Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
77 146 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Czy on jest na to aby za stary?! W jego wieku to już powinno się niańczyć wnuki, a nie bawić w komadosów! :)

Tatar

ej ziom nie przesadzaj ma swoje lata ale jak sie trzyma zobacz na arnolda a poza tym nie ogladales tego filmu dzis jak bys sie postaral to dopiero poogladasz jakas kinowke wiec wtedy napisz co myslisz oka pozdro

użytkownik usunięty
daniel807

stary dziad sie napompowal sterydami to pewnie znowu bedzie ganial bez koszulki i dukal swoje kwestie jak korki taczer

ale lepiej wyglada od arnolda w tym wieku

użytkownik usunięty
daniel807

Arnold to zawodowy sportowiec z tytulami a stallone to pierdola z piwnicznej silowni utuczona na sterydach

masz racje ale stallone tez spedzil wiele godzin na silowni zeby uzyskac troche wygladu i ma lepszy wyraz twarzy od arnolda lepiej arnold kojazy mi sie z takim wielkim twardzielem a w stallonie jest jesczeco z czlowieka

pozdro

Człowieku spójrz na tego swojego arnolda to on sie napakował sterydami, a napewno nie Stallone zobacz tylko na jego kości policzkowe u normalnego człowieka takiego czegoś nie ma -wniosek jest jeden chłopak w młodości najadł sie sterydów i wygląda jak wygląda a ty nie pisz jakiś bzdur bo nie masz człowieku pojęcia

jacekk

ej a wiedziales ziom ze stallone ma czescowy paraliz twarzy ://///

daniel807

Wy macie paraliz mozgu! W mlodosci Stallone nie bral koksow albo bral ich bardzo malo. W tym samym wieku mniej wiecej Arnold byl mistrzem kulturystyki! A chyba kazdy wie co wdupiaja kulturysci. To sa najmocniejsze srodki anaboliczne, mocniejsze od mety ruskiej, malo szkodliwe dla zdrowia ale bardzo drogie! Tylko ze tera Arni wyglada jak sflaczala skarpeta. Nie potrafilby zagrac w takim filmie, to jest pewne! A Stallone uzaleznil sie od testosteronu, to fakt ale dopiero teraz. I jak na swoj wiek trzymie sie swietnie i jeszcze troche pociagnie zanim wyladuje tak jak Arnie.
Cokolwiek sie mysli o jego umiejetnosciach aktorskich, to powinno sie go szanowac za to ze stworzyl piekna sage o boksie, Rocky! Zagral w kilku naprawde dobrych filmach, choc nie ukrywam ze wiekszosc byla jednak srednia lub slaba. Ale Wy, zakompleksione dzieciaki, nie potraficie szanowac takich ludzi jak On! Pewnie jestescie chudymi ofermami, co chwile dostajecie wpierdol na ulicy i wyrzywacie sie na klawiaturze zgarbieni przy kompie!
ZAL mi Was!

ksg666

ej ziom po pierwsze nigdy nie obrazilem stallona ani arnolda !!!!
po drugie nie znasz mnie wiec nie wiesz jak wygladam i nie znasz moich cech charakteru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po trzecie nie jestesm chudy waze 83 kg przy wzroscie 1.72 m wiec troche szacunku chlystku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daniel807

Dobra nie obchodzi mnie twoja waga, nie wiem nawet ile masz lat wiec mi to nic nie mowi ;) Moja wypowiedz byla skierowana akurat nie bezposrednio do Ciebie wiec nie nerwowo :P
Trenujesz jakas sztuke walki amatorsko?
Ja Ci tylko moge zdradzic ze jestem od Ciebie wyzszy, 5kg lzejszy i zapewno mlodszy ;)

ksg666

oki ja chodzilem troche na silke :P a lat mam 18 :P czyli pelnoletni uzytkownik filmweb:P

użytkownik usunięty
daniel807

ksg666 wielki rambo podworkowy pewnie wpierdalasz jajka, boksujesz z cieniem i myslisz ze bedziesz jak rocku dalnie hahhahahahahahah

