Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
100 365 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Sara

użytkownik usunięty

Niegdy nie wiedziałam że mogę tak nienawidzić jakiegoś aktora. Niedobrze mi sie robi jak widze jego hedonistyczny uśmiech,nienawidze go za rolę w Vanilla Sky,za to że jest taki na prawdę za to że zerwał z tym klejnotem Nicole która została sama z dwójką dzieci bo mu sie zachciało figo fago z tą idiotką Penelope. Nienawidzę go,nienawiedzę go,nie nawidzę go.

brawo Sara!!! (lol)

użytkownik usunięty
lady_akira

Sarciu jestes wielka :D :D :) brawissimo :)

Następne! Przy okazji Avril Lavigne już się napisałem, także tutaj sobie daruję głębsze dywagacje...
Ludzie, dorośnijcie! Ile Wy macie lat?! Co Was obchodzi, z kim spotyka się Tom, czy ktokolwiek inny? To tak, jakby On miał do Ciebie pretensję za to, co dzieje się w Twoich związkach.
Ważne jest to, że Tom Cruise to świetny aktor, co już wielokrotnie udowodnił - "Urodzony 4 lipca", "Wywiad z wampirem", "Mission: Impossible", "Ostatni samuraj", "Zakładnik", "Wojna światów", czy genialny "Raport Mniejszości"... Chyba nie muszę dalej wymieniać...

użytkownik usunięty
Nightmarine

czlowieku (nightmarin) chyba cie pogrzalo! tom cruise to debil jakich nie bylo i skoro robi te wszystkie swoje zwiazki(teraz odstawia ogromne SHOW z ta malolata katie holmes)na publike zeby wszyscy go ogladai i mysleli: och ach alez ten tomcio to jest facet, kazda na niego leci. wiec musi sie luiczyc z tym, ze NIEKTORYM nie podoba se to ze zostawia jedna kobiete (ktora b., b. go kocha) i idzie to drugiej jakiejs lamucyry tlyko po to, zeby zrobic se z nia pare dzieci i odejsc do nastepnej. ha ha ciekawa jestem keidy zobaczymy mala katie z brzuszkiem XD nie no wiele by tu mozna mowic, ale ujme to w jednym (prostym, ale jakze doslownym) zdaniu: zycze ci, drogi omku, abys mial taki ryj jak w vanilla sky, zebys nie mogl sie usmiechac tm swoim hollywoodzkim usmieszkiem (bo cie bedzie leb naierdalal) i zeby ci juz nikt nie chcial, zobaczymy jak to jest kiedy TO CIEBIE NIKT NIE CHCE!!!!!!!! do obory krowy doic!
(no coz, to byly dwa zdania, ale powiedzmy ze to drugie dodalo tylko dramaturgii mojej wypowiedzi :p:p:p)
ekhehem, dziekuje wszystkim za uwagę :)) :)) :))

użytkownik usunięty

Dzieki monia za poparcie napisałaś prawę całą prawdę i tylko prawdę!

użytkownik usunięty

no jasne ze prawde generalnie to nie bylo potrzeby tego pisac, bo kazdy widzi, jaki tom jest!!!!! ale NIEKTORYM fanom , ktorzy chyba maja jakeis kompleksy (...) trzeba uzmyslowic, kogo tak na prawde wielbia. aktorem dobrym nie jst, moze rla w vanilla sky byla nizla....ale ludzie wy chyba nie widzicie jaki on jest WYNIOSLY!! nie dosc ze kurdupel to sie ejszcze unosi jakby byl nie wiadommo kim....wieci kogo mi on przypomina? tego krola ze shreka1 co gp na kopncu smok zjadl. ha ha!!!

