W tych starszych filmach potrafił pokazać klase lecz jak widzę zdjęcia które zrobiono mu niedawno aż człowiek w szoku jest bo widzi co sterydy mogą zrobić z ludzi
http://www.jaunted.com/files/admin/stallone02.jpg
o co ci chodzi?? gdzie widzisz sterydy?? przeciez to juz jest dziadek ma 61 lat.... nie wiem czy wiesz ale ludzie sie starzeją i STALLONE niestety tez:)
Nie tłumaczyłbym tego starością bo żaden dziadek nie ma tak rozpuszczonej twarzy jak Stallone tylko jest to wina właśnie sterydów
no mam film z nim jeszcze zanim zaczal brac sterydy wyglada w nim jak zwykly leszcz, chyba zaczal koksowac dopiero przed rokim albo rambo, zreszta przy ostatnim rokim tez mial wpadke na lotnisku ze sterydami stary debil
http://www.presse-citron.net/share/stallone.jpg
hehhehe
http://www.presse-citron.net/share/stallone.jpg
http://www.koat.com/2008/0128/15155150_240X180.jpg
http://www.sylvesterstallone.com/frontpage/photogallery/slygym.jpg
Ruki pa szwam stary debil to moze ty jestes:)
Nigdy nie osiągniesz tyle co Slyyy jestes zerem
Nie mam pojęcia czego wy od Stallone chcecie moze tego zeby wyglądał tak jak w Rocky 3 albo w Rambo........
Tak dla waszej wiadomosci nie wiem czy o tym wiecie :)ale kazdy człowiek sie starzeje Stallone tez on ma juz 61 lat i dajcie mu spokój
Starośc nie ma tu nic do rzeczy bo żaden dziadzia a zwłaszcza dziadzia będący milionerem nie ma tak paskudnej mordy jeśli nie brał sterydów
I tylko powiedz że tak nie jest bo jeśli tak to jesteś ślepy człowieku bo co prawda tak boli nie sądze bo ta prawda nie dotyczy ciebie
Mateo widze ze jestes znawcą tematu koksu :D lol ... Po 1 . uwazasz ze twarz Stallone jest brzydka jak na 61 lat, to teraz wyjdz na ulice i spotkaj 10 dziadków w jego wieku , zobaczysz jakie mają postury i jakie mają twarze , bo chyba nie masz pojecia o czym mówisz . Po 2 . twierdzisz że brał koks? LoooooL , po czym to stwierdziłes ? po tym ze ma kaloryfer na brzuchu a Ty go nie masz? dla ciebie to jest oznaką koksowania? ???? czekam na odpowiedz ;]
Akurat to, ze koleś się szprycował to widać niekoniecznie po tym jak się zestarzał, ale jak prezentuje się w niektórych filmach. Jednak to jest jego prywatna decyzja czy brał SAA i uważam, że nikt nie powinien mu mieć tego za złe.
ziom co ty na niego tak najezdzasz to jest bardzo dobry aktor "legenda"
nie bral sterydow a poza tym zobacz sobie jak wyglada arnold teraz a stallone w porownaniu do do arnolda o niebo lepiej wyglada w tej chwili oczywiscie bo arnold z lat 80 to przyklad dla kazdego kulturysty szacunek ale stallone lepiej teraz wyglada w ty wieku
pozdro
Ja pierdole ale ślepy jesteś w ogole czy ja powiedziałem słowo że on jest kiepskim aktorem ??? oczywiście że NIE tylko stwierdziłem coś co jest oczywiste
Pokaż mi zdjęcie, na którym Stallone wygląda jak po sterydach. Nie chodzi mi tu o skutki uboczne. Przecież taką muskulatura można bez problemu wyrobić na zwykłych odżywkach i dobrej diecie.
Dobra dzieci, zal mi Was!
