Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 081 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

2pac Shakur jest legendą hip hop'ową jako aktor hmmmmmm był przyzwoity (nie mówie juz o jego pierwszym przedstawieniu jeszcze za czasów dzieciństwa w którym był genialny " Rodzynek na Słońcu :D. Szkoda tylko że teraz każdy chce na nim zarobić jak najwięcej (po śmierci wydał więcej albumów niż za życia (sic!).

Rest In Peace

użytkownik usunięty
Bzium

powiedzmy ze masz 20 lat. i za 5 lat umrzesz. co zostawisz po sobie? chyba nie duzo a przynajmniej nic godnego uwagi. a tupac zyl 25 lat (-8 miesiecy wiezienia) i wydal 6 LP (nie mowiac o niewydanych kawalkach) i kilka filmow. wpisz sie tu jak bedziesz mial 25 lat i pochwal sie co ci sie udalo osiagnac, czekam...

użytkownik usunięty
Bzium

lol, a ja przez ten caly czas myslalem ze to jest "Rodzynek W Słońcu" :]...

hehe, dobrze ze jest tu jakis "fan" :P hehehehehe...
rodzynek na sloncu :P
urodzil sie na brooklynie, heheh :P jassda

użytkownik usunięty

co tu gadac ten czlowiek przezyl przez 25 lat tyle co wiekkszosc przez cale zycie i mial najwiekszy talent ktorego nie rozwinal do konca lecz zapisal sie w histori zawsze go bede kochal (mourn you till i join you)

użytkownik usunięty
Bzium

Czlowieku a co Ty bys osiagnol w takim czsie jak On?????no odpowiedz mi osiagnij w czasie 25 lat takie "coś" jak 2pac i jeszcze nie wszystko bylo opublikowane za jego życia (godnego życia) po jego tragicznej smierci wychodziły jeszcze zajebiste waleczki :) no i co osiagniesz tyle ????czekam.....odpowiesz mi??zatkalo co???.....

R.I.P. TUPAC AMARU SHAKUR 1971-1996
NIECH MU ZIEMIA LEKKA BĘDZIE

najwyrazniej mnie nie zrozumielisice (i to zupelnie) chodzilo mi o to ze meczy mnie to ze teraz ludzie na niz zeruja, "wydaje" plyty a przeciez on nic z tego nie dostaje, kase zbiera caly sztab "producentow" majacych gdzies jego dobre imie, im tylko chodzi o to zeby na nim zarobic wydajac plyte za plyta