Dla niektórych "prawda" to jest to, co sami sądzą i tylko to.
O, nie, kochani. Oprócz Was istnieje jeszcze reszta świata.
Poza tym: to paskudne wyzywać kogoś z powodu wzrostu.
Sami sobie dajecie świadectwo.

użytkownik usunięty
San_Diego

Boshe kolejny sie znalazl :/ jakie paskudne jakie paskudne. moze dla ciebie dobro jest wtedy, kiedy prZez kogos niewinna kobitka poronila bo ten pierwszy odszedl do innej. ale SPOKO rozne sa gusta. a co do wzrostu, to co ja sie tam bede! kurdupel i tyle! niech sie nie pcha do swiata slawy, bo to WYŻSZE sfery :D pozdro

użytkownik usunięty

acha, chcialam dodac cos: lubilam toma, powiem wiecej, bardzo podobala mi sie roola w vanilla sky, ale od kiedy ogladnelam na mtv "all eyes all tom cruise (wszystkie oczy zwrocne na toma cruise'a)".(---zalosne, nieprawdaz? ;) -zmeinilam zdanie. byl tak przepelniony pychą i jakims takim....zamozachwytem, ze oglądałam to z niesmakiem. jednak kwestia gustu jest kwestia gustu. o gre akorska sie nie czepiam. ale jaki tom jst, kazdy widzi.

(bylo bardziej inteligentnie, co ;) XD)

z poważaniem, dla wszytich fanow okropnego tomka,

JA

Są trzy prawdy : 1. Prawda 2. Tylkp prawda 3. GÓWNO PRAWDA i ta monia napisała tą 3. :D (to jest forum i każdy moze się wyrażać jak chce ) ;p

Hmm przepraszam bardzo ale ja coś słyszałem że Tom i Nicole rozstali się 'po przyjacielsku' więc czemu piszesz takie rzeczy :). Ludize się wiązą ze sobą i czasami żyją ze sobą bardzo długo, a czasami się rozstają to jest chyba dosyć normalne ? Chyba że ja czegoś nie rozumiem to oświeście mnie...

Pozdrawiam - M4ti

użytkownik usunięty
M4ti_2

eh..
Tak, rozstali się po przyjacielsku... Musiała być naprawde zadowolona, kiedy ten debil odszedł do innej, co spowodowało poronienie dziecka, które Nicole tak bardzo pragnęła.

Skoro jest takim debilem to ciesz sie, że od niej odszedl i powiem ci, że trzeba duzo więcej niz odejscie faceta żeby poronić, a to wszystko powyzej co napisano to nieprzecietna dziecinada, ludzie dorośnijcie.

Jak mozesz emanowac zlymi uczuciami do czlowieka ktorego nie znasz :D Biblia mowi ze zbawienie czlowiek osiaga przez milosc do blizniego nie przez przypadek :P Poprostu darzac innych pozytywnymi albo obojetnymi uczuciami sama stajesz sie pozytywna, szczesliwa. Przeciez to jakas bzdura co piszesz. Tak btw to pewno ogladasz seriale telewizyjne co :P ? hahaha

Bernadotte

Ja Toma lubię za to jakim jest AKTOREM, a nie za jego życie prywatne. Mam głęboko gdzieś czy mu się uda w życiu czy nie. Ważne żeby miło się oglądało jego grę. Tyle...

użytkownik usunięty
Bernadotte

Brnadotte Twoje podejście jest urocze. Jestem wzruszona. Postaram się skorzystać:-))

Nienawidzisz człowieka za to, że dokonał zmiany w swym życiu prywatnym? A kim ty jesteś by to oceniać? Nie znasz go bliżej więc nie wiesz jakie jeszcze miał ku temu powody i dlaczego tak postąpił. W tym kraju 50% małżeństw rozpada się w pizdu, gdzie twe współczucie dla nich? Potępiasz jego rolę w Vanilla Sky? A to dziwne, bo rola jest niemal pisana pod niego samego. Wku***a cię jego "hedonistyczny uśmiech"? cóż ma pełne prawo nosić go z dumą na twarzy. Własnym talentem (tak, tak...) zapracował na poziom na jakim teraz żyje. Ponad 20 milionów zielonych za rolę to kupa kasy i należy mu się. "Ostatni samuraj", "Zakładnik", Wojna Światów", Raport Mniejszości" wszystkie z serii "Mission Impossible" - Nigdy się na nich nie nudziłem i wciąż do nich powracam.

