Z Solisem niezle lansko by zarobil gdyby nie kontuzja widac bylo po pierwszej rundzie ze Solis madrze zrobil i nie latal za nim tylko kazal mu biegac za soba i to jest sposob . na niego .
Vitalij jest sztywny i dretwy jak drewno . Slaba technika i szybkosc spadla mu bardzo . Mysle ze Adamek powinien zawalczyc ze starszym Kliczko to mial by szanse zeby wygrac na punkty ale co bedzie jak vitek trafi , Adamek ma nisko lewa reke i duzo zbiera przez to , ma slaby balans cialem jedynie nogi dosc szybkie , wiec Kliczko moze go pare razy trafic a wtedy to bedzie kiepsko .
Racja juz w walce z Briggsem zobaczyłem ze Vitali juz nie ma takiej precyzji ciosu i refleks juz nie ten jak kiedys a z kims takim jak Adamek Klitschko bedzie musiał sie niesamowicie napracowac.
Nawet gdyby nie kontuzja Solisa to i tak pewnie Vitalij to walkę by wygrał ale widać już że Vitek już powoli gaśnie (w sumie nie ma co się dziwić - czterdziestka na karku). możliwie że z pół roku Adamek może go pokonać, to już nie jest ten Kliczko chociażby z walki z Lenoxem Lewisem.
Solis by spokojnie wygral walki z jednym i drugim moim zdaniem . Wrzyscy sie tylko patrza na jego wage a zapominaja jaki to jest piesciarz . Z waga 112 kg by ich leciutko pokonal z waga 100 kg. by ich zniszczyl . Technika miazdzy obydwoch braci na starcie . Mimo wagi ma szybsze rece i lepszy balans cialem . Cios moze miec jedynie od Wlada troche slabszy ale tez ma czym przylozyc . Bracia Kliczko to nic specjalnego maja po prostu szczescie ze walcza w takich czasach . Jestem pewny ze taki Andrew czy Bowe za najlepszych lata by ich obili . Ponoc Kliczko taki umiesniony szczuply a Solis taki gruby a poruszal sie przy Kliczko jak baletnica i ten nie mogl go trafic. Szkoda mi tej walki bo jestem pewny ze stary by dostal .