Tłumacz google:
22/02/2013 :) Witam wszystkich znajomych fanów Steven!
Po wielu badaniach i przy pomocy redaktora stevenseagal.com, udało mi się uzyskać najnowszą script-krążące w Hollywood od kilku tygodni-potencjalnego filmu Under Siege 3, trzecia rata w sadze o Casey Ryback, cook- SEAL bohatera z piłką salvamondo!
Tytuł: Under Siege 3: Deep Space
Tytuł najprawdopodobniej we Włoszech: Pułapka w kosmosie;
Kandydat na dyrektora: Renny Harlin
Obsada: Casey Ryback, Steven Seagal
W którym wystąpili: Sarah Ryback-Katherine Heigel
Ten film musi być zrobione! Jest to jeden z niewielu filmów Steven Seagal, dla którego każdy z nas emozionerebbe jeśli kiedykolwiek wejdzie do produkcji. Może gdyby Steven Seagal (który stracił trochę wagi) powrócił w możliwej do przyjęcia formie, to może działać.
Oto moje "za" Dreamteams Under Siege 3.
Składnia (nieoficjalny)
Sarah, wnuczka Ryback, wychował się i wszedł w świat pracy, stał się przemysł lotniczy badacz (dzięki wiedzy wuja Casey) i pomysłowo zaprojektowane orbitalnej stacji, która ma na celu ochrony Ziemi przed niebezpiecznymi krokach meteoryty poprzez ich ścisłe monitorowanie i niszczenia kolejnych za pomocą zaawansowanych broni (bardzo, bardzo aktualny temat). Stacja jest zakończone i gotowe do otwarcia, a grupa ludzi wybranych zostały wybrane do podjęcia lot kosmiczny w celu zbadania terenu wokół hotelu i doświadczyć wyrafinowane celowniki do śledzenia ciał niebieskich wędrówki. Wśród tych osób jest także Casey Ryback, natarczywie zaproszony przez jego wnuczki, którzy będą tam tylko do spełnienia inauguracyjnej uroczystości.
Gdy na stacji kosmicznej, grupa terrorystów (przeniknęły z fałszywą tożsamością, aby zastąpić część delegacji) odbierze platformie groził zabić Sarę i jego zespół w celu uzyskania kodów do aktywacji stacji, dzięki czemu można używać "broń jądrowa grozić i szantażować ziemi.
Kiedy prom dowiadujemy się, że Stacja Kosmiczna jest pod ostrzałem, Ryback zwraca polecenie iść do hotelu, aby uratować swoją siostrzenicę i zakładników. Po podaniu Śmiało, Ryback poproszony o terrorystów, jako zarządcy, jeśli pozwoli mu przyjść i przynieść żywność dla zakładników w zamian za kod przedmiotu. Zgadzam się, myśląc, że przecież to jest "TYLKO COOK". Ryback prostej do stacji, aby zapisać swoją siostrzenicę i zatrzymać terrorystów, gdyż tylko on może zrobić!
Fajnie jakby powstała 3 część "Liberatora", i to do tego w kosmosie ;) była niezła jazda :)
A jednak bo słyszałem też coś o tym pare lat temu że liberator 3 ma powstać w kosmosie :) miejmy nadzieje że powstanie
Wiem, właśnie dlatego mój joke sytuacyjny, bo Steven tam grał i był samolot, a w ostatnich częściach różnych serii bywało i tak, że główny bohater ginął, ale nie często jeszcze w pierwszej połowie filmu :P
To, że odleciał, nie znaczy, że umarł :P Legenda głosi, że odleciał i na dole Chuck na niego czekał i go złapał. Ale umarł na pewno w Maczecie.
On nie miał spadochronu, więc logiczne, że zginął spadając z takiej wysokości. Chyba, że złapał po drodze jakiś samolot i się zabrał z nimi na gapę. Chociaż z drugiej strony, to przecież Steven Mewa, więc może rozwinął skrzydła.
W wywiadzie The voice vs Steven Seagal, the voice zapytał czy wyszedłby na ulice i wraz z Chuckiem żeby bić się z oprychami, to Stev powiedział, że Chuck jest spoko, ale jest trochę za stary na takie rzeczy, czyli go nie obraził, to, że go w jakikolwiek sposób obrażał to raczej głupia plotka.
W sumie masz racje ,Steven lubi Chucka .Ja natomiast kiedyś wyczytałem na jakieś stronie magazynu o sztukach walki że Steven nie tylko skrytykował filmy Van Damma ale też i Chucka .Ale chyba była to plotka .Jedynie oficjalnie wiadomo że Steven nie przepada ża Van Damem .
No właśnie, ale filmy Chucka moim zdaniem nie są jakieś porywające, ma tylko kilka dobrych. Van Damme z kolei zaczął wcześniej kręcić filmy od Stevena, więc w latach 90 ma ich więcej, ale ma też kilka mało ciekawych z tamtego okresu, za Steven kręcił hit za hitem i w latach 90 mają podobną ilość udanych filmów, można powiedzieć równorzędne gwiazdy.
Nic takiego, uderzyłem niechcący łokciem w ścianę ;/ boli, właśnie leci "Strażnik czasu" z Van Dammem na polsacie.
Ale ja w sensie, że pierwszy raz napisałeś, że filmy Van Damme'a i Seagala są na równym poziomie. Wy Seagalowcy zawsze uważacie, że to Seagal ma najlepsze filmy.
Seagal ma lepsze filmy bo go bardziej lubię, ale staram się być obiektywnym Seagalowcem i patrząc obiektywnie widzę to tak jak napisałem wyżej :) w latach 90 szli łeb w łeb.
Ale na serio. Jeżeli Seagalowi nie wyjdzie z Expendables 3, to niech się postara o Liberatora 3, i żeby poleciał w kinach.
Ale on musiałby wyjść z siebie, dać z siebie wszystko, by ten projekt się udał. Pytanie tylko, czy mu zależy? Chyba, że na prawdę nie ma kasy na porządny film i zajmuje się tymi budżetówkami.
Chciałbym Liberatora 3 ale chyba gdyby powstał 10 lat temu. Obecnie jest za stary na taki film na dodatek waga.
No ostatnio Stev schudł, jeszcze jakby coś zrzucił to by się nadał, 10 lat temu to był faktycznie dobry moment, ale wtedy już mu wygasł kontrakt z WB, jakby chciał nakręcić to L3 to musiałby się znowu z tą wytwórnią związać, zobaczymy jak będzie.
Wiem, wiem, Wszystkie jego filmy z wytwórni WB były zajebiste, i Jestem pewien, że jakby wznowił z nimi umowę znów kręciłby zajebiste filmy, ale nie wiem czy przypadkiem Stev nie ma jakiegoś konfliktu z szefami WB.