ludzie opamiętajcie się!!
takie jest życie, to są aktorzy i uważają się za lepszych. nie pochwalam tego, ale oceniajmy ich za talent a nie osobowość!!
rozumiem dać komuś 5/10, czy 6/10 czy nawet 4/10 itd.
ale powiedzcie szczerze. czy np. on lub karolak czy ktoś jeszcze inny jest gorszy od jakichś amerykańskich gwiazdek jak Miley czy inne badziewie Disney Chanel?
nie chodzi mi o to, że ja go lubię. chodzi mi o to, że dajecie 1 żeby popsuć rankingi, a powinniście oceniać talent, a nie to czy kogoś lubicie.
nie rozumiem komentarzy typu " nie lubię go więc 1" no to nie lubicie ich, czy nie podoba wam się jak grają? bo koleś swoje role gra całkiem nieźle. gra w głupich filmach, ale to już inna sprawa. teraz mało jest produkcji wysokich lotów.
No to powinien od ciebie dostać co najmniej 8, bo jest w tych reklamach zajebisty:P Jego "bez vat" - jak już natrafię na włączony telewizor to jedyny moment gdy można zdzierżyć reklamy.
Zgadzam się z tobą. Teraz wszyscy mówią, że to "ten od netii", ale ludzie! Obejrzyjcie jakikolwiek pełnometrażowy film z Kotem (tylko nie komedię romantyczną). Grał na prawdę dobrze w np. Skazanym na bluesa. Aż sama się zdziwiłam. Najpierw obejrzycie coś poza reklamą, a potem oceniajcie.
Kot jest dobrym aktorem, naprawde dobrym. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że nie każdy potrafi zgrać muchę w reklamie albo zrobić tak idealnie okrągłe oczy bijąc w bęben i krzycząc "Bez Vat!". Jak się mawia w środowiskach aktorskich: dobry aktor zagra nawet toster.
Moim zdaniem jak ktoś daje 1 to ma coś z głową - no sorry. Ja takie oceny to trzymam na specjalne okazje. Nawet nie wiem czy taką dałem do tej pory. Co innego 10/10 - wiem jaki film na to zasługuje po tym jak czułem się po jego obejrzeniu, jak wpłynął na moje samopoczucie.
Ale niektórzy lecą po filmach masowo, jedynki, dziesiątki. Zero jakiegoś rozsądku. Są też oceny pośrednie. A Kot nie zasługuje na niskie oceny - ja uwielbiam go m.in. za Testosteron.
No to właśnie Kot jest tą specjalną okazją, jak zaczynają się reklamy i słyszę "bez vat bez vat bez vat" to mnie aż trzepie. Dając Kotu pałę trochę mi ulżyło :D
Jeśli nie widziałeś 'Skazanego na bluesa' to nie powinieneś go oceniać ze wzgląd na swoją ignorancję
Reklama to kasa i czemu się tak dziwicie- w dzisiejszych czasach nawet aktor może być bezrobotny, więc jak mu zaproponowali udział, to zagrał, normalne...swoją drogą, ma talent, popieram wypowiedź smoczura.
Jaka ignorancja? Widziałem go w kilku filmach, ostatnio w "Ciachu", widziałem go w serialach, w reklamach, przypadkiem u wojewódzkiego to chyba mam jakąś podstawę do wystawienia mu oceny (żeby postawić ocenę nie trzeba obejrzeć wszystkiego), jego osoba bardziej mnie drażni niż zachwyca. Tu każdy może oceniać więc pozwól, że sam zadecyduję co powinienem, a co nie.
dawanie za cos 1/10 to jest tylko jak sie kogos nie lubi, bo na 1 to malo co na filmweb zasluguje.
kurde ale zrozum! on dostaje beznadziejną rolę to ją gra! i tu jest talent! potrafi zagrać debila i gangstera i każdą inną role (to przykład) co ma talent do tego jak się zachowywał u wojewódzkiego? ocena 1 to się należy komuś kto nie potrafi NIC. a on coś na pewno potrafi. choćby na 4.
Widze że masz jakąs obsesje na jego punkcie.Zazdrościsz mu talentu czy co??
Według mnie Kot jest jednym z najlepszych polskich aktorów młodszego pokolenia.Wystarczy porównać go do takich "gwiazd" jak Zakościelny.
żeby aktor zasłużył na 1 to chyba naprawdę musiałby grać podpórkę do drzewa i jeszcze wypaść sztucznie. ignorancja towja nie wynika może z braku podstawy do oceny ale z braku umiejętności jej wystawienia.