Do Moni "wszechwiedzącej" - Czy ty lub ktoś z twojej rodziny pracuje w tabloidzie? (trudne słowo) Nie? Więc co cię obchodzi, że media robią show z ich związku. Tak, media. Jak Go o to pytają to On im odpowiada ale czy na Boga to Jego wina, że ludzie chcą o Nim wiedzieć wszystko?

Nie pochwalam jego nowego związku, Nicole wydaje się o niebo lepsza.
Ty posówasz się jeszcze dalej, życzysz mu jak najgorzej, czyżby jakiś facet pokazał ci (i paru innym tu osobom) środkowy palec oznajmiajac tym samym koniec waszego związku? Cóż tak to już jest jak ktoś zorientuje się nie w porę :) O Nicole się nie martw. Ma więcej kasy i talentu (prawdopodobnie) niż wy wszystkie razem wzięte więc sobie poradzi, tak samo jak Cruise.

Że się "unosi"? W Hollywood to norma a ty przyp******asz się do jednego (sic!) człowieka. Jeśli masz szybki net to ściągnij sobie "Oprah" data 5.23.05 jest tam 40 minutowy wywiad z Cruisem w któym zachowuje się... dość nietypowo (delikatnie mówiąc)

szkoda słów na wasza głupote powiem tylko tyle NO COMMAND.

użytkownik usunięty
Katerina43221

Ambrose ty troche przystopuj dobra? Tyle tych gwiazdek w twoim komencie że odrazu widać że aż żyła ci pulsowała jak to pisałeś. Zmień narkotyki człowieku. Otóż niestety żaden facet nie pokazał mi palca(narazie)więc poco ten psyhologiczny bełkot?I moment-którzy ludzie chcą o nim wiedzieć wszystko?Bo ja raczej nie...Miło że twierdzisz że Nicole ma większy talent od nas ale do czego przepraszam???Do gry napewno,ale skąd wogóle wiesz jak gram i czy wogóle gram??Bruce wszechmogący. A co do jego uśmiechu jasne że ma prawo się uśmiechać i być dumnym ze swojej plastikowej twarzy!!! Nos poprawiał dwukrotnie kości policzkowe i szczękę raz ale za to z bardzo smutnym efektem. Co ty na to? Pamela Anderson siada no nie?:-) Naprawdę cały świat się cieszy że tak lubisz filmy z jego udziałem ALE to że tobie się nie nudzą Nie jest JEGO zasługą. Jak wiesz film nie jest zasługa aktora ale też kupy innych ludzi naprzykład REŻYSERA. No to by było na tyle. Pamiętaj więcej dystansu! Nawet dlatakich wk***,niedoj***debilek jak ja

a w twoim to mniej gwiazdek ..?? weś się zastanów nie kazdy musi lubieć Toma ale nie musisz sie tak unosić ze go nie lubisz napisałas to raz i wystarczy zamknij jadaczke

użytkownik usunięty
kasiolek1441

No przeciez tych wiazdek nie napisałam żeby sie wyżyć dylko naśladowałam Jego sposób komunikowania się.

użytkownik usunięty
Katerina43221

KAT Twój przydomek dziwnie mi sugeruje że lubisz Katie Holmes,co znaczy że lubisz też Cruisa,co znaczy że twój inteligenty koment dotyczy głupoty tych co go krytykują. na przyszłość trochę rozwijaj wątki:-)))pozdro

on robi to przedstawienie dla takich ludzi jak wy którzy albo sie tym bulwersują albo zachwycają (zarabia na tym że jest w każdej gazecie ), sa jeszcze inni do których ja i wielu innych należy którzy mają gdzieś kogo on w tej chwili ma i kogo zdradza itd
ja lubie go jako aktora a ze prywatnie jest rąbniętym sekciarzem to jego sprawa i na co wydaje te swoje milony . To ze prywatnie jest palantem co mnie to obchodzi w życiu go nie spotkam , poco wy to piszecie nie macie hobby ?