jacekk

wiem cos o tym chodze na siłownie nie trzeba sie napakowac serydami wystarczy miec dobry plan treningowy i dobrze sie do tego co sie robi przyłozyc , może jest to pracochonne ale widac efekty wiec przestan obrazac wielka gwiazde filmu

pozdrawiam*_*

jacekk

Arnold Schwarzenegger napewno nie najadł sie sterydów... zrozum jedno arnold był najlepszym kulturysta na swiecie podkreslam kulturysta jezeli wiesz co to jest wiec ten człowiek musiał byc zbydowany na maxa wiec go nie obrazaj bo go wogóle nie znasz i nie wiesz na jego temat za wiele

pozdrowionka

FINAL666

FINAL666 człowieku po pierwsze samym planem treningowym NIC nie osiągniesz ! Dieta to podstawa!! potem solidny trening i odpowiednia regeneracja. Po drugie "Arnold Schwarzenegger napewno nie najadł sie sterydów" piszac takie słowa widac ze gówno sie znasz! kazdy kulturysta wali nie wiadomo jakie dawki wystarczy spojerzec na fotki Arniegio w wieku 17 lat a potem te w wieku 19 lat .Ale to wszystko nie zmienia faktu ze Arnold jest ikona kulturystyki.
Pozdro

Dawno już wiadomo że wasz wspaniały Arnoldzik się szprycował,sam się do tego przyznał,więc nie piszcie takich bzdur bo przykro to czytać.

mj_rock

A Czy ja gdzieś napisałem że nie brał???

Tatar

proponuje z taką opinią się powstrzymac do premiery filmu. http://youtube.com/watch?v=8M1KiXWWTxg na trailerze nie wygląda jakby potrzebował wózka, ale dla mnie trailer to za mało by takie opinie wygłaszać

Tatar

nie nie on nie jest zastary mylisz sie poniewaz ten film jest najbardziej realny z wszystkich części tego filmu a głowny aktor tego filmu ''Sylvester Stallone'' jest moim zdaniem jednym z najlepszych aktorówn na
swiecie

***pozdrawiam***

Tatar

Widzę, że kolego znasz się trochę na tym??

hary_5

Jakis czas juz trenuje i doskonale wiem ile wysiłku trzeba w to włożyc aby cos osiągnąć.

JohnnyBlaze

Dokładnie.... Ludzie pieprzą smutki, że jak już dobrze zbudowany to musi sie nafaszerował anabolami i nie widzą ile się wysiłku i poświęcenia na siłce zostawia...,
A i chciałbym przypomnieć, że w czasach młodości Stallone'a czy Arnolda sterydy czy hormony wzrostu nie były tak dostępne... ich praktycznie nie można było dostać..., a nie jak teraz od jakiegoś głupkowatego, spasionego koksa za 50 złotych sobie kupisz i gitara...

hary_5

Wiesz ja znam osoby wedlug których białko,gainer czy kreatyna to koks...ehh ciezko mi ich zrozumiec

JohnnyBlaze

Taa..., są takie talenty..., też takich znam..., większość to zakompleksione siusiumajtki, które boją się gęby publicznie otworzyć, albo są to starsze4 osoby, które gdzieś kiedyś coś przeczytały, czy usłyszały i same nie wiedzą już co do czego...:/

Tatar

A moim zdaniem 'Rambo IV' jest filmem ratującym obraz Sly'a po tym, jak zdarzyło się obejrzeć 'Rocky VI'. Bo po samym 'Rocky VI' można by uznać, że dobra forma Sly'a zakończyła się w latach 90. i rację mają ci, co uznają go za piernika. Ale zaznaczam - to moje odczucie.

TangoAndWaltz

W 'Rambo IV' Sly działa jako stary ale jary Indianin (^_^), a w 'Rocky'm VI' wchodzi w smętne gadki w stylu 'pięknie było, ale się skończyło' i ubiera się jak ostatnie nieszczęście.