Włodzimierz Bednarski

Włodzimierz Jan Bednarski

8,1
3 308 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Włodzimierz Bednarski

Pan Włodzimierz jest jednym z lepszych aktorów dubbingowych, a Kamasz, pan Sowa, Jafar i król Tryton to najlepiej zdubbingowanie przez niego postacie.

Andrzejcoolziomek

Tak, owszem zgadzam się z twoją wypowiedzią! Doskonale zagrał w Kroll! W 2017 roku skończy 94 lata! Oby dożył 100 lat, a może nawet więcej!

PRY_VAT

Co? WTF? To absurdalny aktor. Koszmarnie podkładał głos!!! Ma 81 lat, a nie 94!!! Buuuuuuuuuuu! Niech idzie na emeryturę!!!

Moto_Maniak

Sorry! Trochę się uniosłem, ale dla mnie nie jest jakiś strasznie dobrym w dubbingu. Z wyjątkiem Freda Flinstona. W TVP 2 spotkałem go na finale WOŚP 2015. Poprosiłem go o autograf, wtedy go lubiłem... Miał wtedy 80 lat. Wyobrażcie sobie, że nikomu nie dawał autografu, mi też... Goniłem go na korytarzu, wydawało mi się, że na starość ma kłopoty ze słuchem i mnie nie słyszy, w pewnym momencie się zatrzymał, obrócił się do mnie i puścił mi niezłą wiązankę jak na 80 lat, a brzmiała ona tak: Odczep się k****, bo zawołam ochronę! Won do rodziców małolacie, nie zaczepiaj mnie, bo ci wpi******! Nie rozdaję autografów i nie będe! Wyglądał na starego człowieka, ale jak mi powiedział, to co chciał tym swoim aktorskim głosem, to chciało mi się śmiać. Był w TVP 2 tylko po to, aby zdobyć autograf od Owsiaka! Od tamtej pory go nie cenię!

Andrzejcoolziomek

Włodzimierz Bednarski nie żyje :_(