Przyznam sie odrazu ,ze nie czytałam wszystkich postów, wiec mogłam coś pominąc ;)
Wydaje mi sie ,ze to jest strona FILMOWA i nalezy tu dyskutowaco tym , jakim Criuse jest aktrem ,a nie o tym , ile miał żon. Jak chcecie sobie o tym gadac to drog waolna - załóżcie bloga GŁUPI TOM CRUISE I JEGO HAREM....Katie Holmes nazywacie małolatą? Ona ma 28 lat! Bez przesady....Jest dorosła i szczerze mówiąc mało mnie obchodzi jej zycie. Monia skąd wiesz ,ze jest wyniosły? Narawde az tak dobrze go znasz?? A co z teog ,ze jest niski? Johnny Depp tez jesti i co z tego? Czy to przeszkadza w jakis sposób w byciu dobrym aktorem?
Obejrzałaś coś w MTV...A ja przeczytałam w Fakcie ,ze Mandaryna potrafi spiewac i co? Mam w to uwierzyc? Przedstawili go tam , jak chceli przedstawić. Dałaś się. Tyle ;)
To czy jest przystojny czy nie, to juz kwestia gustu.
Pewnie ,ze macie prawo do własnego zdania. Bron Boże tego nie podważam w zaden sposób. Ale z własnego doświadczenia wiem ,ze pisząc tylko nienawidze go ,bez podania argumentów niewiele zdziałasz.
Toma mam w ulubionych ze względu na jego świetne, wg mnie, role [jak juz ktoś wspominał M.IN : Wywiad, raport mniejszośc, mission imposseble, urodzony 4 lipca...] Jako ,ze jestem wielką fanką Kronik Wampirzych , przekonał mnie do siebie rolą Lestat'a w Wywiadzie z wampirwm. Był świetny.
Narazie tyle.
pozdrawiam

przez wiele lat lubiłam cruise'a i nadal cenię go za wiele ról (magnolia i urodzony 4 lipca to po prostu mistrzostwo),ale ostatnio "troche" mi sie odwróciło ze wzgledu na te szopke jaka odstawia wciaz i wszedzie.aktorsko-poswiecil sie komercji,a jego zachowanie podczas wywiadów (legendarny wystep u oprah winfrey chociazby) wywoluje we mnie mdlosci.juz sprawa z nicole mnie dobila,a potem bylo juz tylko gorzej
pozdrawiam

maggie_fraser_rowe

Fajnie, czyli oceniacie aktora po jego zachowaniu prywatnie?
Okej , niezły pomysł.
Co z tego ,ze aktor ma na koncie kilka świetnych ról , jak w zyciu prywatnym mu sie nie układa tak jak ja bym tego chciał/ła....To nie jest dobre podejście. To portal FILMOWY a nie plotkarski. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Mantra_2

Dobrze Ci się wydaje Roux, ale chyba FW ostatnio się psuje, zresztą zaczęło się to już spory czas temu.

Weźcie dajcie sobie spokój, Nightmarine ma rację. Mnie guzik obchodzi, co Cruise robi poza planem, życie prywatne to jedno, a życie zawodowe to drugie. Aktorem jest dobrym, a w niektórych filmach był świetny, np. w "Wywiadzie z wampirem", "Zakładniku", "Urodzonym 4. lipca", "Raporcie mniejszości." Wszyscy się go nagle zaczęli czepiać z powodu jego związków, jakby wszystkie inne gwiazdy były lepsze.
I nie musicie zjeżdżać wszystkich, którzy nie myślą tak samo, jak Wy.