Stallone wdupia testosteron jak Wy chleb z maslem, oczywiscie z apteki. Sam sie do tego przyznawal wiele razy publicznie i kazdy powinien o tym wiedziec! Caly czas uwaza ze kazdy mezczyzna po 40stce powinien rozwazyc branie "tescia".
Jak na 62lata to wyglada swietnie. To jak zakonczyl serie o Rocky i Rambo bylo piekne! Moze nie zawsze byl swietnym aktorem, ale za serie o Rockym powinno sie mu okazac szacunek nawet jakby wdupial ruski metenabol zaraz po wyjsciu z inkubatora!! Ludzie on ma talent rezyserski! John Rambo to najlepsza czesc z calej sagi, bo sam ja wyrezyserowal!
mozna wyrobic na odzywakach i dieciebo zaden z niego kulturyst, ale nie mozna w takim czasie w jakim stallone to zrobil, ten dziad sie pompowal sterdyami, a najsmiejszniejsze jest jak ci wszyscy jego fani pisza ze nie bral sterydow jak tego dziada nawet zlapali ze sterydami na lotnisku
Nie gadajcie z ruki pa szwam i kasujcie jego posty...To rasowy, 100% półmózg!
A te fotosy, które zapodał to lipa...To nie jest prawdziwy Sylwek tylko z gipsu albo z plastiku!
Takie same krasnale ma ruki pa szwam w ogrodzie!
nie gadajcie z nim!
stallone nie jest aktorem wogole, kiedys byla moda na niego i na szwarenegera poprostu, wszyscy sie cieszyli ze w telewizji bedzie film ze stallone i tak dalej, to byl hit nocnego kina, ale tylko temu ze nie bylo innych filmow do wyboru. Teraz juz nie moge patrzec na jego morde i wysilek z jakim artykuluje poszczegolne wyrazy ze az o malo sie nie spoci, zeby wypowiedziec jedno zdanie poprawnie chociaz jest rodowitym amerykaninem. Szwarceneger mowi lepiej po angielsku od niego. Jego filmy sa zalosne. Nawet Kulej powiedzial ze woli Wscieklego Byka od Rockiego bo Rocky to bajki dla kretynow. Jesli kto wierzy w takie spelnianie marzen to chyba ma cos z glowa. stallone na pewno ma nierowno pod sufitem. On jest dla mnie nikim i nie zasluguje na zaden szacunek temu nawet jego nazwisko pisze z malej litery.
Patrz na siebie, Ty maly zakompleksiony zydku!
Co maja koksy i aktorstwo? Moze Stallone nie jest jakims geniuszem, ale stworzyl Rockyego i mial tez pare dobrych filmow. Kto tu mowi w tym filmie o spelnieniu marzen? Czesc 1 i ostatnia no i moze 4ta Rockyego pokazuje duzo wiecej niz tylko boks! Ty jednak tego nie dostrzegasz i wszyscy smiejemy sie z twojej glupoty trollu! Nie karmcie tego pajaca juz wiecej!
Ja dalem temu aktorowi 8/10 i dodalem do ulubionych. Wiem, ze dla niektorych to troche za duzo ale naprawde cenie go za sage o Rockym. A Rambo 4 bylo najlepsza czescia ze wszystkich, choc nie przepadalem za nim...
