To już pewne czy tylko przypuszczenia że Seagal wystąpi w niezniszczalnych 3?Mam nadzieję że jako ten ''dobry'',bo jego występ w ''Maczecie'' to był niewypał.
Nie wiadomo jeszcze, czy na 100% wystąpi w Ex3. Jest tylko przymierzany do tej roli, ale mam nadzieję, że zamiast jego wezmą osobę ambitniejszą, z większymi umiejętnościami zarówno w walce, jak i aktorstwie. Bo nie oszukujmy się, że Steven Seagal nie ma ani trochę tych umiejętności, jeżeli patrzymy na czasy obecne!
W walce to może się wypalił ale w aktorstwie ? Przecież tego sie nie zapomina. Chuck też nie pokazał za dużo w tym filmie a mimo to był .Steven to mógłby zagrać taki epizod 10 ,12 lub 15 minutowy byle zeby zagrał .
O to mi chodzi, że Seagal nigdy w aktorstwie nie był wysoko. Może zagrać krótko, byle dobrze. Szkoda, że z niego się zrobiła 120kg masa ;p
Człowieku, Seagal mimo że wygląda jak Elvis Presley położył by Cię na łopatki jedną ręką, nie dorastasz mu do pięt, jest dobrze wykształcony i zna sztuki walki. Jest grubasem ale w głowie ma poukładane, szacunek mu się należy. Ma aktualnie gówniane filmy ale to nie byle kto.
Moze kiedyś był ok, teraz nie mogę czegoś takiego o nim powiedzieć. A skąd wiesz, jakie ja mam umiejętności? Może dużo większe niż Seagal ;p Jesteś jak taka typowa dziewczynka "nic nie wie, a pier.doli" ;p
Lundgren w swojej karierze zagrał w kilku ciekawych filmach, Seagal że niby też, ale teraz wiadomo na chwilę obecną kto kręci lepsze filmy. U Seagala nie widziałem żadnego dobrego filmu od roku 2002, a Dolph - miał kilka udanych produkcji jak Killing Machine czy Niezniszczalni. Więc nei oszukujmy się, kto jest lepszy!
Co z tego ze Dolph dzisiaj kreci lepsze filmy niż Steven skoro w swojej karierze Steven nakrecił wiencej dobrych i znośnych filmów niż Dolph .A o to przykład : Steven
1Niko
2 Wygrać ze śmiercią
3 Wybraniec śmierci
4 Szukając Sprawiedliwości
5 Liberator
6 Na Zabójczej Ziemi
7 Liberator 2
8 Nieuchwytny
9 W morzu Ognia
10 Patriota
11 Mroczna Dzielnica
12 Wpół do śmierci
Teraz Dolph
1 Rocky 4
2 Władcy Wszechświata
3 Czerwony Skorpion
4 The Punisher
5 Mroczny Anioł
6 Starcie w japońskiej dzielnicy
7 Uniwersalny Zołnierz
8 Drzewo Jozuego .
9 Najemnicy
10 Niezniszczalni ,z czego Rocky 4 i Niezniszczalni to role drugoplanowe .
Patriota i Wpół Do Śmierci to słabe filmy. Wiem, bo sam oglądałem je nie dawno. Tam jest przedstawiony tylko cień dawnego Seagala. Do Dolpha dołożył bym jeszcze Killing Machine, Pod Nadzorem, nie był zły jeszcze Mechaniik, Czas Zemsty. Na pewno lepszy niż Naprzeciw Ciemności z Seagalem!
To nie jest prowokacja, tylko prawda. CHyba tylko Ty i damianho15 nie zauważyliście, że Seagal już od ponad 10 lat jest skończony i dawno nie zagrał w żadnym dobrym filmie. Radzę Wam po prostu zmienić idola, bo się kompromitujecie obaj na każdym kroku!
Ja tam jakimś wielkim fanem Stevena Seagala to nie jestem w stylu Dangerisa czy pana Damianho 15 (W młodość bardziej lubiłem Jaśka Van Damma i Czesia Norrisa ) ale faktem jest że jego 5 pierwszych filmów od Niko do Liberatora było genialne ,należa do moich ulubionych akcyjniaków ,także Steven ze wzgledu na to ze spopularyzował Aikido wydawał mi się postacią godną uwagi .Po porostu Steven to taką sentymentalna ikonka dla mnie .Nie zamierzam ani go wychwalać pod niebiosy ani też wdeptywać w ziemie jak to robią inni .Ale jedno jest pewne bez Seagala kino akcji nie było by te same .
Aa przepraszam, źle Cię zrozumiałem. Ok, obejrzę, to się podzielę wrażeniami! Ty Gustu w rzeczywistości nie masz złego, filmy z Van Dammem widzę są pozytywnie rozpatrzone przez Ciebie!
Dziękuję
Wiesz czasem film z kategorii B jest lepszy od tego z górnej półki
Jak np Walkiria i Zamach w Wilczym Szańcu
Van Damma cenisz i ja to doceniam, uwierz mi. Może Seagal na chwilę obecną nie jest w najlepszej formie, ale kiedyś była z niego gwiazda kina akcji, prezentując Aikido, którego nie pamiętam, żeby ktoś prezentował!
Ma 60 lat to w jakiej ma byc formie
Nawet Jackie Chan rezygnuje powoli z kina kopanego a jest 10 lat młodszy
Killing Machine ,Po Nadzorem ,zresztą jak Dzrzewo Jozuego ,Najemnicy to były budzetówki .Ja wymieniłem wszystkie kinowe filmy Seagala ,jeśli by dodajać budzetówki to Gra o życie i Sprawieliwoś Ulicy też udane filmy Stevena ,jeśli nie widziałeś to polecam
Film ten często pojawiał się kiedyś na Pulsie. Jak go nie będzie długi czas to dam znać, to Ci prześle w jakiś sposób ;>
Nic do niego nie mam. Filmy z nim nie są za realne, w rzeczywiśtośći dawno już by leżał w kilku momentach.. Ale bije się nieźle, i do Niezniszczalnych by pasował ;>
On kaskaderkę robi sam raz mało nie zginął skacząc z wieży zegarowej
Co do Niezniszczalnych to też bym go tam widział + Tony Jaa
No Tony Jaa to klasa światowa - on byłby u mnie na 1 miejscu! Ong Bak i Obrońca to poezja w jego wykonaniu, zwłaszcza ten 2 ;)
To że Steven ,czy Jean -Claude ,Dolph kręcą słabe czy średnie filmy to nie jest tylko winna ich formy ,oni kręcą przeważnie ostanio filmy na rynek DVD ,a te filmy z poza kilkoma wyjątkami typu Strażnik Granicy czy Killing Machine są słabe .Sam przyznałeś ze Misjonarz jest średni ,a teraz porównaj sobie Dolpha z Niezniszczalnych i Van Damma z Niezniszczalnych 2 .Zupełnie inni aktorzy ,zupełnie lepsze filmy .Bo budzetówki to nie to samo co film kinowy .Tak samo Stevena nie można oceniać na podstawie ostatnich budzetowych wypocin .