Przecież to nie jakiś skomercjalizowany Rotten czy poprawny politycznie Biafra, tylko pieprzony WATTIE BUCHAN! Jeden z ostatnich bastionów prawdziwego punka z jajami.
O widzę że kolega taki jak idioci z antify, którzy we 20 pobili Wattie'go za zdjęcie z kolesiem ze Skrewdriver. Może by tak najpierw coś się dowiedzieć, a dopiero potem atakować. Brat Wattiego wyjaśnił pochodzenie tego zdjęcia. Zresztą lepiej fotografować się z kolesiem ze Skrewdriver, niż dajmy na to z biedroniem, albo grodzkim/ką.
Alez mi bardzo daleko do Antify, którą zresztą gardze dokładnie tak samo jak i jakimś Blood&Honour i tego typu żenadą dla imbecyli nie potrafiących zrozumieć, że ktoś może myśleć inaczej niż oni. Nie interesuje mnie Wattie bo nie słucham punk rocka. Tak sobie po prostu napisałem :)
Biedroń, Grodzka, IS Donaldson - jeden ciul :)
A z ostatnim zdaniem się całkowicie zgadzam biedroń, grodzki/ka, tusk, kaczyński, kalisz, pawlak wszystko to jedno ścierwo. Skoro Wattie i punk Cię nie interesują to po co było zaczynać dialog? Pozdrawiam.
Masz racje ojciec z tymi dalnami z antify - wytkneli mu zdjecie z jakms kolesiem z trystyka , to ze ma tatuaz punka ze sfasta i do tego zdjecie na ktorym sa skini z kapeli haggis ktorym tez sie zarzuca nazim mimo ze woklista ma znak sharpow wydziabny nie pamietam gdzies na ciele calkiem spory a sa takimi jajacarzami ze jak wszyscy na zdjeciu pokazywali piesci czyu inne metalowe znaki oni sobie dla jaj zahajlowali. Niektorym nie wytlumaczysz bo wiedza lepiej kto jest kim ale noz rukwa zeby kolesia co 700 lat nosi irokeza i spiewa punks not dead dorobic latke naziola trzeba miec mniejszy mozg niz fiuta. Czym sie rozni napasc w 20 na jednego od zachowania skinow ze sfastami co bija dzieci po lat 17 z irokezami?? A exploited jest wciaz zajebisty. Pozdro