi ona tak : Interviewer: What does Wentworth look for in a woman?
Wentworth: I believe that confidence is the key to many things. One can talk about a sense of humour or style but the most attractive aspect of a woman is her confidence; that she feels comfortable in her own skin. Ideally, I would like to find a woman that understands what it is like to be with an actor without being an actress herself. I want a woman who keeps my feet on the ground and holds my hand while I am off going around in
circles. Like somebody who works in the accounting department of a film
company. (laughs) ?
Skoro wypowiada sie o kobietach a ten sposób to nie wydaje mi sie żeby żeby był osobą za którą niektórzy go uważają :)