Jego żoną była tancerka Krystyna Mazurówna, a bodajże ostatnią pewna aktorka starszego
pokolenia, której nazwiska nie pamiętam...Może ktoś wie jak się nazywała???
Dzisiaj na TVN był o nim reportaż z cyklu "Kulisy sławy"...
Ostatnią żoną była Jolanta Wołłejko. Pierwszą śpiewaczka operowa Bożena Brun-Barańska, drugą aktorka Ilona Stawińska, trzecia to Mazurówna.
Dzięki...To w takim razie tą którą wczoraj widziałem to Ilona Stawińska(zaraz przejrzę jej filmografię tutaj).Myślałem,że to ona była ostatnią żoną, bo Jolanta Wołłejko jest jeszcze młodsza ;)
Swoją drogą szkoda,że nikt nie napisał tego w jego profilu tutaj.Tylko jest napisane: "żona,żona,żona" bez nazwisk...
Może Ty to poprawisz?
Aaa pomyłka! Coś mi nie pasowało z tym imieniem Jolanta :) Pomyliłem ją z Magdą :)
Nie wiedziałem,że ta aktorka to Jolanta Wołłejko i nie wiedziałem, że to siostra Magdy, którą zawsze lubiłem...
Ja też bardziej kojarzę Magdalenę. W programie występowała tylko ostatnia żona, czyli Jolanta. Już poprawiłam te bezimienne żony, bo to przykro wyglądało, czekamy teraz na akcept moderatora :)
O to super! Dziękuję :)
Masz rację przykro i dziwnie wyglądało, zwłaszcza, że to osoby publiczne...Ja całego programu nie oglądałem, ale "zaglądałem" do telewizora i właśnie byłem ciekaw skąd kojarzę tą jego żonę, która tam występowała i jak się ona nazywa(wtedy mógłbym sprawdzić tutaj filmografię)...Także jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :)