Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 169 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Seagal cz Van Damme ? Nie chodzi mi o grę aktorską , tylko " który lepiej się bije "
według was ?

wojti_venom

Seagal.Obaj świetnie się biją.Ale zdecydowanie Seagal,jest poprostu lepszy.

użytkownik usunięty
wojti_venom

co za pytanie... oczywiscie ze seagal jest lepszy... van damme strasznie obrywa a seagal prawie wcale...

nie zapominajmy też że seagal ma czarny pas w judo , karate i kendo , a van damme tytuł mistrza Europy w wadze średniej karate amatorskim i jeden czarny pas w karate

wojti_venom

Ja wolę bardziej Van Damme'a.

wojti_venom

No oczywiste że Van Damme (przynajmniej w filmach). Ciosy Seagala ta takie małe pierdolnięcia, a van dame potrafi się jakoś efektownie poruszać.

wojti_venom

A wiecie ze prywatnie oni sie nie cierpia?? Na jakiejs imprezie chcieli sie bic, van Damme wyszedl przed budynek i czekal na niego , jednak Steven spekal. same fakty. sprawdzcie. Tak wiec stawiam na Jean- Claude'a

kinoman989999

o prosze :
http://www.youtube.com/watch?v=ymA5vA4ppbM

kinoman989999

Nawet jeśli to prawda to Steven napewno nie chciał zrobić krzywdy Van Damme.

użytkownik usunięty
kinoman989999

Ja bym stawiał na Seagala. On by Jeanowi łapy połamał!

nie ma ch... we wsi :)

kinoman989999

moim zdaniem rzeczywiście seagal jest lepszy od van damma , chciałbym żeby odbyła się kiedyś taka walka między nimi , ale taka prawdziwa walka a nie że z historyjek obu panów i z filmu ( JCVD )

kinoman989999

moim zdaniem seagal.Zauwazmy ze trenuje aikido. Wiec mysle ze bardziej seagal jest bardziej opanowany

wojti_venom

Van Damme

wojti_venom

Biorąc pod uwagę faktyczne umiejętności i wytrenowanie obu panów to Van Damme jest daleko w tyle za Seagal'em. Oboje mają czarne pasy w karate ale Seaga'l dokłada do tego 5 wytrenowanych danów w Aikido i czarny pas w Judo. To mówi samo za siebie. Gdyby przyszło im walczyć na + Van Damma idzie jedynie jego wiek bo nawet nie to, że jest (bo jest) silniejszy od Seagala bo Steven posiadając 5 dan w aikido wie jak obrócić tą 'zaletę' w 'wadę'.

Tak więc wg. mnie jednogłośnie wygrałby Seagal.

jarassek

czyli seagal rulez :D chociaż każdy ma swój gust