ani jedna czesc rockiego nie pokazuje boksu tumanie tylko skakanie po ringu pajaca stallone
a zyd to cie zrobil
wyluzujcie ludzie spokoj !!!!!!! od rocky ego prosze sie odczepic bo to nie film tylko LEGENDA !!!!!!! i cala seria to nie jest do konca film o boksie tylko w pewnej czesci dramat ale ten film ma cos w sobie cos takiego ze az chce sie raz na jakis czas go poogladac :) i to jest piekne :) seria rambo fakt bardzo przesadzona ale z chceciom sie oglada a szczegolna uwage poswiecam pierwszej i drugiej czesci wydaje mi sie ze trzecia byla troche gorsza :( do arnolda nic nie mam darze go ogromnym szacunkiem jaki mu sie nalezy :)chocby za terminatora :)a jesli chodzi o wyglady tych dwoch aktorow to arnold gdy zaczol grac w filmach juz byl napakowany :P a stallone gdy zaczol grac w filmach nie mial takiego wygladu twardziela ale doscyc szybko zdobyl mase miesniowa :P ale jeden i drugi ma cos w sobie z dobrego aktora kina akcji i wielki SZACUNEK dla ich obu :)
ja w wieku 62 lat chciałbym wyglądać jak Stallone oprócz tej żyły na prawym ramieniu - jak na tym zdjęciu niżej
http://www.sylvesterstallone.com/frontpage/photogallery/slygym.jpg
jak spojrzeć na innych dziadków w wieku 62 lat to są albo chudzi albo grubi z nie jednym zawałem za sobą, Stallone będize tak wygladał nawet za 10 lat :P
fajne zdjecie masz racje brzuch klata i rece na ten wiek wygladaja zachwycajaco ale te wyglad zyl i ich ilosc przypomina nam o latach ale mimo tego bardzo dobrze wyglada
pozdrawiam
"ani jedna czesc rockiego nie pokazuje boksu tumanie tylko skakanie po ringu pajaca stallone"
A na milosc boska czego sie spodziewales w filmie z normalnym aktorem? Walki z Muhammad Ali o pas MŚ? Powiedz mi ktory aktor rownie dobrze prezentowal sie na ringu? Russel Crowe moze w "Czlowiek Ringu", Will Smith w "Ali" i co dalej?
"a zyd to cie zrobil"
Szczerze w to watpie bo czuje nienawisc do zydow i nikt z mojej rodziny napewno nie ma ani cienia pochodzenia zydowskiego! Tutaj musze Cie zmartwic... ;)
Jak juz daniel wyzej napisal, Rocky to nie jest tylko film o boksie. Ukazuje on cos bardziej cennego, choc takie pajace jak ?Ty nigdy tego nie dostrzega :/
masz może jakiś artykuł mówiący o tej kontuzji ? tak z ciekawości pytam bo oczywiście na wikipedii nic nie pisze ciekawego o nim ;/
w szoku to ja jestem jak czytam tyle głupot i to od felków co w życiu koksa nie widzieli. Sylvek jest po 60 i trudno sie dziwić że w filmach jako 30 latek wyglądał lepiej.
Koksy jak to potocznie określacie wpierdala 99 % aktorów którzy grają w filmach akcji. Stallone i Arni to tylko płotki koksowania. Zresztą za czasów ich młodości czyli 30 lat temu wcinało sie wszelkiego rodzaju pochodne testosteronu - np.vinstrol teraz nasi młodsi herosi mają na wyposażeniu apteczki hormon wzrostu, który jest naturalną substancja wydzielaną w przysadzce mózgowej człowieka.
"aż człowiek w szoku jest bo widzi co sterydy mogą zrobić z ludzi " - co ty kur..a wiesz o... koksowaniu. Codziennie w telewizji widzisz setki koksiarzy uhaha ... ale dalej żyj w cudnym świecie bajek.
Sylvester Stallone nie brał koksów widac ze na czysto i tyle ja bym był wkur**ony jak ktos by mówil ze ja koksuje a arnold schwarzenegger to odrazu widac po nim ze koksowal na starosci wszystko opadlo duzo jest takich co koksuje ale co stego niedosyc ze to pozniej spadnie i so jeszcze na dodatek problemy sercem
Sylvester Stallone dziś 2009 (62 lata i 6 miesięcy).
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/27/l_7a140662cb6845f3be1084d6200e338 f.jpg
Powiem tylko SZACUN!
On ma taką japencję bo kilka razy miał operację naciągania skóry czy coś tam. Dlatego tak młodo wygląda, ale ciało jak na ten wiek ma zajebiste.