Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 169 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Pytam się serio, w każdym filmie,który widziałem z jego udziałem, przez cały czas ma taki
sam wyraz twarzy.

timcer

nie, nie cierpi. tak gra.

timcer

a czy ty cierpisz na chorobę mózgu ?

timcer

Wystarczy obejrzeć jeden film gdzie gra główną role to tak jakby widzieć wszystkie filmy w jakich grał.

derdevil

w jego filmach nie liczy się mimika twarzy tylko to jak łamie kości to są filmy akcji a nie melodramaty

użytkownik usunięty
tomucho77

DOKŁADNIE!! a nie jakieś m jak mdłości

Jeden z najgorszych aktorów. W każdym filmie gra tak samo...Nie wiem jak można być tak kiepskim aktorem. Widać że tomucho i najemnik to jeszcze dzieci, które dobrego filmu nie widziały...Niestety to smutne

Galczynski

widać że nie znasz się na filmach akcji oraz na aktorstwie

tomucho77

Nooo za to Ty się znasz skoro uważasz Seagala za dobrego aktora...

Książę Persji: Piaski Czasu 9/10
Incepcja 7/10

Widać że gustu filmowego nie masz...

użytkownik usunięty
Galczynski

Każdy ma inny gust pajacu! Nikt nie będzie oceniał tak samo filmów jak ty... widać że jesteś jeszcze dzieciakiem.... Weź pod uwagę chłopie to że jemu może bardziej się podobał film Piaski Czasu a nie Incepcja...

tomucho ma 100% racji.

i czemu sie dziwisz ? koles ocenil avatara na 10/10, wiec gust filmowy ma wyszukany.

Galczynski

każdym twoim postem niedorobiony dzieciaczku strzelasz sobie w kolano, a stefana dokładnie tak jak to ujęłeś uważam za genialnego aktora i nie będę ci tego wyjaśniał dlaczego bo i tak tego twój mały móżdżek nie pojmie

tomucho77

Avatara oceniłem tak wysoko, gdyż uważam ten film(oczywiście w 3d) za wielki postęp w tejże technologii. Jak oglądałeś Avatara w 3d to wiesz o co mi chodzi...Dzięki za mały mózg ;) Im mniejszy tym jesteś mądrzejszy. Trzeba było uważać w szkole, bo na biologii na pewno o tym mówili ;) Nie wiem jak można uważać aktora który w każdym filmie gra tak samo za genialnego. Genialnym aktorem to jest Mel Gibson, Johny Depp, Robert De Niro, Al Pacino bądź Sean Connery.

Galczynski

i tylko na tym twoja chora lista się kończy cienko by hollywood przędł z tą liczbą genialnych aktorów, coś gościu pomijasz aktorki i innych genialnych aktorów, a co do stefana to jego aktorstwa nie można porównywać z wymienionymi przez ciebie aktorami ale nie zapominaj że gra stefana i jego filmy to jest żywa akcja / łamanie kości itd... i żaden aktor nie dorówna mu w tym

tomucho77

Tomucho wymieniłem tych o którym akurat pomyślałem. Nie wiem czy starczyło by miejsca na wypisanie wszystkich genialnych aktorów i aktorek. Lubię filmy akcji np: Wejście Smoka, Mroczny Rycerz, Terminator itp, ale zarówno gra aktorska Seagala jak i filmy w których występuje są bardzo kiepskie/...tylko "Nico" był dobry...reszta to prymitywy, ileż można....? Łamanie kości to nie wszystko. Jeśli sądzisz że łamanie kości jest lepsze od dobrego aktorstwa no to już Twój problem.

Galczynski

jeśli nie widzisz aktorstwa w łamaniu gnatów przez stefana to masz problem - zrób to lepiej od niego albo podaj mi aktora który robi to lepiej przed kamerami / a co do nico to jest to jeden z najlepszych jego filmów a najlepszym jest wygrać ze śmiercią znaffco filmowy

tomucho77

Bruce Lee, Let Li albo chociażby Chuck Norris...

Galczynski

Kolejny strzał w nogę a raczej jest to już kolano zaffco filmowy ulubioną sztuką walki seagala jest aikido które ukazywał nam widzom w filmach z lat 90-tych.
Co do reszty bruce lee - to kung fu a nie łamanie kości...
let li hahahaha koleiny strzał w drugie kolano - jet li to wushu...
i na koniec norris to karate...
na boga człowieku czy widziałeś w jakimkolwiek filmie z wyżej wymienionymi aktorami aikido i łamanie kości takie jakie prezentuje seagal ?

tomucho77

Aaaaa no tak....filmy w którym używa się aikido to inny film akcji niż film w którym używa się kung fu itp...Nie ośmieszaj się...Idąc twoim tokiem rozumowania karate bądź kung fu nie można złamać kości...Przestań bo nie masz w ogólne argumentów. Powtarzaj w kółko to samo...

Galczynski

a ty w ogóle rozróżniasz sztuki walki ?

Galczynski

i pokaż mi jakiś film z seagalam w którym stefan z wyskoku (norrisowego) zamiast rękoma (aikido) rozwala jakiegoś gościa...
weź ty się ogarnij człowieku i nie rób z siebie ignoranta i idioty !!! albo idź sobie jeszcze raz obejrzyj jumpera

tomucho77

Dobra nie ma co z dzieckiem rozmawiać....Nawet nie wiesz o co mi chodzi. Naucz się czytać ze zrozumieniem...

użytkownik usunięty
Galczynski

Zamknij wreszcie ryj Padalcu z wioski! Bo śmierdzi na kilometr od tej Twojej amatorskiej gadki...

Galczynski

ja też kończę rozmowę z tobą i nich ciebie ocenią inni...