2pac Shakur jest legendą hip hop'ową jako aktor hmmmmmm był przyzwoity (nie mówie juz o jego pierwszym przedstawieniu jeszcze za czasów dzieciństwa w którym był genialny " Rodzynek na Słońcu :D. Szkoda tylko że teraz każdy chce na nim zarobić jak najwięcej (po śmierci wydał więcej albumów niż za życia (sic!).
Rest In Peace
powiedzmy ze masz 20 lat. i za 5 lat umrzesz. co zostawisz po sobie? chyba nie duzo a przynajmniej nic godnego uwagi. a tupac zyl 25 lat (-8 miesiecy wiezienia) i wydal 6 LP (nie mowiac o niewydanych kawalkach) i kilka filmow. wpisz sie tu jak bedziesz mial 25 lat i pochwal sie co ci sie udalo osiagnac, czekam...
lol, a ja przez ten caly czas myslalem ze to jest "Rodzynek W Słońcu" :]...
hehe, dobrze ze jest tu jakis "fan" :P hehehehehe...
rodzynek na sloncu :P
urodzil sie na brooklynie, heheh :P jassda
co tu gadac ten czlowiek przezyl przez 25 lat tyle co wiekkszosc przez cale zycie i mial najwiekszy talent ktorego nie rozwinal do konca lecz zapisal sie w histori zawsze go bede kochal (mourn you till i join you)
Czlowieku a co Ty bys osiagnol w takim czsie jak On?????no odpowiedz mi osiagnij w czasie 25 lat takie "coś" jak 2pac i jeszcze nie wszystko bylo opublikowane za jego życia (godnego życia) po jego tragicznej smierci wychodziły jeszcze zajebiste waleczki :) no i co osiagniesz tyle ????czekam.....odpowiesz mi??zatkalo co???.....
R.I.P. TUPAC AMARU SHAKUR 1971-1996
NIECH MU ZIEMIA LEKKA BĘDZIE
najwyrazniej mnie nie zrozumielisice (i to zupelnie) chodzilo mi o to ze meczy mnie to ze teraz ludzie na niz zeruja, "wydaje" plyty a przeciez on nic z tego nie dostaje, kase zbiera caly sztab "producentow" majacych gdzies jego dobre imie, im tylko chodzi o to zeby na nim zarobic wydajac plyte za plyta