użytkownik usunięty
Veda12

Ja nie chcę jechać po tych co mają inne zdanie, ale kiedy ktoś sie rzuca i zaczyna mi wyjeżdżać z przekleństwami i orzeczeniami jaki to Cruise jest git no to poprostu ręce opadają.

ja sie zgadzam z Sarą.Tez go nienawidze.NIECH ZYJA ANTY FANI CRUISE'A!!!!!!!!!!!!!!!!!

utdkutd

sara jesteś idiotką pokaż twoje prawdziwe zdjęcie

MaR83

pokaz swoje zdjecie. poprzednik ma racje. Jestes jakas zakopleksiona malolata w dodatku durna i bezmuzgą. szkoda gadac. nie znasz sie na kinie. wypierdalaj czytac bravo. nara

użytkownik usunięty
Sarin

TY!!SARIN!! Niewątpliwie jesteś interesującym człowiekiem który wiele wie o filmach. Muszę ci powiedzieć że twoje prawdziwe zdięcie jest bardzo słodkie,puchaty przyjacielu.
P.S BEZMUZGA pisze się przez u zamknięte. Ale co tam nie ma to jak kulturalne i uzasadnione wypowiedzi.

użytkownik usunięty
Sarin

TY!!SARIN!! Niewątpliwie jesteś interesującym człowiekiem który wiele wie o filmach. Muszę ci powiedzieć że twoje prawdziwe zdięcie jest bardzo słodkie,puchaty przyjacielu.
P.S BEZMUZGA pisze się przez u zamknięte. Ale co tam nie ma to jak kulturalne i uzasadnione wypowiedzi.

użytkownik usunięty
Sarin

Przepraszam za podwójną odpowiedź coś z kompem. A teraz tak. Nie podoba mi się jak gra(tylko moja prywatna opinia). Nawet role które wymieniacie nie robią na mnie wrażenia. A cała jego kariera aktorska jest poprostu przyćmiona tym co ten człowiek wyczynia. Ależ mój wpis wzbudził kontrowersje!No,no!Ale tekst że jestem BEZMUZGA to chyba sobie wytapetuje w pokoju.

użytkownik usunięty
MaR83

ee...hehe...boję się,przyćmiewasz mnie swoją urodą

użytkownik usunięty

To było do Mariusza który zażądał mojego zdięcia:-)

zgadza się,że aktora powinno oceniac sie na podstawie jego ról (i od tego jest ten portal),a czlowieka na podstawie zachowania.ja jedynie twierdze,ze w ostatnich latach z cruise'a jest bardziej gwiazdor niż aktor,a zycie osobiste to tylko dodatkowa sprawa,ktora pogrązyla go w moich oczach.nie przylaczam sie jednak do nagonki na niego,jaką rozpoczeła autorka posta.rzeczywiscie,powinnismy skupic sie na tym co pokazuje na planie,a nie poza nim-jesli chodzi o obiektywną ocene tego,co robi,bo jesli chodzi o sympatie czy antypatie,to chyba prywatna sprawa kazdego jakie są ich powody i nie mozna tego krytykowac.

pozdrawiam

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Przepraszam,ale zauważ że ja nie rozpoczęłam żadniej nagonki! ja tylko napisałam że gościa nienawidzę na to zwaliło się ok 20 krytycznych odpowiedzi jego fanów. To bywa ciekawe. Dowiedziałam się że:
a)nie znam się na kinie
b)jestem BEZMUZGA(mój number one)
c)jestem durna
d)sama sobie daję świadectwo
e)jestem zakompleksiona
f)Powinnam słuchać głosu bibli i kochać a nie nienawidzić
Obecnie czekam już tylko na życzenia szybkiej śmierci:-))

Sara )) ja Cię bynajmniej nie obrażam [ przynajmniej nie świadowmie ] . Wydaje mi sie ,ze po prostu źle do tego podchodzisz. Nie lubię Tom'a Crous'a [ba, nienawidze go ] bo: nie lubię jego gry ,a tak poza tym ,to przeszkadza mi jego usmiech i to ,ze zerwał z Nicole Kidman.
Pwiedz teraz, ile z tych 'argumentów' dotycza Cruis'a jako aktora?

