Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Ale ona ma figurę, co ja bym za taką dała.... Powinna zostać modelką, a wy jak uważacie? Ona ma nawet takie ruchy jak modelki na wybiegu :)

Queen_J

Uwielbiam jej nogi,są swietne.Takie bym chciała,i dałabym za nie zabić.Figurę tez ma ładną i wysoka jest,ok.177cm Nadaje się na modelkę.

Queen_J

Nie chcę nic mówić, ale Taylor jest modelką...

lollaa

To bardzo ładna dziewczyna, super figura i ładna twarz ale szpeci się paskudnym makijażem.

lollaa

Jest modelką , twarzą czy tam nie wiem nowej linii ciuchów Madonny i jej 13 letniej córki

Queen_J

Ma cholernie długie i szczupłe nogi. Chyba każda dziewczyna chciałaby takie ;)

Queen_J

Faktycznie. Nogi to ona ma zabojcze. ;) Choc dla mnie sa troche za chude. Takie dwa patyczki. ;d

użytkownik usunięty
Queen_J

jest szczupła, owszem, ale do tego zgarbiona, biodra ma szerokie, a nogi patyczakowate i bezkształtne. powinna trochę pobiegać, poćwiczyć na siłowni, wtedy byłaby fajna.

Queen_J

przykro mi jest, kiedy słucham takich wypowiedzi... naprawdę.
tylko co jest masakrycznie chude jest fajne? w pierwszym sezonie gossip girl była ładna, trochę zbyt dziecinna twarz, ale figura idealna... ja bym sobie w tedy tylko ciut większy biust życzyła, ale teraz? jest wręcz niezdrowo chuda, policzki ma zapadnięte, nogi ma brzydkie, może i długie, ale kij od miotły też jest długi, ma krzywawe dwa patyczaki..
żałuje, że wszyscy aktorzy z serialu poddali się tej modzie...

Elisa123

Wygląda okropnie. Ona nie jest szczupła czy chuda, jest WYCHUDZONA. Skóra i kości, podobnie jak Mischa Burton. Dużo lepiej wyglądałaby z odrobinką mięśni (jak Naomi w 90210), ale też bez przesady. Mi osobiście takie nogi jak ma ona nie podobają się.

Queen_J

Wygląda raczej jak nieletnia prostytutka ...