Ale ona ma figurę, co ja bym za taką dała.... Powinna zostać modelką, a wy jak uważacie? Ona ma nawet takie ruchy jak modelki na wybiegu :)
Uwielbiam jej nogi,są swietne.Takie bym chciała,i dałabym za nie zabić.Figurę tez ma ładną i wysoka jest,ok.177cm Nadaje się na modelkę.
jest szczupła, owszem, ale do tego zgarbiona, biodra ma szerokie, a nogi patyczakowate i bezkształtne. powinna trochę pobiegać, poćwiczyć na siłowni, wtedy byłaby fajna.
przykro mi jest, kiedy słucham takich wypowiedzi... naprawdę.
tylko co jest masakrycznie chude jest fajne? w pierwszym sezonie gossip girl była ładna, trochę zbyt dziecinna twarz, ale figura idealna... ja bym sobie w tedy tylko ciut większy biust życzyła, ale teraz? jest wręcz niezdrowo chuda, policzki ma zapadnięte, nogi ma brzydkie, może i długie, ale kij od miotły też jest długi, ma krzywawe dwa patyczaki..
żałuje, że wszyscy aktorzy z serialu poddali się tej modzie...
Wygląda okropnie. Ona nie jest szczupła czy chuda, jest WYCHUDZONA. Skóra i kości, podobnie jak Mischa Burton. Dużo lepiej wyglądałaby z odrobinką mięśni (jak Naomi w 90210), ale też bez przesady. Mi osobiście takie nogi jak ma ona nie podobają się.