użytkownik usunięty
Mantra_2

Hej Roux ja nie mam nic do ciebie naprawdę. Ale ciężko jest gościa oceniać jak na jedną jego pożądną rolę(których jst niewiele) przypada sto piędziesiąt informacji o jego życiu osobistym. Chciałabym nie musieć tego czytać i nie dac się prowokowac ale patrz: otwierasz program tv Cruise. Włanczas film.onet- Cruise. Otwierasz lodówkę-CRUISE. Zwariować od tego można. A scena u Oprah-niezły Roller Coster,nie?W strasznym filmie 4 jest parodia-polecam(Ale raczej tylką tą scenę bo sam film coś nie bardzo) :-)

Zjeżdżasz kogoś, że napisał BEZMUZGA, a sama piszesz "WŁANCZASZ" i "POŻĄDNĄ"

użytkownik usunięty
Rychoslaw

Ok przepraszam,moja wina. Ale przynajmniej nie napisałm do Ciebie,że jesteś GUPI i się nieznasz na ortografi.:-)

użytkownik usunięty

I ponieważ jest tyle negatywnych komentów że aż NIENADĄŻAM z samoobroną i pewnie dlatego robię takie ŻENUJĄCE błędy.

Mantra_2

Nic się nie martw.Szkoda zachodu.Ten post już przestał być filmowy gdzieś mniej więcej od 4 wersu.Jak na razie tak sobie czytam i czytam i czekam na finał charakteryzacji osobowości Toma Cruise'a tudzież jego wpływu na życie osobiste kilku osób na tym poście,ale końca nie widzę....:)

a jak inaczej to nazwać jak nie nagonką? mamy ty stronnictwo procruisowskie i antycruisowskie :). ja nie mam zamiaru cię krytykować ze to,ze kogos tam lubisz czy nie lubisz bo to twoja sprawa,ale po prostu są osoby,ktore irytuje tak brutalna i nie do konca dobrze argumentowana krytyka.mniejsza o to czy sprawiedliwa czy nie,ale trochę...więcej ekspresji niż treści.i tyle

pozdrawiam

maggie_fraser_rowe

ale się uśmiałem, jak czytalem te wszystkie komentarze:))), ale nie róbcie już proszę z FW takiego burdelu jak tu jest. Tu się dyskutuje o filmach, a ten watek (jak jeszcze kilka innych) wygląda jak wycięty z bloga jakieś pojepanej nastolatki. Są rożne strony politkarskie i tam sobie na ten temat dyskutujcie. Jak dla mnie Tom Cruise jest świetnym aktorem i cenię go za jego talent i filmy w których grał. A jego życie prywatne mnie po prostu g*wno obchodzi. Nie znam go osobiście, więc niech sobie wyrabia co chce, to jest jego sprawa, a jak nic do tego nie mam.

użytkownik usunięty
Gelu_2

No,ty chyba nigdy nie byłeś w burdelu. Na stronie Harry i zakon Feniksa dyskutuje się o tym jak Alan Rickman wygląda nago, Telefonu wyzywają się od "fanów gumisiów", a na stronie Nicole dziewczyna napisała że nienawidzi Nicole ale lubi aktorki takie jak Jennifer lopez i Jennifer Aniston. To tylko przykłady. Jak dobrze ,że ta stronę zaszczycają tak znający się na kinie i filmach ludzie jak Ty, którzy nawołują do nawrócenia i nieco podnoszą jakość FW(bez sarkazmu)
pozdro,"pojepana"

Galu ja jz o tym pisałam ;)
Sara dlatego tym bardziej postaraj sie wyłamac i patrzec sie na niego jako aktora a nie temat z okładki Faktu.

Mantra_2

Jak sie czyta co one tam piszą, to sie człowiekowi żal robi.........